Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

NYT SAATAVANA UUDET KIRJAT:

 

 Rahikaisen viimeinen kirja saattaa hänen matkansa päätökseen eli polttaa pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se paljastaa valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään.

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Miehisen ylpeyteni harha

Lisätty 04.07.2021
Mitä tapahtuu kun miehinen ylpeyteni kuluu pois? Mitä jää jäljelle kun en enää halua valloittaa, voittaa, omistaa ja käyttää hyväkseni? Kuka tai mikä minä olen ilman miehisen hahmoni kuorta ja kehoni eläimellistä erillisyyttä ja halua puolustaa omaa hulluuttani? Kuka minä oikein olen?
 
Joitakin päiviä sitten näin oman kusipäisyyteni, sen miten olin ikäni kantanut miehuuden taakkaa huolimatta siitä, että olin kuvitellut sen jo kohdanneeni. Olin siirtänyt oman hulluuteni noihin toisiin, jotka ilmaisivat sen ehkä karkeammin ja selkeämmin ja jättänyt oman kusipäisyyteni kohtaamatta, tunkenut sen alitajuntani syviin mutiin. Olin käyttäytynyt kuin mikä ulkokultainen hyväkäs konsanaan.
Herääminen oli nöyryyttävää ja sen itkeminen ulos kehosta ja mielestä oli suloista ja vapauttavaa. Olin heräämässä ikiaikaisesta unestani. Ja se oli mahdollista vain toisen ihmisen läheisyyden kautta, vain koska sinä uskaltauduit lähelleni ja herätit sen, minkä olin itsessäni kieltänyt ja uskonut jo kohdatuksi. Kiitos lahjastasi, jonka minulle annoit! Teit minut näkyväksi itselleni!
 
Muutama päivä sitten lähdin käymään eräässä läheisessä ravintolassa. Matkalla sinne mieleni täytti tieto siitä, miten rumasti olin joitakin vuosia sitten voittanut erään toisen uroon ja saanut omakseni kaipaamani naisen. Miten olin juoninut hänet itselleni ja kuvitellut voittaneeni jotain ja kertonut ylpeästi tarinaa tuosta valloituksesta kuin jostain merkityksellisestä saavutuksesta. Miten väärässä olinkaan ollut ja miten suuressa harhassa olinkaan elänyt!
 
Minut valtasi pakottava tarve pyytää tekoani anteeksi ja jatkoin ravintolasta matkaani etsiäkseni tuon miehen käsiini, jotta voisin pyytää anteeksi ja tunnustaa tekoni. Minulla ei ollut mukanani puhelinta eikä hänen numeroaankaan, mutta tiesin yhteisen tuttavamme asuvan melko lähellä. Ajoin tämän luokse ja kerroin asiani. Hän soitti tuolle miehelle ja sain tunnustaa tekoni hänelle ja itselleni.
 
Tuo mies otti anteeksipyyntöni vastaan ja sanoi, että nyt voimme jonain päivänä kohdata ja moikata toisiamme ystävällisesti, vaikka hän ei juuri tuona päivänä ollutkaan halukas minua tapaamaan. Ja tuo meidät yhdistänyt nainenhan on jo pitkään elänyt omaa elämäänsä ilman meitä kumpaakaan. Asia oli hoidettu!
 
Ja seuraavana päiväni vanhin poikani perhe ensimmäisen lapsenlapseni kanssa tuli vierailulle luokseni. Tuon perheen suloisuus ja keskinäinen syvä rakkaus ja huolenpito on käsinkosketeltavaa, ihan ihanaa! Illalla kun pikkuinen jo nukkui, keskustelimme yhdessä kaikesta tärkeästä ja lopuksi miniäni nosti esiin erään toisen mieleni syvyyksiin hautaamani haavan. Sen vääryyden, jonka ensimmäinen vaimoni oli kokenut jättäessäni hänet ja kaksi poikaamme ja lähtiessäni etsimään itseäni.
 
Pojat olivat moneen kertaan koettaneet saada minut pyytämään anteeksi äidiltään, ja minä olin ylpeydessäni kieltänyt tehneeni mitään väärää, sillä vaimonihan ei selvästi ollut ymmärtänyt minua </div>
</div></div><div class=