Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

NYT SAATAVANA UUDET KIRJAT:

 

 Rahikaisen viimeinen kirja saattaa hänen matkansa päätökseen eli polttaa pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se paljastaa valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään.

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Asiantuntijoiden ikiaikainen salaliitto

Lisätty 20.04.2021
Asiantuntijoita eli niitä, jotka tietävät toisia paremmin jonkin asian, on joka lähtöön. Ensimmäinen, jonka me kaikki kohtaamme on kätilö, sitten tulevat äiti ja isä, sukulaiset ja tarhantädit. Seuraavina opettajat, valmentajat, kaverit, papit, gurut, konsultit, lääkärit, lehtorit ja professorit. Ja ylimpinä presidentti, pääministeri ja tietysti THLn asiantuntijat. Ja sitten vielä kuka muu kuin WHO ja Isä taivaissa.
 
Jopa Samavika-Rahikaisella on ollut asiantuntijataipumuksia – onhan hän saanut ihan akateemisen koulutuksenkin sitä varten – mutta vähitellen olen saanut nöyrtyä huomaamaan, että minun inhimillisen tietämykseni suuruus on kuin hyttysen paska lillumassa ikiaikaisen meren äärettömyydessä. Ei ole kerta kaikkiaan mitään mieltä julistaa asiantuntemustaan ja taistella paremmuudesta ja hienoista asemista ja viroista muiden oman pikku paskansa tuntijoiden kanssa :)
Ush! Taisi osua pahasti! Kaikki asiantuntijuudesta ja asiantuntijoiden tiedon varassa elävät putosivat kelkasta – ja heitä on toki meistä suurin osa – ja he jättävät nyt tämän rienaavan kirjoituksen jatkon lukematta. Ihan asiantuntevasti, sillä asiantuntijanhan pitää ehdottomasti puolustaa omaa asiantuntijuuttaan ja puolustaa sitä kaikilta mahdollisilta haasteilta ja loukkauksilta. Asiantuntijan asema on pyhä, sillä sen hetkellisesti suoman tietämyksen varassa koko meidän sairas maailmamme kieppuu sairaan asiantuntevasti tuhoa kohti omaa hulluuttaan varjellen…
 
Kun kuuntelen uutislähetyksen asiantuntijahaastattelua tuntuu kuin kyseessä olisi etukäteen sovittu tennisottelu. Asiantuntijalta kysytään hänelle sopivia kysymyksiä, jotta saadaan niitä oikeita vastauksia, joita haastattelun kuulijoille eli asiantuntijoihin uskoville halutaan välittää. Näin asiantuntijan asema ei koskaan vahingossakaan tule haastetuksi, sillä onhan hän sen virkansa ja/tai koulutuksensa kautta ansainnut aivan niin kuin häntä haastattelevakin ja jopa monet kuulijoistakin. Näin tunnustamme päivittäin yhteisen uskomme asiantuntijoiden kaikkitietävyyteen.
 
Kun asiantuntija pitää esitystään ja kannustaa kuulijoita esittämään kysymyksiä hänen aiheestaan, hän odottaa myötäsukaisia ja sopivia kysymyksiä, joihin vastaamalla hän voi vahvistaa omaa asemaansa. Jos kuulija jostain syystä kysyy kysymyksiä, jotka haastavat asiantuntijan oman tietämyksen, ne käsitellään useimmiten vaivalloisina poikkeamina asiantuntijan etukäteen valmistelemista kalvosulkeisista. Asiantuntijaa ei saa häiritä, sillä hänen asemansa on pyhä tässä ihmisen ylimieliseen tietoon ja tieteeseen perustuvassa maailmassa. Parempi pysyä hiljaa, sillä me kaikki kaipaamme asiantuntijaksi asiantuntijan paikalle…
 
Asiantuntijuus on valhe aina silloin kun se kasvattaa kantajansa valtaa hänen kuulijoidensa ja seuraajiensa kustannuksella. Asiantuntijuus on valhe silloin kun sen varassa käytetään hyväksi toisia ihmisiä eli niitä, jotka asiantuntija kuvittelee itseään vähempiarvoisemmiksi. Asiantuntijuus on valhe silloin kun sen varassa valloitetaan ihmisen mieliä, kehoja, yrityksiä ja maita, eli otetaan haltuun heidän elämäänsä. Asiantuntijuus on sairaus, jonka kantaja jakaa meidän yhteisen ylimielisen uskomme tiedon kaikkivoipaisuuteen kaiken selittäjänä ja ymmärtäjänä. Asiantuntijuus on sinun oma sairas halusi olla parempi ja tietävämpi kuin tuo toinen…
 
Me kaikki asiantuntijat ja heidän seuraajansa olemme osa elämän suurta tuntematonta, sitä joka sykittää jokaista sydäntä ja hengittää jokaista kehoa samalla kun se pyörittää jokaista planeettaa, aurinkoa ja galaksia avaruuden äärettömyydessä. Tästä suuresta kokonaisuudesta ei asiantuntijoilla ole mitään kokonaiskäsitystä, vaikka he ovatkin keränneet tiedon raapaisuja sieltä ja täältä. Tämän kaikkeuden, jota kutsun nimellä Elämä Itse, asiantuntijat ylimielisyydessään ohittavat tajuamatta, että he samalla ohittavat itsensä, sen ihmeen joka on läsnä ja totta tasavertaisesti jokaisessa ihmisessä heidän asiantuntija-asemastaan riippumatta.
 
Vasta nöyrtyessään tunnistamaan Elämän suuren tuntemattoman itsessään – siis sen saman joka on kaikissa muissakin! – asiantuntijat voivat käyttää omaa tietoaan ja kokemustaan kaikille yhteisen Elämän ja planeetan hyväksi ja kukoistukseksi. Tämä on mahdollisuus, joka odottaa meitä kun olemme päässeet nykyisen sokean ja vääristyneen asiantuntijauskon vaiheen läpi ja olemme löytäneet sen elävän asiantuntijuuden, joka kasvaa yhteydestä Elämään Itseensä eli kaikkeuteen, joka meitä kaikkia kantaa.
 
Elämässä me olemme jo kaikki yhtä, niin asiantuntijat kuin heitä seuraavat ja heitä seuraamattomatkin. Elämä on Yksi, ja se odottaa meissä kaikissa vapautumista asiantuntijoiden harhaisesta ja erillisyyttä tuottavasta tiedosta. Elämä on jo valmis ja ikuisesti kokonainen meissä kaikissa asiantuntijoiden vastaväitteistä huolimatta :)