Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

NYT SAATAVANA UUDET KIRJAT:

 

 Rahikaisen viimeinen kirja saattaa hänen matkansa päätökseen eli polttaa pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se paljastaa valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään.

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Elämä on ihmeen ihanaa!

Lisätty 19.04.2021
Istuin juuri syömässä lounasta seutukunnan parhaassa ravintolassa eli puutarhassani vasta sinne siirtämäni pöydän ääressä. Ruoka oli mainiota eli eilisille vieraille tekemääni vihannespataa ja kyytipoikana oli viereisen koivun oksantyngästä valuttamani mahla, jota juuri tänään on pänikässä erityisen paljon. Linnut sirittävät, sinivuokot punkevat esiin syksyn lehtien alta ja aurinko lämmittää suloisen pehmeästi. Siinä se, Itse Elämä tässäkin ihanassa hetkessä!
 
Aamulla heräsin kirjoittamaan lyhyttä ja ajankohtaista katsausta miehistä, jotka kerta toisensa jälkeen kuvittelevat voivansa valloittaa maailman eli saada tämän ihanuuden oman ylimielisen tahtonsa hallintaan. Erehdyksestä, joka kerta toisensa jälkeen tuottaa lopulta vain tuhoa ja murhetta…
Aamuisen kirjoitushetken jälkeen varasin päivystysajan hammaslääkärille, sillä yksi poskihampaani oli ollut kivulloinen perjantaina ja herkkä koko viikonlopun yli ja toisesta taas oli purupinta hävinnyt jonnekin… Kun kuulin, että hammaslääkärilläni oli vierasmaalainen nimi, olin vähällä sanoa, että otankin ajan jollekin toiselle. En kuitenkaan sanonut vaan sain hänelle ajan iltapäiväksi.
 
Sitä ennen päätin käydä vaihdattamassa kesärenkaat pikkuautooni, joka muuttuu kuin toiseksi autoksi kun nastojen ropina jää pois. Olin nähnyt tienposkessa hammaslääkärin lähellä kyltin, että renkaat vaihdetaan edullisesti. Pakkaan renkaat autoon. Kolme mahtuu takapaksiin ja yksi takapenkin jalkatilaan. Lähden ajelemaan.
 
Olen viime päivinä kirjoittanut useammankin lyhyen mietelauseen, joissa puhun siitä, miten rakkauteni syliin tulee ja saa mahtua kaikki mahdolliset ihmiset… Tämä on niistä viimeisin: ”Rakasta jokaista ihmistä, jonka kohtaat, sillä hän on sinun ikuinen itsesi ajan ja aineen verhoon piiloutuneena.”
 
Rengasverstaalla pysäytän autoni ison avoimen oven eteen ja astun sisään. Tummatukkainen huonosti suomea puhuva mies kiillottaa juuri pestyä autoa ja viittoo, että tuo toinen kaveri, joka pesee toista autoa tuolla taaempana, voi kohta vaihtaa renkaat. OK. Jään odottelemaan…
 
Toinen kaveri tulee, kysyy autoni avaimia ja ajaa sen hieman vaihteistoa kirskuttaen nosturin päälle. Ja ajaa vielä ahtaassa paikassa vähän vinoon, mutta lopuksi auto on ihan oikealla paikallaan. Kaverilla on kova kiire ja kun koetan jututtaa huomaan, ettei hänkään osaa suomea paljon peruslauseiden lisäksi. Ei auta muuta kuin luottaa kanssakulkijaani, jonka hoivissa autoni on tämän hetken. Istun ovenpielessä olevalle sohvalle ja rentoudun kevätpäivän lämmössä...
 
Lopulta renkaat ovat paikoillaan ja nastarenkaat auton kyydissä. Kaveri ajaa auton näppärästi pihamaalle, saan avaimet takaisin ja maksan sovitun summan. Homma hoidettu! Ja ennakkoluuloni tulivat sopivasti haastetuiksi </div>
</div></div><div class=