Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

RAHIKAISEN UUSIMMAT KIRJAT:

Uusin kirjani "Ilo on elämän tarkoitus" sisältää tekstejä viimeisen 9 kuukauden ajalta ja huipentuu pääsiäisenä tapahtuvaan kuolemaan ja ylösnousemukseen eli hetkeen jolloin kohtaan yhden syvimmistä varjoistani. Kirja haastaa myös lukijansa tulemaan esiin omien pelkojensa peiton alta ja astumaan iloon ja rakkauteen, joka on meidän kaikkien perimmäinen olemus.

Kirjan hinta €25,00 ja siinä on 296 sivua. 

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

 Samavika-Rahikainen luuli tämän kirjan saattavan hänen matkansa päätökseen eli polttavan pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se kyllä paljasti valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään, mutta Rahikaisen matka ei vielä keväällä 2021 ollutkaan päätöksessään...

254 sivua

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

96 sivua

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

194 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

200 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Kun rakkaus peittyy kivun pilveen

Lisätty 30.05.2022
Näin sinut, näit minut. Rakkaus välillämme aukeni puhtaana ja pyhänä. Olimme yhtä pyhässä katseessa, joka muutti kasvosi ylimaallisen kauniiksi. Maailma hiljeni ja kaikki oli valmista ja rakkaus jytisi koko olemuksessani, läpi koko olentoni, kehoni ja kaikkeni. Olimme yhtä.
 
Aurinko paistoi ja kaikki oli valmista ja selkeää. Sitten kieppuajatuksesi eli pilvesi lähtivät liikkeelle ja peittivät yhteisen taivaamme pilvillään. Muistit kaiken sen mitä uskot ja kuvittelet, että sinun on vielä tehtävä ja suojeltava, taisteltava ja voitettava tässä pelissä, jota ihmiselämäksi kutsutaan. Pyhyys katosi ja arjen pyöritys lähti liikkeelle…
Lähdit liikkeelle omiin unelmiisi ja omaan maailmaasi, siihen jonka koet että sinun on luotava ja ratkaistava ennen kuin voit asettua pyhään rakkauteesi, siihen joka meidät kaikki yhdistää. Minä jäin hämmentävään suruun ja kaipaukseen, jonka olin jo luullut kohdanneeni ja ohittaneenikin. Jäin syvään kipuun, jonka juuria tässä tapailen näyttää niin itselleni kuin sinullekin, meille kaikille.
 
Ruotsalainen, mutta suomalaisista vanhemmista syntynyt, Susann Björklund julkaisi pari vuotta sitten oheisen videon, jossa hän esittää oman näkemyksensä syntiinlankeemuksesta ja kadotuksesta, johon esi-isämme kerran lankesivat. Hänen mukaansa Aatami ja Eeva eli meidän esivanhempamme ja meissä kussakin asuva miehuus ja naiseus elivät kerran pyhässä yhteydessä. Silloin Eeva kantoi suoraan yhteyttä pyhään jumaluuteen niin kuin naiselle luontaista on. Nainen oli miehelle portti pyhyyteen ja siihen ykseyteen, jota hän toiminnan miehenä kaipasi.
 
Kun mies oli eksyksissä eli kadottamassa yhteyttään kaikkeuden kaikkea kantavaan voimaan eli Elämään Itseensä, niin silloin riitti että hän hakeutui naisensa yhteyteen ja katsoi tätä syvälle silmiin. Siellä hän saattoi nähdä myös oman pyhyytensä eli muistaa oman jumalallisen alkuperänsä, jonka hän niin kovin helposti ulospäin suuntautuvissa luovissa touhuissaan kadotti. Mies muisti itsensä naisensa kautta.
 
Tässä tilassa Aatami ja Eeva elivät harmoniassa eli paratiisissa. Mies muisti ja tunnisti oman todellisen luontonsa naisensa pyhyyden kautta eli Eevan ylläpitämän ykseyden tilan kautta. Mies ja nainen olivat yhtä Jumalan eli Elämän ykseydessä.
 
Mutta sitten Eeva sai tarpeekseen Pyhän kantamisesta eli siitä, että mies etsi ja tavoitti hänen kauttaan Pyhää, mutta ei naista itseään. Nainen halusi tulla halutuksi itsenään eli erillisenä olentona, jota mies kaipaa, palvoo ja tavoittelee. Nainen halusi itse saada miehen omakseen eikä suinkaan toimia vain hänen linkkinään tuohon pyhyyteen niin naisen kuin miehenkin takana ja ytimessä.
Tässä syntiinlankeemuksessa nainen, eli naiseus meissä kaikissa, katkaisi yhteytensä Pyhään jumaluuteen ja alkoi luoda sen ympärille niitä minä moninaisimpia ja kiehtovampia harsoja ja harhautuksia, joiden takaa me miehet olemme naisiamme sen jälkeen saaneet tavoitella ja metsästää. Me miehet jäimme tavoittamaan Pyhää naistemme kautta, vaikka naiset olivat tuon yhteyden itsessään katkaisseet saadakseen itse nauttia kaipauksemme kohteena olemisesta. Näin me kaikki, miehet ja naiset, eksyimme ulos paratiisista. Jäimme kaikki niin kovin yksin yksinäiseen kaipaukseemme…
 
Kun tästä erehdyksestä kasvava maailmamme on kaikonnut yhä kauemmaksi alkuperäisestä ja pyhästä yhteydestä, me miehet olemme alkaneet uskoa, että naisen pyhyys on hänen alastomuudessaan ja piilossa hänen pyhissä onkaloissaan. Sieltä me olemme häntä epätoivoisesti etsineet ja noilla kehonsa lumoavilla muodoilla nainen on oppinut meitä houkuttamaan ja taluttamaan haluamaansa suuntaan. Me olemme kaikki eksynyt kehojen hetkellisiin houkutuksiin…
Naisen pyhyys on hänessä itsessään, joka on kaiken kehon ihanuuden tuolla puolen. Naisen pyhyys on hänen pyhässä katseessaan, joka vuodattaa rakkauden pyhän virran niin miehelle kuin hänen lapsilleen, kaikille hänestä eli naisista syntyneille. Naisen pyhyys on miehen kaiken kaipauksen todellinen kohde ja siihen yhtyminen hänen suuriin haaveensa, kaikkeuteen yhtyminen.
 
Minä olen nähnyt naisen pyhän ja naisen pyhä on nähnyt minut. Siinä pyhyydessä me olemme yhtä, mutta emme koskaan oman erillisyytemme houkuttavissa kuvitelmissa emmekä edes kehojemme niin syvästi kiehtovassa, mutta lopulta aina hetkellisessä, yhtymisessä ja syleilyssä. Me olemme yhtä vain Pyhässä, joka meidät kaikki yhdistää, siinä jota nainen on aina kantanut, mutta jonka hän hetkeksi erehtyi peittämään ja katkaisemaan niin mieheltään kuin itseltäänkin.
 
Pyhä on meidän yhteytemme, henki kaiken erillisyydestä kumpuavan kaipauksen keskellä ja takana. Pyhä on mies ja nainen, Aatami ja Eeva, kaiken erehdyksensä ja unohduksensa takana ja edessä. Tässä ja vain tässä, juuri nyt. Elä se ja tunnista se ja anna sen käydä lävitsesi sinä ihmisen ihmeen Pyhä niin miehessä kuin naisessakin. Ole perillä itsessäsi, paratiisissa, jonka korvike tuossa toisessa tai maailmasi houkutuksissa ei koskaan voi sinua tyydyttää. Ole Pyhä, ole Elämä Itse, Kaikkeus sinun kauttasi, mies ja nainen!