Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

RAHIKAISEN UUSIMMAT KIRJAT:

"Elämän kirja" ilmestyi lokakuun lopussa 2023. Vuotta aikaisemmin tapasin kylämme avantosaunalla nuoren naisen. "Elämän kirja" kuvaa suhteemme välittömyyttä ja siihen liittyvää syvää nähdyksi tulemista, jonka valossa ihmisyyteni perimmäiset ja alitajuntaan tungetut piirteet nousivat esiin ja kohdattaviksi. "Elämän kirja" paljastaa ihmisestä kaiken mahdollisen ja jäljelle jää vain rakkauden kaikkialle vapaasti virtaava valo.  

Kirjan hinta on 27,10 euroa ja siinä on 252 sivua.

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

 

 Kirja sisältää tekstejäni vuosilta 2021-22 ja se huipentuu pääsiäisenä tapahtuvaan kuolemaan ja ylösnousemukseen eli hetkeen jolloin kohtaan yhden syvimmistä varjoistani. Se haastaa myös lukijansa tulemaan esiin omien pelkojensa peiton alta ja astumaan iloon ja rakkauteen, joka on meidän kaikkien perimmäinen olemus.

Kirjan hinta €25,00 ja siinä on 296 sivua. 

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

 Samavika-Rahikainen luuli tämän kirjan saattavan hänen matkansa päätökseen eli polttavan pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se kyllä paljasti valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään, mutta Rahikaisen matka ei vielä keväällä 2021 ollutkaan päätöksessään...

254 sivua

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

96 sivua

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

 

Olen katsellut sinua kaksi päivää

Lisätty 07.12.2022
Joitakin viikkoja sitten luonani pidettiin Soljan Suoheimon vetämä kvanttikonstellaatio-retriitti. Tutkimme lyhyiden näkyjen kautta kunkin osallistujan aiheita pyhän ihmetyksen vallassa. Viimeisenä oli vuorossa minun konstellaationi aiheesta rakkaus. Solja asetti keskilattialle neljä ihmistä esittämään tarvittavia rooleja. Minä olin oma itseni, yksi oli Rakkaus, toinen kuolema ja kolmas oli se Rakastettu, jonka tulisin kohtaamaan.
 
En muista konstellaatiosta muuta kuin sen loppuasetelman, jossa me kaikki neljä hahmoa seisoimme neliömuodostelmassa niin, että minä ja Rakastettuni olimme vastakkain noin parin metrin päässä toisistamme samoin kuin Rakkaus ja Kuolema välissämme. Katsoin Rakastettuani silmiin ja kaikki oli hyvin.
Pari viikkoa myöhemmin kohtasin kylän yhteissaunalla katseen, joka veti minua puoleensa. Kuin magneetin tavoin katseemme tavoittivat toisensa moneen kertaan saunaillan ja avantouimisen lomassa. Ihmettelin, mutta en pohtinut sitä sen enempää.
 
Seuraavalla viikolla tuo katseiden kohtaaminen vain syveni. Se oli niin vahva, että kaikki kylänmiehet ja -naiset ympärillämme katosivat eikä saunassa ollut muuta kuin me kaksi. Juttelimmekin hieman ja halasimme avantouinnin jälkeen saunan terassilla. Vaihdoimme yhteystietoja.
 
Nyt olemme katselleet toisiamme kaksi päivää. Ensin sinun luonasi ja sitten minun luonani. Istuneet keittiönpöydän ääressä juuri saman matkan päässä kuin konstellaatiossani ja kytkeytyneet loputtomaan katseeseen, jossa on kaikki. Se on baseline, kuten sanoit, perustaso, jossa kaikki on valmista ja eheää. Siinä on kaikki eikä mitään muuta tarvita, ei ruokaa, ei juomaa, ei kehollista kosketusta, ei mitään. Katseessa on kaikki, Elämä Itse.
 
Kerroit luonnon viestittävän sinulle. Jokin aika sitten harakka oli näyttäytynyt sinulle moneen kertaan muutaman päivän aikana. Kertonut siitä, miten tärkeää sinun oma eheytymisesi on, sinun oma itsenäinen voimasi. Jonakin päivänä yksinäisen harakan vierelle oli ilmaantunut toinen samanlailla itsenäinen ja eheä harakka. Ymmärsit viestin.
 
Katsoimme toisiamme. Katseemme ajautuivat yhteen magneetin lailla ja kytkeydymme yhteiseen kenttään, olimme Yksi. Tässä ykseydessä kukaan ei voi vahingoittaa toista, ei käyttää hyväkseen eikä satuttaa. Tässä yhteydessä on vain yksi Elämä. Sinä minussa ja minä sinussa.
 
Katsoessani sinua näin lukemattomien kasvojen seuraavan toisiaan kaleidoskoopin lailla. Sinä et ole vain sinä vaan sinä olet monta muuta, olet kaikki. Näin kasvoillasi mitä kauniimpia olentoja, näin pyöreämuotoisilla kasvoillasi myös intiaanishamaanin kulmikkaat piirteet ja mustan ihmisen voimakkaat piirteet. Välillä kasvosi katosivat katsoessani kokonaan. Niiden tilalla oli vain tyhjyys vaikka näinkin vielä kehosi ja vaatteittesi hahmon ja kuviot. Et ollut mitään ja olit silti kaikki.
 
Sinun katseesi on minussa ja minun katseeni on sinussa. Olemme perillä kohdattuamme toisemme, tultuamme nähdyksi puolin ja toisin. Kaipaukseni on päättynyt ja haluni tavoittaa toinen ihminen eheästi, kokonaisesti ja viattomasti on tullut todeksi. Minun näkyni siitä, että kaksi ihmistä voi kohdata puhtaasti ja puutteettomasti kuin kaksi ehjää ympyrää, jotka yhtyvät ikuisuuden makaavaksi kahdeksikoksi, on sittenkin totta. Elämän virta välillämme on totta. Minä olen totta. Sinäkin olet.