Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

NYT SAATAVANA UUDET KIRJAT:

 

 Rahikaisen viimeinen kirja saattaa hänen matkansa päätökseen eli polttaa pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se paljastaa valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään.

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Suomen eheytyminen valon lähettilääksi

Lisätty 07.07.2021
Olen syntynyt Suomeen, maahan joka on monin tavoin erilainen ja omalaatuinen maailman valtioiden joukossa. Uusimpana näistä omituisuuksista on jo useampana vuotena maailmalla kiertänyt uutinen siitä, että suomalaiset ovat maailman onnellisin kansa, mistä suomalaiset itse eivät suinkaan tunnu olevan samaa mieltä. Tuon tittelin perusteena on vain tiettyjen teknisten, sosiaalisten ja yhteiskunnallisten järjestelmien tilastollinen vertaaminen, mikä ei kerro mitään ihmisten todellisesta onnellisuudesta ja hyvinvoinnista. Silti tuo uutinen tuntuu jotenkin hauskalta ja lohdulliselta arkisen ahdistuksen ja stressin keskellä.
 
Itse asiassa uskon, että edelliseen kätkeytyy joku syvempi totuus meistä ihmisistä, jotka olemme päätyneet syntymään tai muuttamaan tähän Suomeksi kutsuttuun maahan. Koetan saada sen näkyviin…
Suomalaiset ovat Euroopan nuorin sivistyskansa, mikä johtaa usein kuin murrosikäisen klopin haluun miellyttää ja mielistellä Euroopan isoja poikia ja tyttöjä, jotka tuntuvat tietävän paremmin miten meidänkin tulisi toimia. Se on johtanut tietynmoiseen häpeään sitä suloista metsäläisyyttä ja luonnonkansalaisuutta kohtaan, joka meistä kaikista tuntuu löytyvän kunhan vain vähän raaputamme ulkokultaisen sivistyksen pintaa. Me yritämme olla jotain hienoa ja hyväksyttyä, vaikka meidän luonnollinen luontoyhteytemme saattaa olla se kaikkein suurin lahja, joka meillä on jaettavana Euroopan ja maailman inhimillisen sivistyksen keinotekoisuuteen eksyneille ystävillemme. Me saatamme olla todella tärkeitä juuri sellaisina kuin olemme. Sen hyväksymisessä piilee meidän todellinen onnellisuutemme ja suurin lahjamme koko ihmisyhteisölle.
 
Näen maailman kansat kuin ihmiskunnan Maapallon yli ulottuvan kehon erilaisina eliminä ja muina osina. Kunkin kansan ominaisuuksilla on jokin kokonaisuutta parhaimmillaan palveleva laatu kuten esimerkiksi Saksalla rationaalisen älyn ja mekaanisen insinööritaidon tyyssijana. Ruotsi taas on kuin sosiaalinen turvasatama, jonne kaikki kovia kokeneet sielut kerääntyvät Svea-mamman lepokotiin. USA taas kansojen sulatusuunina pyrkii yhdistämään kaikki kansat yhdeksi mieleksi jne. Nämä kaikki laadut ovat tärkeitä ja rakkauden palveluksessa ihmiskuntaa kokonaisuudessaan tukevia ominaisuuksia, mutta kun niitä käytetään pelon ja ahneuden vuoksi ne tuottavat hirvittävää tuhoa niin ihmisille kuin meitä kannattelevalle elävälle Maapallollekin.
 
Pohjan akka, joka sulki Sammon eli kaikkeutta kauttamme luovan Elämän valon Pohjolan kivivuoreen, on yhteinen muistomme niiltä ajoilta jolloin naiset vielä rakkaudellaan hallitsivat tätä inhimillistä maailmaa. Hän joutui sulkemaan Sammon pois Kalevalan ärjyjen ja älyltään ovelien uroiden tavoittamattomiin, koska älyn ja tietämisen ylimielisyyteen perustuva miesten vallan aika ei ollut kypsä tuota kaikkeuden voimaa käyttämään. Ja vaikka he onnistuivat ryöstämään Sammon he eivät kuitenkaan saaneet sitä pitää vaan se särkyi lopulta tuhansiksi sirpaleiksi ja painui meren syvyyksiin. Rakkautemme Sampo särkyi ja upposi alitajuntamme pohjamutiin.
 
Olen omalta osaltani tehnyt kaikkeni löytääkseni rakkauden oman miehisen olentoni syvyyksistä eli eheyttääkseni kansamme yhteisen trauman eli surun rakkauden pyhän valon kaikkoamisesta arkemme aherruksesta ja suomalaisten välisistä suhteista. Olemme harjoittaneet erillisyyttä ja yksinäisyyttä niin kauan, että korona-ajan rajoituksetkaan eivät suuremmin muuttaneet tilannettamme. Me olemme yksin, niin yksin. Ja me kaipaamme rakkautta lähes epätoivoisella tavalla!
 
Suomi ja suomalaiset ovat monin tavoin erillisiä muusta maailmasta ja muista kansoista. Me asumme Suomenniemellä kuin saarella meren eristäessä meidät lännestä ja kuiluna aukeavan rajan idässä. Me olemme tuore sivistyskansa ja me puhumme ihan omaa muinaista kieltämme, jota juuri kukaan muu ei ymmärrä. Me elämme idän ja lännen ikuisessa poliittisessa ja uskonnollisessa rajamaastossa, joka on ollut lukemattomien molemmista suunnista tulleiden hyökkäysten kohteena. Me olemme kaiken tämän vuoksi oudosti yksin, ja se saattaa olla meidän suurin valttikorttimme ja se silta, joka lopulta yhdistää tämän erillisyyteen eksyneen maailman, sen kansat ja kansalaiset.
Suomessa on näet edellytykset yhdistää ihmisen syvin jakautuminen, jakautuminen mieheksi ja naiseksi eli älyksi ja rakkaudeksi, jotka ovat iänkaiken taistelleet keskenään löytämättä todellista tasapainoa ja rauhaa keskenään. Me mieshahmoiset olemme hakeneet teistä naishahmoisista sitä rakkautta, jota emme älymme kieppeihin eksyneinä itsestämme usko enää löytyvän. Ja te naishahmoiset olette etsineet meistä mieshahmoisista sitä tukea ja turvaa, jota rakkautenne kukoistus tarvitsee. Me olemme kaikki etsineet itseämme toisistamme ja välillä jopa löytäneetkin, ainakin hetkeksi </div>
</div></div><div class=