Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

RAHIKAISEN UUSIMMAT KIRJAT:

Uusin kirjani "Ilo on elämän tarkoitus" sisältää tekstejä viimeisen 9 kuukauden ajalta ja huipentuu pääsiäisenä tapahtuvaan kuolemaan ja ylösnousemukseen eli hetkeen jolloin kohtaan yhden syvimmistä varjoistani. Kirja haastaa myös lukijansa tulemaan esiin omien pelkojensa peiton alta ja astumaan iloon ja rakkauteen, joka on meidän kaikkien perimmäinen olemus.

Kirjan hinta €25,00 ja siinä on 296 sivua. 

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

 Samavika-Rahikainen luuli tämän kirjan saattavan hänen matkansa päätökseen eli polttavan pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se kyllä paljasti valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään, mutta Rahikaisen matka ei vielä keväällä 2021 ollutkaan päätöksessään...

254 sivua

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

96 sivua

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

194 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

200 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Omituisten otusten kerho

Lisätty 17.08.2022
Mulla on ihan ihmeellisiä ystäviä, sellasia jotka tajuu puolesta sanasta mitä tarkoitan ja sanoo suoraan jos toinen puoli sanasta heidän mielestään tuntuu oudolta tai kummalliselta. Ja sit voidaan jatkaa jutustelua, pohtia yhen hetken aikana kaikki maailman syvimmät jutut peloista autuuteen ja mennä yli kaikkien rajojen, oletusten ja normien. Mikään ei ole muuta kuin ihmetystä, ei hyvää eikä pahaa, vaan mahdollisuus nähdä ja kohdata ilossa ja ymmärryksessä. Ihan vitun moraalitonta menoa, ja tosi hauskaa!
 
Kun kaks ihmistä pohtii yhteistä maailmaansa tällasessa rajoittamattomassa viattomuudessa ja ihmetyksessä, kaikki on kummasti mahdollista ymmärtää, siis ihan kaikki. Eilenkin me tajuttiin yhdessä, että ei oo mitää työ- ja vapaa-aikaa, sillä me ollaan joka hetki vapaita valitsemaan miten me maailmaamme ja lähimmäisiimme suhtaudumme ihan riippumatta siitä, ollaanko me töissä, vapaalla tai unessa. Me ollaan vapaita just nyt, ja aina vain nyt! Ei koskaan vasta illalla tai viikonloppuna tai eläkkeellä. Just nyt!