Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

RAHIKAISEN UUSIMMAT KIRJAT:

"Elämän kirja" ilmestyi lokakuun lopussa 2023. Vuotta aikaisemmin tapasin kylämme avantosaunalla nuoren naisen. "Elämän kirja" kuvaa suhteemme välittömyyttä ja siihen liittyvää syvää nähdyksi tulemista, jonka valossa ihmisyyteni perimmäiset ja alitajuntaan tungetut piirteet nousivat esiin ja kohdattaviksi. "Elämän kirja" paljastaa ihmisestä kaiken mahdollisen ja jäljelle jää vain rakkauden kaikkialle vapaasti virtaava valo.  

Kirjan hinta on 27,10 euroa ja siinä on 252 sivua.

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

 

 Kirja sisältää tekstejäni vuosilta 2021-22 ja se huipentuu pääsiäisenä tapahtuvaan kuolemaan ja ylösnousemukseen eli hetkeen jolloin kohtaan yhden syvimmistä varjoistani. Se haastaa myös lukijansa tulemaan esiin omien pelkojensa peiton alta ja astumaan iloon ja rakkauteen, joka on meidän kaikkien perimmäinen olemus.

Kirjan hinta €25,00 ja siinä on 296 sivua. 

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

 Samavika-Rahikainen luuli tämän kirjan saattavan hänen matkansa päätökseen eli polttavan pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se kyllä paljasti valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään, mutta Rahikaisen matka ei vielä keväällä 2021 ollutkaan päätöksessään...

254 sivua

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

96 sivua

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

 

Sinulla on kaikki valta

Lisätty 08.12.2022

Tiedän, että me kaikki olemme jo perimmältämme vapaita, iloisia ja rakastavia. Me olemme ikuinen Elämä Itse tutkimassa itseään maallisten ja ajallisten kehojemme kautta. Siksi emme voi koskaan tavoittaa eli luoda vapautta, iloa tai rakkautta, sillä kaikki tavoittaminen perustuu pelkoon eli puutteeseen. Sitä mikä jo on, ei voi tavoittamalla saavuttaa.

Voimme vain purkaa mielestämme kaiken mikä käy rakkautta eli perimmäistä luontoamme vastaan. Voimme kohdata ja vapauttaa mielestämme kaikki pelot eli kaikki pelon sukuiset tummat tunnot, jotta Elämän ikuinen luovuus pääsee lopulta kukkimaan kauttamme iloisena rehellisyytenä, hyväntahtoisuutena ja rakkautena. Siinä kaikki.

Kaikki se, minkä puolesta taistelet, kärsit ja ahdistut, on aina hetkellistä ja ohimenevää. Samoin kuin tuosta tavoittelusta seuraavat voitot ja tappiotkin. Mikään maallinen, tai aineellinen ei ole koskaan pysyvää tai ehdotonta. Eivätkä myöskään maalliset tunteesi eli ne, joita tämän maallisen elämän epävarmuus sinussa herättää. Kaikki suru, murhe ja hammasten kiristys on siis pohjimmiltaan turhaa.

Uskot, että kärsimys kaunistaa ja antaa elämällesi merkityksen. Uskot tarvitsevasi tuskaa ja sen kestämistä tullaksesi joksikin ja ollaksesi jotakin. Olet erehtynyt aivan niin kuin erehtyivät Samavika-Rahikainen sekä kaikki muutkin ympärilläsi. Elämme maailmassa, jossa erehtyneiden enemmistö demokraattisesti ja ryhmäpaineen alla päättää olevansa oikeassa. Elämme erheessä.
 
Meidän erehdyksemme alkaa halustamme kuulua johonkin. Se alkaa meidän ensin niin kovin avuttoman eläinkehon tarpeesta kuulua äitiin, isään ja perheeseen, joiden huolenpidosta sen elämä on riippuvainen. Avuttoman ja ajallisen kehonsa kautta lapsen ikuinen mieli liittyy maailmaansa ja oppii maailmansa tavoille. Ja koska tällä maailmalla ja sen ihmisillä on tapana erehtyä ja unohtaa oman mielensä ikuisuus, me käytämme pyhää luomisvoimaamme ylläpitääksemme yhteistä erehdystämme.
 
Me olemme yhdessä erehtyneet luomaan pelottavan maailman eli pelon pakohuoneen, josta meidän on kunkin itse ja yksin paettava eli etsittävä tiemme ulos. Mitään joukkopakoa eli ulkoista pelastusta ei koskaan tule, sillä jokainen meistä kantaa oman vankilansa kaltereita omassa mielessään. Me kaikki luomme ja ylläpidämme ihan itse kaikki omat aineelliset pelkomme, jotka pitävät ikuisen mielemme vankina tässä omassa luomuksessamme. Siksi meidän on yksin myös purettava eli avattava pelkojemme pakohuone ja astuttava takaisin siihen vapauteen, josta kerran lähdimme tähän jännittävään seikkailuun aineen ahtaassa maailmassa.
 
Sinä olet ikuisesti perillä vapaasti luovassa ilossa ja ikuisessa rakkaudessa. Kaikki muu on hetken kuvitelmaa ja jännittävää seikkailua, jonka sinä olet itsellesi luonut. Kaikki kärsimys, suru ja tuska on ohi sillä hetkellä, kun sinä olet saanut siitä tarpeeksesi. Kaikki on mahdollista sinulle, maailmasi ja todellisuutesi ainoalle luojalle. Tee se mitä sinun täytyy, jotta teet itsesi sekä erehdyksesi ja harhasi näkyväksi itsellesi ja voit lopulta valita rakkautesi pelkojesi sijaan. Sinulla on kaikki valta.