Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

NYT SAATAVANA UUDET KIRJAT:

 

 Rahikaisen viimeinen kirja saattaa hänen matkansa päätökseen eli polttaa pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se paljastaa valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään.

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Oletko pelon vai ilon diktaattori?

Lisätty 09.09.2021
Jokainen ihminen on oman valtakuntansa diktaattori eli minä luon yksinvaltiaan lailla sen todellisuuden, jota minä maailmani kautta koen. Ja luomiseni perustana ja kannattelijoina toimivat ne tajuiset tai alitajuiset tunteet, joita minä ylläpidän ja joiden varassa minä maailmaani hallitsen. Minkälainen diktaattori sinä olet? Oletko ilon vai pelon valtakunnan luoja ja kannattelija?
 
Kaikki luonnollinen luominen perustuu iloon ja rakkauteen eli antautumiseen sille Elämän ihmeelle, joka sykittää sydäntäni, kieputtaa planeettaani ja ylläpitää galaksien leikkiä maailmankaikkeuden äärettömyydessä. Tästä kertovat kaikki lapset, linnut, kissat ja koirat luonnollisissa leikeissään, siitä kertoo koko luonnollinen ihanuus kaikkialla ympärillämme. Koko luomakunta laulaa ilon luovaa laulua, sitä jonka me ihmiset olemme kieltäneet ja tunkeneet alitajuntamme tummiin ja pelottaviin syvyyksiin, sillä me pelkäämme Elämää Itseään. Me pelkäämme itseämme.
Siksi inhimillinen luominen tapahtuu useimmiten pelon sävyttämien tummien tuntojen varassa. Ja siksi me niin auliisti alistumme seuraamaan toisia kaltaisiamme, jotka lupaavat meille joko maallisen tai henkisen pelastuksen kunhan vain alistumme heidän tahdolleen ja unelmilleen. Me luomme pelokkaan hallinnan diktatuureja pitääksemme Elämän poissa mielestämme ja maailmastamme ja me seuraamme erilaisia johtajia ja diktaattoreita, jotka houkuttelevat meitä omiin pelokkaisiin valtakuntiinsa. Ja jos me näemme toisten diktaattoreiden hulluuden ja sairauden, me haluamme itse diktaattoriksi noiden toisten sijaan, sillä me kuvittelemme omien pelkojemme maailman paremmaksi kuin tuon toisen kuvitteleman kauheuden.
 
Me emme tajua kaiken pelkoon perustuvan luomisen johtavan aina vain uusiin pelottaviin todellisuuksiin, aina samojen vanhojen tummien tuntojen kierrätykseen. Mikään ei voi olla uutta auringon alla ennen kuin minun mieleni on uudistunut eli puhdistunut kaikesta siitä pelon propagandasta, jolla minä olen sen oman maailmani diktaattorina täyttänyt. Minä olen maailmani valtias, sillä kaikki toteutuu aina minun tunteitteni mukaisena, aina niin kuin minä haluan.
 
Alussa oli ilo, joka lauloi ja loi. Ja sitten me luomisen vapaat leikkijät keksimme uuden leikin: me keksimme kuvitelman siitä, että me olemme yksin ja erillään ilman sitä rakastavasti kannattelevaa syliä, jossa kaikki kerran ilona alkoi. Me kuvittelimme itsemme erillisiksi ja yksinäisiksi niin kuin kaikki murrosikäiset aina ja kaikkialla, ja me pelästyimme. Tuon pelästyksen varassa me lähdimme luomaan omaa maailmaamme ja valtakuntaamme, sillä me uskoimme selviävämme ilman isäämme ja äitiämme, ilman Elämää Itseään.
 
Meistä kaikista tuli pelon valtakunnan diktaattoreita, jotka omiin ja toistemme pelkoihin tukeutuen kudoimme tiukan pelon peiton oman ihanan ja iloisen olentomme ympärille. Me antauduimme omalle ylimielisyydellemme ja lähdimme vuoroin halliten ja alistuen rakentamaan yhteistä pelon valtakuntaamme. Välillä sinä johdit ja minä seurasin, ja välillä taas minä johdin ja sinä seurasit.
Kaikki tämä tapahtui pelon valtakunnan sisällä, sillä me emme kumpikaan osanneet johdattaa toisiamme ulos tuosta aina vain ahdistavammaksi, surullisemmaksi ja surkeammaksi käyvästä valtakunnasta. Me johdatimme toisiamme kohti pelon totalitaarista ja ylimielistä maailmaa, joka juuri nyt kiristyy ympärillämme kuin valtavan käärmeen ote uhrinsa ympärillä. Pelko on voittamaisillaan Elämän meissä ja maailmassamme...
 
Silti ilo on aina läsnä. Se oli alussa ja se on aina kaiken takana, kaikkea kannattelemassa. Ilo on sinussa ja minussa, mutta me emme kumpikaan voi toisiamme sinne johdattaa, sillä ilo on jo totta, se on itse olemassaolo. Meidän ajalliset pelkomme ovat vain hetkeksi peittäneet oman ilomme ja niistä kasvavat maalliset murheet ovat saaneet sinut ja minut unohtamaan oman todellisen olentomme. Me olemme kätkeneet ilon luonnollisen valtakunnan omien pelkojemme ahtaan peiton alle, me olemme kääntyneet pois itsestämme ja Elämästä Itsestään meissä kaikissa.
 
Minkä tunteen varassa sinä haluat jatkaa oman valtakuntasi luomista? Haluatko edelleen olla pelon diktaattori vai oletko jo saanut siitä tarpeeksesi ja olet valmis tapailemaan sitä ilon diktatuuria, joka sisälläsi odottaa heräämistään? Joka tapauksessa sinä luot oman todellisuutesi eli olet oman valtakuntasi diktaattori.
 
On selvää, että pitkällisen pelon valtakauden jälkeen on haasteellista ja haparoivaakin opetella luomaan ilon varassa. Eli saatat iloakin tapaillessasi haksahtaa pelkäämään. Ole silloin itsellesi yhtä armollinen kuin olet lapselle, joka kompastuu opetellessaan kävelemään. Kolhut kuuluvat kasvamiseen, mutta niitä ei tarvitse jäädä murehtimaan eli kantamaan uusien pelokkaiden ajatusten siemeninä. Aivan kuin lapsi tietää sisimmässään, että hänen on opeteltava kävelemään, sinäkin tiedät sisimmässäsi, että sinun on lopulta opeteltava luomaan ilossa ja rakkaudessa. Ja nyt on tuon opettelemisen aika!
 
Pelon kuoleva peitto ympärillämme haastaa meidät jokaisen heräämään siihen Elämän iloon, jonka me niin pitkään olemme tukahduttaneet niin itsessämme, toisissamme kuin maailmassammekin. Pelon valtakunta on murenemassa omaan mahdottomuuteensa ja meidän kunkin on itse herättävä omaan luomisvoimaamme. Minä olen oman ilon valtakuntani hallitsija ja diktaattori, aivan niin kuin sinä olet oman todellisuutesi luoja. Antakaamme ilon lopultakin kasvaa ja kukoistaa kauttamme, sillä pelon valtakuntaa ei kohta enää ole. Pelon aikakausi tällä planeetalla on ohi.