Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

RAHIKAISEN UUSIMMAT KIRJAT:

"Elämän kirja" ilmestyi lokakuun lopussa 2023. Vuotta aikaisemmin tapasin kylämme avantosaunalla nuoren naisen. "Elämän kirja" kuvaa suhteemme välittömyyttä ja siihen liittyvää syvää nähdyksi tulemista, jonka valossa ihmisyyteni perimmäiset ja alitajuntaan tungetut piirteet nousivat esiin ja kohdattaviksi. "Elämän kirja" paljastaa kaiken mahdollisen ja jäljelle jää vain rakkauden kaikkialle vapaasti virtaava valo.  

Kirjan hinta on 22 euroa ja siinä on 252 sivua.

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

 

 Kirja sisältää tekstejäni vuosilta 2021-22 ja se huipentuu pääsiäisenä tapahtuvaan kuolemaan ja ylösnousemukseen eli hetkeen jolloin kohtaan yhden syvimmistä varjoistani. Se haastaa myös lukijansa tulemaan esiin omien pelkojensa peiton alta ja astumaan iloon ja rakkauteen, joka on meidän kaikkien perimmäinen olemus.

Kirjan hinta €22,00 ja siinä on 296 sivua. 

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

 Samavika-Rahikainen luuli tämän kirjan saattavan hänen matkansa päätökseen eli polttavan pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se kyllä paljasti valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään, mutta Rahikaisen matka ei vielä keväällä 2021 ollutkaan päätöksessään...

254 sivua

€22,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

96 sivua

€22,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

194 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

200 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Minun maailmani

Lisätty 15.08.2022

Minun maailmani on yksinkertainen. Kaiken takana, edessä, keskellä ja ympärillä on Ykseys, rakastava Kaikkeus, jonka sylissä kaikki meidän aineelliset ja ajalliset leikkimme syntyvät ja kuolevat. Kaikki meidän leikkimme ovat katoavaisia ja ohimeneviä, kaikki se mihin me niin kovasti satsaamme ja jonka puolesta me lähes loputtomasti kärsimme ja taistelemme. Kuin lasten leikkejä Ikuisuuden meren hiekkarannalla, leikkejä jotka myrskyaalto kerran putsaa pois…

 
Kaikki tämän aineen hiekkarannan rakenteet syntyvät atomeista eli paikoilleen kieppumaan kiepsahtaneista ikuisuuden aalloista, joista syntyy aineen vaikutelma eli kuvitelma pysyvyydestä. Näin vaikka ainoastaan nuo ikuisuuden aallot, jotka ovat kiepsahtaneet atomeiksi ja aineeksi, ovat pysyviä ja kaikki niistä syntyvä on hetkellistä ja ohimenevää. Tämä koskee kaikkea meidän maailmassamme, ja myös meitä itseämme.