Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

NYT SAATAVANA UUDET KIRJAT:

 

 Rahikaisen viimeinen kirja saattaa hänen matkansa päätökseen eli polttaa pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se paljastaa valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään.

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Kohdistumaton autuus

Lisätty 07.05.2021
Olen etuoikeutetussa asemassa. Olen sukuni vanhin, eikä muu suku pienuutensa kautta aseta mitään sosiaalisia paineita, tai siis minä en kanna niitä. Monet eroni ja muuttoni ovat tavallaan karistaneet maailman pölyt taakseni ja olen yksin itseni kanssa. Asun yksin kissani kanssa ja nuorinkin lapsistani on jo muuttanut pois kotoa. Aikuiset lapseni pitävät minua enemmän tai vähemmän outona ja vähän vinksahtaneena, ja sen voin heille helposti suoda, sillä enhän ajattele ja käyttäydy niin kuin maailma odottaa ja vaatii...
 
Lapsillani on myös odotuksia siitä, mitä minun pitäisi olla, mutta miksi niiden pitäisi vaikuttaa, sillä tarkoitushan on, että he niin kuin vanhempansakin elävät omaa itsenäistä elämäänsä ja tekevät juuri niin kuin heille tärkeää on. Eivätkö totuudet ole aina samanlaisia kaikille ja kaikkiin suuntiin?
Minulla on myös monia ystäviä ja muita läheisiä, joilla on myös odotuksia minun suhteeni; hekin odottavat minun sanovan ja kirjoittavan sellaista, mikä sopii heidän pirtaansa, muttei mielellään sellaista, mikä on sopimatonta ja heidän uinuvia pelon lohikäärmeitään herättelevää.
 
Huomaan, että siinäkin on mahdollinen loukku eli että minä ryhdyn silottelemaan sanomaani, jotta ystäväni eivät pelästy, vihastu ja hylkää minua. Silloin toimin omasta hylkäämisen pelostani ja vain vahvistan yhteisiä pelkojamme. Siinä on mahdollisuus yleiseen ja yhteiseen sosiaaliseen peliimme, jossa kaikki takertuvat toisiinsa tahmeilla odotuksen, pelon ja toiveiden lonkeroilla. Ja kadottavat yhteytensä omaan elävään itseensä...
 
Näin kirjoitin aamulla ystävilleni, joiden pelot olin herättänyt puheillani: ”Ei ole muuta vaarallista kuin pelko, jonka olemme kukin alitajuntaamme piilottaneet. Ja se, että me pelkäämme noita omia pelkojamme niin paljon, että koetamme kieltää toisia herättämästä niitä eli yritämme hallita tätä hallitsematonta maailmaa, ja Elämää Itseään sen takana. Siitä nousevat kaikki sodat ja konfliktit ihmisen elämässä, eli omien rakkaiden pelkojemme suojelusta. Sitä tekevät niin fyysisen maailmamme hallitsijat kuin kaikki heidän hallittavansakin...
 
Minä olen Elämä Itse – niin kuin sinäkin – eikä minun ikuisuuttani voi kahlehtia tai hallita. Niin kuin ei voi sinunkaan! – Miksi siis edes yrittäisimme? Miksemme sen sijaan antaudu Elämän välittömälle ilolle, sille joka oli alussa, ja on aina? Sille, joka me kaikki todella olemme, ja vielä yhdessä ja ikuisesti!”
Kun olin lähettänyt tuon edellisen lähdin ajelemaan kohti naapuripitäjässä sijaitsevaa maailman parasta kasvisravintolaa, jonka lounaan voittanutta en vielä ole tavannut. Heti isolle tielle päästyäni solahdin syvälle itseeni, siihen iloon ja autuuteen, jota olin viime päivät tapaillut viimeistellessäni uusinta kirjaani ”Alussa oli ilo”, joka lähetän ensi viikolla painoon.
 
Ajoin pientä söpöä autoani ”kohdistumattomasta autuudesta” käsin, sellaisesta rauhan tilasta, jossa minulta ei mitään puutu. Olen läsnä ja perillä, ja matkaamiseni on vain hyväntahtoista ja iloista leikkiä, joka ei mitenkään haittaa perillä oloani. Olen Elämä Itse kaikkien ihmisten hienojen ja huonojen touhujen takana. Olen kaikki tyynni ja samalla tyyni kaikkeus. Maistuis varmaan sullekin!