Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

NYT SAATAVANA UUDET KIRJAT:

 

 Rahikaisen viimeinen kirja saattaa hänen matkansa päätökseen eli polttaa pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se paljastaa valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään.

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Kyllä Johtaja pelastaa!

Lisätty 08.09.2021
Me elämme johtajan kaipuussa ja pelastajan odotuksessa. Me elämme yhteisessä harhassa, jossa yksi, toinen ja kolmaskin esittää vuoroin Johtajaa, joka tietää mitä tekee ja minne hän meitä johdattaa. Kunnes aina lopulta selviää, että hän niin kuin kaikki hänen edeltäjänsä ja seuraajansakin johdattivat meitä harhaan. Silloin hänet korvataan toisella, uskottavammalta, kunnes tämäkin osoittautuu meidän kaikkien muiden lailla erehtyneeksi. Näin kerta toisensa jälkeen...
 
Me pelastamme toinen toisiamme kuin juutalaisten Messias, roomalaisten keisari, kristittyjen Jeesus, saksalaisten Hitler tai suomalaisten Kekkonen kukin aikanaan. Me seuraamme johtajiamme päiväkodin leikkien jälkeen melkein minne tahansa ja nostamme heidät kansakunnan kaapinpäälle kunnioitettaviksi esimerkeiksi siitä, miten meitä viedään ja vietellään…
Jos katsomme mitä tästä kaikesta johtamisesta ja seuraamisesta jää jäljelle johtajien jatkuvasti vaihtuessa, niin näkyy selvästi, miten se ylläpitää ajatusmallia ja mielentilaa, jossa aina joku toinen tuolla toisaalla – äiti, isä, opettaja, pappi, professori tai muu asiantuntija – tietää paremmin kuin ihminen itse, miten tämän tulisi elää ja toimia. Asiantuntijoihin ja ulkoisiin johtajiin uskovina me pysymme kuin vastuuttomina lapsina, jotka iloiten, kiroten tai turhautuneena hyväksyvät johtajiemme päätökset. Me pysymme auliina alamaisina.
 
Onko todellista itsenäisyyttä ja vapautta edes olemassakaan muilla kuin niillä, jotka saavat meitä johtaa kuin auliita lampaita laitumelta toiselle ja lopulta teuraalle? Ja ovatko edes hekään todella vapaita, sillä heidän vapautensa on riippuvaista muiden alistumisesta heidän johdettavakseen? Onko inhimillistä vapautta edes olemassa, vai onko se vain harhainen kuvitelma tässä loputtomista johtajaleikeistä kasvavassa kuvaelmassa?
 
Minulle ei jää muuta mahdollisuutta asian selvittämiseen kuin kaiken oman johtamisen ja seuraamisen kaipuuni tutkiminen. Olenko minä mitään jos kukaan ei seuraa minua? Olenko minä mitään ellen minä seuraa jotakin? Olenko minä mitään ilman tätä inhimillistä johtajuusleikkiä?
Onko minussa Elämää, joka ei ole ulkoisten toimieni ja yhteiskunnallisten rakenteiden määrittämää? Onko minussa jotain muuta kuin menneisyyteni muistot ja tulevaisuuteni toiveet? Onko minussa jotain ajatonta, jotain ajasta ja paikasta riippumatonta, ikuista?
 
Näihin kysymyksiin ei kukaan toinen voi puolestani vastata. Kukaan toinen ei voi minua johdattaa sisäisyyteni syviin vesiin, sinne minne jokaisen meistä on käytävä yksin, aivan yksin. Kukaan muu ei voi johtaa minua Elämän lähteelle minun omassa sydämessäni, sille lähteelle, joka ravitsee ja rytmittää kaikki sydämet yhtä aikaa kaikkialla maailmankaikkeudessa, juuri nyt. Jotain suurta ja tuntematonta minussa on, ja sinussakin, jonka tietoiseen yhteyteen meidän kaikkien on käytävä aivan yksin, ilman johtajaa.
 
Kulttuurimme ainoa kartoittamaton alue on piilossa jokaisessa meissä, meidän sisimmässämme. Kulttuurillamme, joka pyörii meiltä lypsettävän luomisenergian varassa, ei ole kiinnostusta johdattaa meitä sisäisen voimamme lähteelle, sillä todella vapaina ja itsenäisinä olentoina meitä ei enää voitaisi johdattaa harhasta toiseen. Siksi sinun on tehtävä tuo matka aivan yksin ja käännettävä oma luova katseesi kaikesta yhdessä tuntemastamme siihen, mitä kukaan meistä ei tunne eikä hallitse, eli Elämään Itseensä kaikkein pelkojemme, uskomustemme, tapojemme ja tottumustemme tuolla puolen. Sieltä sinä olet löytävä sen ilon, rauhan ja rakkauden, jota minkään maailman johtajat eivät voi sinulle koskaan antaa. Sinä olet aarre, joka sinun on itse löydettävä!