Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

NYT SAATAVANA UUDET KIRJAT:

 

 Rahikaisen viimeinen kirja saattaa hänen matkansa päätökseen eli polttaa pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se paljastaa valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään.

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

On aika herätä!

Lisätty 21.04.2021
Sinua on huijattu! Minä olen huijannut! Ja me kaikki olemme huijanneet toinen toisiamme! Minäpä kerron…
 
Me olemme yhdessä vietelleet toinen toisemme uskomaan omaan erillisyyteemme, erilaisuuteemme ja ainutlaatuiseen ihmeellisyytemme, jolla me vedämme puoleemme toisten kaltaistemme yksinäisyyteen ja rakkauden kaipuuseen eksyneiden katseita ja kosketuksia. Me olemme luoneet yhteisen unen ja kuvitelman siitä, että on olemassa erillinen Rahikainen, Kokko, Koponen, Viisainen, Jensen, Svartström, Igelmund ja kaikki muut, joiden on sitten taisteltava keskenään elintilasta, rakkaudesta ja omasta erinomaisuudestaan. Me olemme eksyneet äärimmäisen pelottavaan yksinäisyyteen ykseyden suuressa ja rakastavassa sylissä. Me olemme kaikki kusessa!
 Jokainen meistä yksinäisistä kaipaa rakkautta ja hyväksyntää, me kaipaamme tulla nähdyksi. Yksinäiseksi ja erilliseksi itsensä kokeva ihminen käyttäytyy kaipauksessaan kuin musta aukko. Hän odottaa suu, mieli ja keho pinkeenä rakkautta noilta toisilta, odottaa, kaipaa ja vaatii, eikä koskaan saa tarpeekseen. Ja kun kaikki odottaa eikä kukaan huomaa antaa – tai siis aika harvat – niin ihmiset on kuin rakkausnälkäisiä linnunpoikia pesässään kurottamassa kohti sitä mahdollista jotakin jossakin, joka voisi heitä rakastaa…
 
Tässä on se suuri huijaus! Meidät on pantu odottamaan ja jonottamaan jotakin, joka on meidän oma olemuksemme, meidän oma syvin itsemme. Me kaikki olemme yksin ja yhdessä se rakkaus ja hyväksyvä anteeksianto, jota olemme jähmettyneet muilta kaipaamaan. Joo, onhan se toki heissä kaikissa, ja joskus se jopa pääsee läpi heidän kaipauksensa kovan suojamuurin. Aina joskus he muistavat rakastaa! Ihan niin kuin sinäkin, ja minä </div>
</div></div><div class=