Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

RAHIKAISEN UUSIMMAT KIRJAT:

"Elämän kirja" ilmestyi lokakuun lopussa 2023. Vuotta aikaisemmin tapasin kylämme avantosaunalla nuoren naisen. "Elämän kirja" kuvaa suhteemme välittömyyttä ja siihen liittyvää syvää nähdyksi tulemista, jonka valossa ihmisyyteni perimmäiset ja alitajuntaan tungetut piirteet nousivat esiin ja kohdattaviksi. "Elämän kirja" paljastaa kaiken mahdollisen ja jäljelle jää vain rakkauden kaikkialle vapaasti virtaava valo.  

Kirjan hinta on 22 euroa ja siinä on 252 sivua.

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

 

 Kirja sisältää tekstejäni vuosilta 2021-22 ja se huipentuu pääsiäisenä tapahtuvaan kuolemaan ja ylösnousemukseen eli hetkeen jolloin kohtaan yhden syvimmistä varjoistani. Se haastaa myös lukijansa tulemaan esiin omien pelkojensa peiton alta ja astumaan iloon ja rakkauteen, joka on meidän kaikkien perimmäinen olemus.

Kirjan hinta €22,00 ja siinä on 296 sivua. 

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

 Samavika-Rahikainen luuli tämän kirjan saattavan hänen matkansa päätökseen eli polttavan pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se kyllä paljasti valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään, mutta Rahikaisen matka ei vielä keväällä 2021 ollutkaan päätöksessään...

254 sivua

€22,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

96 sivua

€22,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

194 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

200 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Aikaa purkamassa

Lisätty 12.08.2022

Olen täällä purkamassa aikaa, purkamassa kaikkia niitä ajan rakenteita, joita olen ihmisenä kerännyt ikuisen ytimeni ympärille. Olen matkalla ajasta ikuisuuteen, me kaikki olemme.

Aika on harha ja ansa, jonka olemme itse luoneet ja johon olemme hetkeksi takertuneet. Aika on kuvitelma paremmasta tulevassa. Aika on toive kehityksestä, joka joskus johtaisi meidät rauhaan, rakkauteen ja hyvinvointiin. Aika on erehdys ja leikki, jonka kautta koemme kaiken kamalan ja kauhistuttavan ja turhaan tavoittelemme Elämän ihmettä ja ihanuutta, Elämän hallitsemista ja voittamista. Aika on taistelua ja pyrkimystä, joka ei koskaan johda perille, sinne mitä todella kaipaamme.

Kävelin kerran kesäisellä hiekkatiellä. Yhtäkkiä tajusin, että vaikka kehoni liikkui ja jalkani ottivat askeleitaan, minä en enää liikkunut. Olin perillä ikuisuudessa, ihmettelemässä syvää rauhaa, josta käsin näin kehoni ja jalkojeni liikkeen tässä ajan ja aineen maailmassa. Kehoni kävi matkaansa, mutta minä oli jo perillä ikuisuudessa, tässä välittömyydessä ja rakkaudessa, jonka sylissä me näitä ajan leikkejä leikimme. Minä olin perillä.

Kaikki ajassa syntyvä aine ja sen rakenteet – myös oma kehoni – tulee aikanaan kuolemaan ja häviämään aineen tomuksi. Mutta minä en kuole, sillä minä en ole koskaan syntynytkään, vaan elän ikuisuudessa ajan tuolla puolen. Elämä Itse kaiken takana, edessä, sisällä ja tuolla puolen on minun kotini, se on meidän kaikkien koti, vaikka olisimmekin ajassa oppineet muuta väittämään ja uskomaan.

Elämä Itse on Ykseys, josta ja jossa kaikki kaksinainen eli hyvä/paha, oikea/väärä, kaunis/ruma, plus/miinus jne syntyy ja kuolee. Elämä Itse on kotini ja ainoa linnani, joka todella kestää, sillä vain se on ajan tuolla puolen. Vain Elämässä me olemme yhtä, sinä, minä ja kaikki muut, emme koskaan ajan ja aineen erillisissä rakenteissa, emme ideologioissa tai uskonnoissa, emme mielikuvissa tai muistoissa, emme missään ajassa syntyneessä.

Me kaikki luomme ajassa oman elämänkaaremme, matkan syntymästä kuolemaan. Me luomme tuon kaaren kuin sillan, jonka toivoisimme johtavan jonnekin muualle kuin kehon kuolemaan, johon se väistämättä päättyy. Me koetamme luoda ajassa jotain pysyvää, kestävää ja ikuista kuten sukuja, yrityksiä, kansakuntia, muistomerkkejä, uskontoja, tiedettä tai taidetta, ja joudumme kerta kerralta epäonnistumaan ja huomaamaan oman rajallisuutemme ajallisina ja aineellisina hahmoina maailmamme pelikentällä. Meidän hahmomme ja kehomme kuolevat kaikki aikanaan ja meidän suuret saavutuksemme muuttuvat pölyksi aineen loputtomassa virrassa…

Tämä kaikki tapahtuu ikuisuuden sylissä, ikuisuuden, jonka me olemme kieltäneet voidaksemme antautua ajan ja aineen houkutuksille. Me olemme eristäneet itsemme ikuisuudesta ja vetäneet päällemme ajan ja aineen peiton. Me olemme piiloutuneet Elämältä Itseltään ja uskoneet voivamme ajatuksillamme luoda ajasta ja aineesta jotain sen veroista, sen korvaavaa. Me olemme epäonnistuneet ja eksyneet oman luomuksemme labyrintteihin.

Ikuinen Elämä Itse on rakastava syli, joka kantaa huteraa ja lopulta romahtavaa elämänkaartamme syntymästä kuolemaan. Se antaa meille kaiken mitä kaipaamme ja tarvitsemme, jotta lopulta heräisimme kaipaamaan Elämää Itseään, tuota tuntematonta kaiken tuntemamme takana. Jotta lopulta palaisimme kaiken alkulähteelle itsessämme, ikuisuuteen kaikkien ajallisten luomustemme tuolla puolen. Jotta löytäisimme takaisin Kotiin, josta kerran lähdimme ja jonne lopulta kaikki palaamme, kun olemme purkaneet ajan ahdistavat rakenteet omasta ikuisesta mielestämme.

Kaikki kaipaamamme ilo, rauha, rakkaus ja hyvinvointi on läsnä juuri tässä hetkessä, ja vain tässä hetkessä. Purkamalla ajan rakenteet omasta mielestäni ja luopumalla kaikesta taistosta niiden vuoksi, voin kokea ikuisuuden ilon ja Elämän Ykseyden, mutta vain nyt, nyt, nyt…