Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

NYT SAATAVANA UUDET KIRJAT:

 

 Rahikaisen viimeinen kirja saattaa hänen matkansa päätökseen eli polttaa pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se paljastaa valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään.

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Sinulle maailmanparantaja!

Lisätty 08.07.2021
Sinä kusetat itseäsi, lähimmäisiäsi ja kaikkia niitä, joita niin kovasti koetat tuolla maailmalla parantaa niin kauan, kun et itseäsi, omia varjojasi ja alitajuisia pelkojasi halua kohdata ja purkaa. Useimmat eli kaikki maailmanparantajat pelkäävät itseään niin paljon, että he keskittyvät muuttamaan maailmaansa millä hinnalla hyvänsä kunhan heidän ei vain tarvitsisi itseään kohdata ja muuttaa, kirjoittaa eräs jota kutsutaan myös Samavika-Rahikaiseksi </div>
</div><div class=
Alussa oli ilo, joka lauloi ja loi. Alussa oli ja on edelleen ja aina. Louhi itsestäsi esiin se ikuinen ilo, joka meissä kaikissa haluaisi kukkia ja levitä kaikkialle Maan ääriin. Silloin olet parantanut maailmasi! Silloin sinun maailmassasi vallitsee ilo, rauha ja rakkaus, joka näin pääsee leviämään kaikissa kohtaamissasi kaikkien muiden olentojen ja ihmisten kanssa. Silloin oma maailmasi on parantanut ja sinun olemuksesi ja toimesi muistuttavat toisia kaltaisiasi siitä, että hekin voivat parantaa oman maailmansa.
 
Me autamme ja pelastamme vain itsemme, mikä sitten vaikuttaa parantavasti ympäristöömme. Parantumisellamme ei saa olla mitään ehtoja, ei mitä reunaodotuksia, joiden on täytyttävä. Parantuminen on villiä ja ehdotonta, se on valheiden ja pelkojen karsimista oman mielemme kentästä, siitä ainoasta, johon voimme todella vaikuttaa </div>
</div></div><div class=