Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

RAHIKAISEN UUSIMMAT KIRJAT:

Uusin kirjani "Ilo on elämän tarkoitus" sisältää tekstejä viimeisen 9 kuukauden ajalta ja huipentuu pääsiäisenä tapahtuvaan kuolemaan ja ylösnousemukseen eli hetkeen jolloin kohtaan yhden syvimmistä varjoistani. Kirja haastaa myös lukijansa tulemaan esiin omien pelkojensa peiton alta ja astumaan iloon ja rakkauteen, joka on meidän kaikkien perimmäinen olemus.

Kirjan hinta €25,00 ja siinä on 296 sivua. 

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

 Samavika-Rahikainen luuli tämän kirjan saattavan hänen matkansa päätökseen eli polttavan pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se kyllä paljasti valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään, mutta Rahikaisen matka ei vielä keväällä 2021 ollutkaan päätöksessään...

254 sivua

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

96 sivua

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

194 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

200 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Näen sinut

Lisätty 29.05.2022
Näen sinun ylimaallisen kauneutesi, kun antaudut tälle elämän ainoalla tosiolevalle hetkelle, nyt. Näen sinun ihmeellisen voimasi, jolla olet kääntänyt elämäsi arkisen tylsyyden vaikuttavaksi kaikkeuden tutkimiseksi. Näen sinut Elämän ihmeenä, joka on kauniisti aukeamassa ikiaikaisesta nupustaan. Näen sinut.
 
Näen myös ne kieppuajatukset, joiden taakse ihanuutesi niin kovin helposti kätket. Näen sen vauhdikkaan oravanpyörän, joka edelleen kieppuu mielessäsi, vaikka oletkin kääntänyt kiinnostuksen kohteesi arkisista henkisiin. Näen hallitsemisen tarpeesi, jonka taakse kätkeytyy suuri pelko omasta mitättömyydestä, pelko tulla jonkun tai jonkin hallitsemaksi. Näen ne menneisyytesi haavat, joita et vielä ole valmis kohtaamaan, ne joiden suojelemiseksi olet valmis tekemään vaikka mitä. Näen sinut.
Sinä olet vapaa ja ikuinen hengen ihme, joka on hetkeksi kätkeytynyt pelkojensa viitan taakse. Niiden tummien pilvien takaa ihanuutesi loistava aurinko ajoittain pilkistää ja silloin sinun rakkautesi on totta ja kaunista. Mutta et ole vielä tottunut käymään oman olentosi loisteessa, sillä jossain mielesi perukoilla elää vielä ajatuksia ja syviä pelkoja siitä, että viattomuutesi ja ihanuutesi on vaarassa, että joku voisi käyttää sitä hyväkseen ja hallita sinua. Siksi olet valinnut hallitsemisen strategian aivan niin kuin moni muukin maailmamme hallitsijoista, joiden herkkyyttä on lapsuudessa käytetty tavalla tai toisella hyväksi. Olet päättänyt, että niin ei enää tule käymään. Siksi haluat hallita.
 
Näen sinut ja siunaan sinun matkaasi. Tiedän, että käydessäsi omalla intensiteetilläsi eteenpäin Elämä Itse tulee näyttämään sinulle kaiken tämän ja enemmänkin. Jonain hetkenä kaiken tarpeellisen taiston ja vastustuksen kokeneena olet valmis luopumaan varjojesi vallasta ja antautumaan omalle ikuiselle rakkaudellesi, sille Elämän ihmeelle, joka ei koskaan ole jättänyt sinua muuta kuin omissa kuvitelmissasi. Olet rakastettu, olet Rakkaus itse ja sinä kukoistat omassa ikuisessa voimassasi juuri silloin kun sen itsellesi sallit. Minä näen sinut.