Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

RAHIKAISEN UUSIMMAT KIRJAT:

Uusin kirjani "Ilo on elämän tarkoitus" sisältää tekstejä viimeisen 9 kuukauden ajalta ja huipentuu pääsiäisenä tapahtuvaan kuolemaan ja ylösnousemukseen eli hetkeen jolloin kohtaan yhden syvimmistä varjoistani. Kirja haastaa myös lukijansa tulemaan esiin omien pelkojensa peiton alta ja astumaan iloon ja rakkauteen, joka on meidän kaikkien perimmäinen olemus.

Kirjan hinta €25,00 ja siinä on 296 sivua. 

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

 Samavika-Rahikainen luuli tämän kirjan saattavan hänen matkansa päätökseen eli polttavan pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se kyllä paljasti valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään, mutta Rahikaisen matka ei vielä keväällä 2021 ollutkaan päätöksessään...

254 sivua

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

96 sivua

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

194 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

200 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Pelottomien ihmisten maailma

Lisätty 31.05.2022
Haluan kertoa sinulle pelottomien ihmisten maailmasta, joka on syntymässä maailmamme ylle levitetyn pelon peiton alla. Haluan kertoa sinulle salaisuuden sinusta itsestäsi eli siitä, että sinulla ei ole muuta pelättävää kuin ne pelot, jotka olet itse kätkenyt oman luovan mielesi kiellettyihin eli alitajuisiin onkaloihin. Vain niiden kautta maailmasi pelkäävät johtajat pystyvät hallitsemaan sinua ja johtamaan sinua kohti heidän omia pelottavia maailmojansa. Vain itse kantamasi ja kieltämäsi pelot, jotka olet kätkenyt mielesi pyhään Graalin maljaan, pitävät sinut pelossa ja maailmasi pelottavana. Kohtaa ne ja olet todella vapaa osallistumaan syntymässä olevan pelottomien ihmisten maailman luomiseen. Kiinnostaako?
Mitä sinä todella haluat? Uskoisin kaikkien ihmisten pohjimmiltaan kaipaavan rauhaa, terveyttä ja hyvinvointia sekä iloa ja ihmisten välistä rakkaudellista kanssakäymistä. Ja silti meidän inhimillinen maailmamme on ajautumassa yhä suurempiin ristiriitoihin ja pelottavampaan yksinäisyyteen ja erillisyyteen, joka saa niin yksilöt kuin ryhmät ja kansakunnatkin taistelemaan yhä armottomammin toisia kaltaisiaan eli samaa yhteistä ihanuutta kaipaavia vastaan. Jokin tässä kaikessa mättää, ja mättää pahan kerran!
 
Maailmamme on täynnä pelottavaa propagandaa eli meitä pelon kautta johtavien kauhistuttavia mielikuvia toinen toisistamme ja siitä ihanasta ja ihmeellisestä elävästä luonnosta, jonka varassa me kaikki luomme ja leikimme tätä ihmisen yhteistä maailmaa tämän kauniin planeettamme pinnalla. Noiden erilaisia kansoja, kehomme luonnollisia toimintoja ja rakenteita sekä luonnon herkkiä rakenteita ja prosesseja koskevien pelko- ja vihakuvien avulla meidät koetetaan saada hyväksymään yhä pelottavammaksi käyvän maailmamme uudet rakenteet, jotka pyrkivät latistamaan meidät kaikki elävät ja tuntevat ihmiset automaattisten pelkoreaktioiden kautta ohjatuiksi robotinkaltaisiksi olennoiksi. Meidät koetetaan saada hyväksymään meitä – sekä itseään – pelkäävien johtajiemme meidän hallitsemiseksi kuvittelemat kauhistuttavat rakenteet ja ratkaisut, jotka eivät voi johtaa muuhun kuin tuhoon ja kuolemaan. Meitä johdatellaan samalle tuhon tielle kuin aikanaan juutalaiset, jotka saatiin omatoimisesti organisoimaan oma tuhonsa eli itsemurhansa.
 
Moni teistä rakkaista lukijoista on jo tässä vaiheessa pelästynyt ja jättänyt lukemisen kesken. Monelle heidän omat pelkonsa ovat niin tärkeitä, että niiden valtaa ei vaan sovi horjuttaa eikä edes tutkia. Jopa sana ”pelko” on monelle niin pelottava, että se herättää välittömän väistö- tai kieltoreaktion. Silloin toimit niin kuin sinulle on opetettu eli jätät omat pelkosi tutkimatta ja kohtaamatta. Toimit kuin vastuuton lapsi, joka ei halua kohdata omaa vastuutaan ja luomisvoimaansa, vaan antautuu seuraamaan johtajiaan niin kuin meille on jo päiväkodin leikeissä opetettu. ”Vie minut minne tahdot. Minä vain vikisen ja valitan, mutta antaudun silti sinun johdettavaksesi!”
 
Kuka on tuo toinen, tuo toinen, joka sinua johtaa? Isä, äiti, opettaja, johtaja, pappi, presidentti, pankkiiri, pääministeri tai joku muu jossakin muualla. Hän on ihan samanlainen pelkojansa peittelevä ihmisparka kuin sinäkin, ihan yhtä eksyksissä pelkojensa kanssa kuin sinä tai Samavika-Rahikainen. Hän vain esittää pelotonta ja rohkeaa saadakseen sinut mukaan omaan pelottavaan tulevaisuuteensa. Hän vain kusettaa sinua voidakseen pitää omat pelkonsa kurissa sinun kustannuksellasi. Hän on ihan niin kuin sinä itse, kaltaisesi ja vertaisesi ihminen, joka on eksynyt omien pelkojensa viidakkoon.
 
Miten tästä kaikesta pelottavasta voi syntyä mainitsemani pelottomien ihmisten maailma? Miten ihmeessä?
 
Olen tutkinut omia pelkojani koko elämäni. Jo teini-ikäisenä päätin, että kaikki inhimillinen oli ymmärrettävissä. En vain tiennyt miten, mutta tiesin, että minulle eli ihmiselle täytyy olla mahdollista kohdata oma maailmani ja todellisuuteni jäämättömästi ja puhtaasti. Tiesin tämän mahdolliseksi, vaikka koko maailma ympärilläni ja kaikki sen johtajat väittivät sen olevan mahdotonta ja vaarallistakin. Tulisin hulluksi tai juopoksi tai juoppohulluksi taiteilijaksi jos jatkaisin haastavien kysymysteni esittämistä. Ja minä jatkoin ihmisen perimmäistä tointa eli ihmettelyä…
 
Ihmettelyni tuloksena voin kertoa sinulle, että jokaisen mieleni pohjamudista esiin kaivamani pelon takaa on löytynyt autuas ilo ja viattomuus. Sieltä on löytynyt se rauha ja rakkaus, jota ulkoisen maailmani peilisalit eivät ole koskaan pystyneet minulle tarjoamaan kuin nopeasti katoaviksi hetkiksi. Siis joka ainoan puhtaasti kohtaamani pelon takaa!
 
Me kaikki sisimmältämme iloiset ja rakastavat ihmiset olemme alistuneet kärsimään luomassamme pelon ahjossa ja pakohuoneessa. Me olemme antautuneet omille peloillemme ja luoneet siksi tämän pelottavan maailman, joka juuri nyt on kasvamassa oman hulluutensa viimeisille rajoille. Siellä meidän kaikkien on tehtävä valinta: Joko me kaadumme ja kuolemme yhdessä maailmamme pelkorakenteiden kanssa tai sitten me lähdemme paljastamaan ja purkamaan oman mielemme pelkorakenteita. Edellinen vie kuoleman kautta uuteen vähintäänkin yhtä pelottavaan todellisuuteen kuin tämä nykyinen ja jälkimmäinen johdattaa sinut vähitellen pelottomien ihmisten maailmaan, siihen rauhan ja rakkauden tyyssijaan, jota me kaikki mielessämme kannamme – ja joka itse asiassa kantaa meitä ja meidän ihmeellistä kehoammekin. Se kantaa myös koko maailmankaikkeutta eli on varsin vahva ja voimakas.
 
Valinta on sinun tässä hetki hetkeltä uudistuvassa todellisuudessa, joka aukeaa joka hetki uutena ja viattomana, mikäli et itse yhä uudestaan tuhraa sitä vanhojen pelkojesi mustalla mönjällä. Valitse ilo, valo ja ikuisuus joka hetki uudestaan ja päästä kaikki pelot eli jumittuneet vanhat kokemukset pois mielesi ihanasta ja maailmaasi luovasta pyhästä Graalin maljastasi. Valitse uusi ikuisuus vaikka väliin kompastuisitkin ja löisit pääsi tai polvesi niin kuin teit kävelemään opetellessasikin. Valitse aina vain uudestaan rakkauden iloinen läsnäolo, joka vapauttaa menneisyytesi vanhat pelkopierut pois mielesi pyhästä tilasta. Vain peloton pääsee ulos pelon pakohuoneesta ja voi alkaa luoda sitä pelottomien ihmisten maailmaa, jota me kaikki sisimmässämme kaipaamme. Siinä se!