Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

RAHIKAISEN UUSIMMAT KIRJAT:

Uusin kirjani "Ilo on elämän tarkoitus" sisältää tekstejä viimeisen 9 kuukauden ajalta ja huipentuu pääsiäisenä tapahtuvaan kuolemaan ja ylösnousemukseen eli hetkeen jolloin kohtaan yhden syvimmistä varjoistani. Kirja haastaa myös lukijansa tulemaan esiin omien pelkojensa peiton alta ja astumaan iloon ja rakkauteen, joka on meidän kaikkien perimmäinen olemus.

Kirjan hinta €25,00 ja siinä on 296 sivua. 

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

 Samavika-Rahikainen luuli tämän kirjan saattavan hänen matkansa päätökseen eli polttavan pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se kyllä paljasti valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään, mutta Rahikaisen matka ei vielä keväällä 2021 ollutkaan päätöksessään...

254 sivua

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

96 sivua

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

194 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

200 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Elämä on yksi niin ylhäällä kuin alhaallakin

Lisätty 13.08.2022
Papit ja piispat osoittelivat ylös taivaisiin, kun halusivat vahvistaa auktoriteettiaan nöyrän kansan silmissä. Valta oli Jumalalla korkeuksissa ja he olivat tuon vallan välittäjiä ja maallisia hallitsijoita. He pelastaisivat laumansa pahalta ja johtaisivat sen taivaan autuuteen. Ja kansa uskoi.
 
Tiedemiehet ja asiantuntijat osoittelevat myös akateemisen ja tieteellisen tutkimusten huipulle, kun haluavat vahvistaa otettaan maallikoista, jotka eivät voi heidän vaikeaselkoisia totuuksiaan ymmärtää. Ja kansa uskoo sitä paremmin mitä pienemmistä ja maallikon silmin havaitsemattomista asioista on kyse. Niinpä käymme asiantuntijoiden johdatuksessa kohti uutta uljasta maailmaa ja pelastusta omilta vaivoiltamme ja peloiltamme. Niin uskomme ja toivomme.