Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

NYT SAATAVANA UUDET KIRJAT:

 

 Rahikaisen viimeinen kirja saattaa hänen matkansa päätökseen eli polttaa pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se paljastaa valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään.

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Ihminen on ihmiselle susi – tai rakkaus

Lisätty 21.04.2021

Ihminen on ihmiselle susi niin kauan kuin hän kuvittelee olevansa tämä elukkakeho, johon ikuinen meissä on hetkeksi asettunut kokeakseen omaa luomustaan eli ajan ja aineen maailmaa. Ja ihminen kuvittelee olevansa elukka niin kauan kuin hän luottaa kehonsa rajallisiin ja kehon puolustamista varten kehittyneisiin aisteihin. Ihminen on elukkakehonsa vanki niin kauan kuin hän luulee olevansa kehonsa traumaattiset ja ekstaattiset kokemukset eli ne muistijäljet, jotka hänen ajallisen matkansa aikana ovat hänen mieleensä jääneet. Ihmiselukka on ajan vanki.

Ihminen toistaa menneisyyttään yhä uudestaan samanlaatuisena toistuvana tulevaisuutena kunnes on saanut elukkaidentiteetistään tarpeekseen. Vasta sitten hän on valmis pohtimaan ja tunnustelemaan todellista ikuista itseään. Vasta sitten hänen on mahdollista ymmärtää, että hän Elämän lapsena ja kanssaluojana luo jatkuvasti todellisuuttaan mielessään kantamiensa ajatusten ja tuntojen pohjalta. Vasta sitten hän voi ymmärtää, että kehon kokemuksiin samaistuneena hän on kehon vanki, joka kuviteltua itseään puolustaakseen on valmis mitä julmimpiin tekoihin toisia kaltaisiaan vastaan. Vasta sitten hän voi tajuta luovansa elämäänsä ja todellisuuttaan hetkestä hetkeen vanhan murheensa kuvajaiseksi. Vasta silloin hän voi luopua tuosta turhasta ja tuskallisesta touhustaan. Ja vain juuri nyt!
 
Ihminen luo todellisuuttaan ikuisuuden rajattomasti rakastavassa sylissä, jossa myös kaikki pelko ja ahdistus toteutuu hänen tahtonsa mukaisesti. Tämän tajutessaan ihminen voi nousta elukkansa alitajuisten ajatus- ja tunneohjelmien yläpuolelle. Hän voi alkaa valita toisin.
 
Ihmisen suurin kaipaus on iloon, rauhaan, rakkauteen ja hyvinvointiin. Niin kauan kuin elukka meissä tavoittelee niitä pelon pakottamana, syntyy juuri sellainen maailma ja todellisuus, joka juuri nyt kouristelee ympärillämme äärimmäisen pelon kourissa. Tässä kohtaa meillä elävillä ja tuntevilla ihmisillä on mahdollisuus kääntyä sisäänpäin kohti kaipaamaamme aarretta, jonka olemme elukan pelokkaiden reaktioiden alle kätkeneet. Meidän on kohdattava elukan kokemuksista mieleemme säilötty pelko, jotta lopulta tavoittaisimme sen ikuisen ja rakastavan itsen, jonka kautta kaikki kaipaamme hyvä voi toteutua myös meidän arkisessa maailmassamme. Meidän on voitettava pelkomme, jotta voisimme ymmärtää ja kokea olevamme itse kaikki se ihana ja kaunis, jota turhaan olemme maailmalta kaivanneet.
 
Ihminen on ihmiselle rakkaus silloin kun hän on nähnyt oman elukkansa harhaisen pelon ja hädän läpi. Ihminen on itse rakkaus, joka hetkeksi eksyi luomansa elukan pelkomieleen. Nyt on aika herätä pelon hetkellisestä unesta siihen ikuiseen rakkauteen, joka on meidän kaikkien todellinen ja yhteinen identiteettimme. Nyt on aika rakastaa, sillä rakastava saa sen minkä antaa eikä rakkaudesta ole kaikkeudessa koskaan puutetta. Kaikki puute ja siitä seuraava hätä oli pelokkaan elukkamielen hetkellinen erehdys, josta on nyt aika herätä. Rakkaus on ihminen itse, ikuisesti ja aina.
 
PS. Kuvan maalauksen tein kerran kansalaisopiston kurssilla, jossa aiheena oli ”omakuva”: