Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

NYT SAATAVANA UUDET KIRJAT:

 

 Rahikaisen viimeinen kirja saattaa hänen matkansa päätökseen eli polttaa pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se paljastaa valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään.

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Suudelmallakin voi raiskata

Lisätty 08.07.2021
Kehuin eilen, että en ole käynyt naisen kimppuun, en ylittänyt hänen rajojaan. Valehtelin. Olen suudellut sopimattomalla hetkellä, koettanut elukkana tavoittaa ja valloittaa naisen silloin kun hän ei ole ollut siihen valmis. Minäkin, Samavika-Rahikainen.
 
Kaksi heistä on minulle asiasta huomauttanut, kertonut tunteistaan kun en omassa halussani ole tunnistanut heidän rajojaan. Ja toinen heistä yllätti minut kerran samaan tapaan istuessani yhteisen keittiömme rauhassa. Hän suuteli minua yllättäen tavalla, joka jätti minuun syvän tunnon siitä, että minut oli raiskattu, minua oli hyväksikäytetty. Ja tämä kaikki vain suutelemalla.
Kuinka monella minunkin kohtaamallani naisella on ollut tuo sama tunne, jonka he ovat vain nielleet yhteisessä kuvitelmassamme, että naisen on alistuttava miehen mielivaltaan tullakseen hyväksytyksi ja selvitäkseen meidän miesten kanssa? Kuinka monta naista me miehet olemme vain suudelmillamme raiskanneet?
 
Olen viime päivinä keskustellut kahden ystäväni kanssa siitä, miten vaikeaa on löytää vertaista kumppania, miestä tai naista, jonka kanssa voisi kohdata kaikilla elämän tasoilla kokonaisena ja tasavertaisina olentona. Siitä miten miehen ja naiset roolitukset vangitsevat molemmat osapuolet puolittaisen tyydytyksen roolileikkeihin ja pettymyksen kehään, josta ei tunnu olevan tietä ulos, ei tietä tuon toisen luo…
 
Onko tuota toista edes olemassa muuta kuin kunkin omissa kuvitelmissa, omasta puutteestamme ja kaipauksestamme kumpuavina mielikuvina ja odotuksina, joiden kanssa me sitten käymme kauppa toistemme kanssa? Minä annan sinulle tätä kaipaamasi rapsutusta ja silitystä ja sinä puolestasi annat minulle sitä mitä minä sinulta kuvittelen tarvitsevani. Kauppiaita ja itsemme ja toistemme kuluttajia olemme näin kaikki tyynni. Eikä kukaan meistä todella tyydyty ja saa tarpeekseen…
 
Voinko purkaa tämän itsekseni kuvittelemani epätyydyttävän roolihahmon? Uskallanko haastaa tämän miesten ja naisten sairaan näytelmän, joka johtaa vain yhteiseen puutumiseen ja tylsyyteen, sairauteen ja kuolemaan? Haluanko olla muuta kuin loputtomasti toistuva pettymys ja syvän ja todellisen yhteyden puute?
 
Jospa tuota toista erilliseksi kuvittelemaani olentoa ei todella olekaan? Jospa minäkin olin vain kuviteltu erehdys ja hetkellinen murrosiän hormonien herättämä roolihahmo? Ja jospa minä todella olenkin se viaton ja vaivaton elävä olento, joka vielä lapsena leikki iloisena näitä ihmisen leikkejä kaikkien mahdollisten olentojen kanssa ja joka nyt hormonien huuman laannuttua alkaa osata kohdata kaikki mahdolliset elävät olennot samassa viattomassa rakkaudessa?
 
Kukat ja mehiläiset, kissat ja koirat, järvet ja metsät, taivas ja maa sekä kaikki naiset ja kaikki miehet sekä heidän ihanat lapsensa ovat osa minua, osa sitä elämän ihmettä, joka minunkin kauttani hakee viatonta ja vaivatonta ilmaisua kaikilla inhimillisen toiminnan tasoilla. Elämä on yksi, ja me kaikki sen rakastettuja lapsia.
 
Osaanko kohdata sinut, sinä ihana nainen, tässä puhtaudessa? Osaatko sinä kohdata minut, miehen näköisen, ilman roolihahmoni herättämiä haluja, toiveita ja pelkoja? Osaammeko olla yhtä Elämässä Itsessään, kohdata kaikkeuden sylissä? Siinä kaikki mitä olen koskaan kaivannut!
 
PS. Maalaus on Vappu Rossin Suudelma / The Kiss