Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

RAHIKAISEN UUSIMMAT KIRJAT:

Uusin kirjani "Ilo on elämän tarkoitus" sisältää tekstejä viimeisen 9 kuukauden ajalta ja huipentuu pääsiäisenä tapahtuvaan kuolemaan ja ylösnousemukseen eli hetkeen jolloin kohtaan yhden syvimmistä varjoistani. Kirja haastaa myös lukijansa tulemaan esiin omien pelkojensa peiton alta ja astumaan iloon ja rakkauteen, joka on meidän kaikkien perimmäinen olemus.

Kirjan hinta €25,00 ja siinä on 296 sivua. 

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

 Samavika-Rahikainen luuli tämän kirjan saattavan hänen matkansa päätökseen eli polttavan pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se kyllä paljasti valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään, mutta Rahikaisen matka ei vielä keväällä 2021 ollutkaan päätöksessään...

254 sivua

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

96 sivua

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

194 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

200 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Kieppugalakseista kieppuajatuksiin

Lisätty 21.05.2022
Kaikki kieppuu! Jokaisen atomin ympärillä kieppuu elektroneja, mikä synnyttää aineen kiinteyden vaikutelman. Jokainen kasvi kasvaa hitaasti kieppuen, tavoittaa taivaan korkeuksia. Jokaisen puron vesi kieppuu, synnyttää luovia pyörteitä. Jokaisen auringon ympärillä kieppuu planeettoja, joiden ympärillä taas saattaa kieppua kuita. Jokainen galaksikin kieppuu, mutta kaikkein eniten kieppuvat ihmisen ajatukset, nuo oravanpyörän näkymättömät moottorit!
 
Kieppuajatukset ovat luovia ajatuksia. Ne kieppuvat ihmismielen Pyhässä Graalin maljassa tuottaen kullekin ihmiselle hänen omien kieppuajatusten ja -tunteiden mukaista todellisuutta. Mielen Graalin malja on kuin taikakalu, joka tekee todeksi eli aineen maailmaksi kaikki siinä kieppuvat eli sinne säilötyt ajatukset. Mieli on kuin toiveiden lähde, joka antaa kantajalleen kaiken sen mitä hän kieppuajatuksina mielessään kantaa.
Tätä me emme haluaisi nähdä, emme tunnistaa, emme ottaa ehdotonta vastuuta omasta todellisuudestamme. Siksi me tungemme kaikki vaivalloiset eli tuskaa ja ahdistusta kantavat kieppuajatuksemme aina vain syvemmälle alitajuntamme pohjamutiin uskoen näin pääsevämme eroon noista pelottavaista ajatuksista ja tunnoista. Kuten varmaan olet jo ehtinyt huomata, nuo kohtaamattomat ja kielletyt kieppuajatukset vain voimistuvat kerta kerralta työntäessämme ne syvemmälle mielemme pimentoihin. Jokainen alas painaminen lisää niiden voimaa, ne kasvavat meidän kieltämisestämme.
 
Noustessaan seuraavan kerran mielemme pintaan, ne ovat joka kerta aina vain vahvempia ja pelottavampia eli näkyvämpiä, jotta me ne lopulta kohtaisimme. Ne haastavat meidät kerta kerralta yhä kovemmin ja tuskallisemmin, aivan niin kuin viime aikojen taudit, ilmastot ja sodat ovat meitä maailman tasolla haastaneet. Pelästynkö vielä kerran oman mieleni luomuksia eli vanhoista kokemuksistani nousevien kieppuajatusten haastetta vai olenko lopulta valmis ottamaan vastuun omien ajatusteni ja tunteitteni luojana? Pysynkö menneisyyteni orjana vai olenko valmis kohtaamaan kaiken pyhän luovan mieleni pimentoihin tunkemani vanhan paskan eli nuo kieppuajatukset? Haluanko lopulta puhdistaa mieleni pyhän maljan ja luoda sitä iloa, rakkautta, rauhaa ja hyvinvointia, jota vain puhdas ja viaton mieli voi tuottaa?
 
Kaikkien ihmisten mieli on pohjimmiltaan pyhä, puhdas ja kultainen. Mutta me olemme kukin keränneet mieleemme vanhaa muistokamaa, koska olemme niin kovin haltioituneet tästä kieppuatomien luomasta aineen ja ajan maailmasta. Me olemme kuvitelleet ikuisen itsemme luomamme ajallisen ja aineellisen maailman vangeiksi ja erehtyneet mukautumaan luomuksemme lakeihin sen sijaan, että olisimme muistaneet oman ikuisen luojaluontomme, jota aine tai aika ei voi koskaan mitenkään uhata. Me olemme eksyneet kieppuvien atomien luomaan aineen illuusioon ja antautuneet elämään aineen kieppuvien lakien mukaisesti. Me olemme erehtyneet kieputtamaan ajatuksiamme eli toistamaan samoja kokemuksia päivästä toiseen. Me olemme luoneet oravanpyörän.
 
Oravanpyörän ahdistuksesta ei pääse eroon juoksemalla, ei yhä vinhemmin kieppumalla. Oravanpyörän ansasta pääsee eroon vain kohtaamalla sitä kieputtavat ajatukset oman mieleni pyhässä tilassa. Kohdattu kieppuajatus eli sellainen mielestä nouseva vanha tunto, jonka rohkenen kohdata ja nähdä läsnäollen ja uteliaana, pysähtyy ja haipuu takaisin ikuisuuden energiamereen, josta se oli kerran noussut. Jokainen kieppuajatus on kuin ikuisuuden merestä nousevan aallon pärske, jonka me hetkeksi kaappasimme kieppumaan mielemme luovaan tilaan. Kuin jäätynyt ja pysähtynyt pisara, joka kaipaa päästä takaisin ikuisuuden yhteyteen eli alkumereen. Ja kun lopulta päästämme tuosta kieppuajatuksesta irti, koko kaikkeus iloitsee uudesta vapauden ja kotiinpaluun askeleesta. Elämä Itse eli meidän oma pyhä luova mielemme iloitsee vapautuessaan ajan ja aineen kieppuvasta vankilasta.
 
Kieppuajatuksista ikuisuuden yhteyteen. Mielemme kieppujen kohtaaminen ja vapauttaminen. Oma paluumme ajan ja aineen ahtaasta erillisyyden ja yksinäisyyden maailmasta ikuisuuden valtameren kaiken yhdistävään ykseyteen. Siinä meidän matkamme, ajasta ikuisuuteen. Ikuisuuteen, jonka rakastava syli odottaa meitä jokaisen vimmaisesti kieppuvan pelkoajatuksen kohtaamisen takana. Elämä Itse kaikessa ja kaikkialla, mutta aina vain nyt, tässä pyhän ikuisuuden ainoassa hetkessä. Sinun mielessäsi, ja minunkin. – Eikä kiepu enää