Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

NYT SAATAVANA UUDET KIRJAT:

 

 Rahikaisen viimeinen kirja saattaa hänen matkansa päätökseen eli polttaa pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se paljastaa valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään.

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Pleon tuolla puolen elämä on ihmeen kaunista!

Lisätty 17.04.2021
Pelko oli aikansa hauska leikkikalu eli valon oiva mahdollisuus kokea olevansa jotain muuta kuin mitä se todella on. Pelko oli jonkin aikaa jännittävä ja kiehtova, mutta kun se jäi jumiin mieleesi ja alkoi saada ”ikuisia” muotoja, sinä pelästyit ja jäit siksi siihen vielä tiukemmin kiinni. Pelko on pelko on pelko, eikä pelko voi pelkoa kohdata, lopettaa tai parantaa. Ei mitenkään!
 
Mitä muuta sinä olet kuin pelkosi ja sen kutomat ajan verkot, jotka tuottavat loputtomasti ”uutta” pelottavan menneisyytesi kaltaista tulevaisuutta? Mitä muuta sinä voit olla, oletko?
 
Olet varmaan joskus nähnyt vauvan, joka makaa tyytyväisenä äitinsä rinnoilla pullautettuaan turpean nännin suustaan kun maha on tullut täyteen lämmintä maitoa. Lapsi on tyytyväinen ja melkein samanlaisessa paratiisitilassa kuin aikanaan kelliessään huolettomana kohdun lämpimässä meressä. Pelottaako lasta silloin? Tai silloin kun sen autuas hymy ja kirkkaat ja avoimet silmät tavoittavat vanhemman rakastavan katseen, kun ilo leikkii heidän molempien kasvoilla?
Pelottaako sinua silloin kun rakastat, olet läsnä toisen vertaisesi ja kaltaisesi kanssa? Pelottaako sinua silloin kun jaat kehosi ja sielusi vapaasti rakkaimpasi kanssa? Tai silloin kun istut saunan autuaassa pimeydessä ja lämmössä? Tai kun vaellat metsän pyhässä temppelissä ja Äiti-maan pehmeillä neulaspoluilla kesäisen tuulen hyväillessä koko olentoasi lempeällä raikkaudellaan?
 
Sinä et suinkaan ole ainoastaan pelkosi, sillä sinussa on Elämä Itse niin kuin minussakin. Ajoittain se läpäisee itsepäisesti ylläpitämäsi pelon verhot ja herättää sinut siihen rakkauden ja ilon todellisuuteen, joka sinä todella olet. Elämä Itse sinussa haluaa tulla iloisesti jaetuksi ja kohdatuksi, se odottaa että sinä tunnistat kaikki pelot vanhoiksi valheiksi, jotka turhaan rajoittavat oman rakkautesi viatonta ilmaisua.
 
Sinun pelkosi ovat kaikki turhia ja tarpeettomia. Sinä olet Elämän oma lapsi ja sen ihmeen ikuinen kantaja, jonka kukoistus on mahdollista vasta kun olet kohdannut kaikki pelkojesi lohikäärmeet. Kaikki rakkauden ja viisauden valossa kohdatut lohikäärmeet kutistuvat vaarattomiksi sisiliskoiksi. Näin sinä saat rauhan ja vapaudut pelon maagisesta otteesta. Saat kokea sen ilon ja ihmeen, joka sinulle Elämän lapsena syntymälahjana kuuluu. Se kaikki kuuluu sinulle!  (17.4. 2020!)