Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

NYT SAATAVANA UUDET KIRJAT:

 

 Rahikaisen viimeinen kirja saattaa hänen matkansa päätökseen eli polttaa pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se paljastaa valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään.

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Kaikki taistelu ajassa on turhaa

Lisätty 25.09.2021
Keskustelin eilen erään ystäväni kanssa, joka on tehnyt aivan huiman matkan viimeisen vajaan kahden vuoden aikana. Hänen maailman mitoissa ulkoisesti menestyneen ihmisen roolinsa on murentunut pala palalta samalla kun hänen oma voimansa, valonsa ja rakkautensa on kuoriutunut ajallisista kahleistaan. Hänen loistonsa on aivan hämmentävää…
 
Eilinen keskustelu sai minut mainitsemaan hänelle, että kaikki taistelu on egon eli ajallisen mielemme tahdon toteuttamista. Eli kun taistelemme egoa vastaan, me itse asiassa vahvistamme egon voimaa. Ego on taistelu. Vain vetäytymällä kaikesta mielessämme heräävästä taistelusta, me todella puramme egon rakenteita ja louhimme esiin ikuista itseämme.

 

Samoin kaikki ajassa tapahtuva kehittyminen on aina egon tahdon mukaista, sen suunnittelemaa. Eli jos haluat kehittää mieltäsi, sinä toimit egon eli ajallisen itsesi tahdon mukaisesti ja kiillotat, koristat ja kaunistelet sitä egorakennetta, joka itse asiassa olisi tarkoitus purkaa pois. Sillä vain irrottamalla mielesi ja tunteesi kaikista ajallisista rakenteista, voit louhia esiin elävän ja todellisen ikuisen itsesi, sen joka kantaa kaikkea Elämää niin sinussa kuin minussakin.
 
Elämän perimmäinen tarkoitus tässä maailmassa, joka on kuin ajan ja aineen painekattila, on tehdä kaikki mielemme ajalliset ja aineelliset sidokset niin näkyviksi, tuntuviksi ja ahdistaviksi, että ikuinen itsemme lopulta saa niistä tarpeekseen ja päästää irti… Kaiken tämän ajallisen taiston eli kehittymisen, saavuttamisen, voittamisen ja häviämisen on tarkoitus äityä niin tuskaiseksi ja toivottomaksi, että me emme lopulta enää kestä sitä ja romahdamme kaikki vanhan ja tunkkaisen aikamme polttaneena hiiltyneeksi kasaksi, josta Fenix-lintu eli elävä ja ikuinen mielemme lopulta nousee kaipaamaansa vapaaseen lentoon ja luovuuteen…
 
Ikuinen itse sinussa ja minussa on vapaa ja täysin riippumaton mistään ajasta tai ajassa kasvavasta kuten kehosta, urasta, suvusta, vallasta, hallitsemisesta tai taistelemisesta. Ikuinen on ajaton ja valmis, ehjä ja kokonainen eikä siltä mitään puutu. Se on sinun todellinen itsesi, se luova pyhyys, joka on sinussa ja minussa hetkeksi unohtanut itsensä ja antautunut turhiin taisteluihin ajan, aineen ja paikan ahtaissa maailmoissa.
 
Ikuinen itse on myös iloinen ja avoin eikä sillä ole mitään pelättävää, ei voitettavaa eikä valloitettavaa. Ikuinen itse on yhtä kaiken kanssa, se on ykseys, jonka me kaiken taakse aavistamme ja jota me suorastaan epätoivoisesti koetamme toteuttaa ajan ja aineen maailmoissa. Aivan turhaan, sillä mikään ajassa syntynyt keho, kansallisuus, yritys, kirkko, ideologia, teknologia tai muu hahmo ei koskaan kestä kuin hetken ikuisuuden suuressa sylissä. Ja silti me painamme ajan oravanpyörässä aina vain kovemmin luodaksemme jotain parempaa ja ikuisempaa tajuamatta, että emme voi koskaan onnistua. Me voimme vain kokea hetken huuman kuin saavuttamisen orgasmin, jonka jälkeen tuo turha taistelu olematonta aikaa vastaan jatkuu…
 
Tunnista ajan ja taistelemisen rakenteet omassa mielessäsi ja pura ne yksitellen kohdattaessa. Jätä ne kuin moneen kertaan käytetyt räkäiset nenäliinat, joita ei enää tarvita. Älä antaudu enää mihinkään taisteluun vaan anna ikuisen itsesi johdattaa toimiasi, tekojasi ja valintojasi rakkauden suuressa sylissä. Älä anna ajan enää jallittaa sinua eli vietellä sinua tulemaan paremmaksi, kauniimmaksi, voimakkaammaksi, menestyneemmäksi sitten kun…
 
Kaikki sitten kun -ajatukset ovat egon eli ajallisen itsesi ansoja ja loukkoja, joilla se koettaa pitää sinut poissa todellisen ja ikuisen itsen yhteydestä. Sinä olet Elämä Itse, kaikkeuden kaikkiin ääriin ulottuva Elämän iloa värisevä kenttä ja kaikkeuden valtameri, joka luo ja kannattelee niin sinua, minua kuin kaikkea muutakin. Mitä sinä haluat luoda nyt kun kaikki ajallinen taistosi on ohi eli katsottu ja koettu, ja olet lopulta valmis luomaan ikuisesta ilosta ja rakkaudesta käsin? Mikä on sinun todellinen tahtosi?