Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

NYT SAATAVANA UUDET KIRJAT:

 

 Rahikaisen viimeinen kirja saattaa hänen matkansa päätökseen eli polttaa pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se paljastaa valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään.

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Suuren huijauksen pitkät juuret

Lisätty 25.04.2021
Me elämme suuren huijauksen aikaa, joka näkyy äärimmäisen räikeänä ja kaikkia mahdollisia julkisia kanavia käyttävänä pelolla hallitsemisena. Pelon peitto maailman päällä ja ihmisten mielissä ei koskaan aiemmin ole ollut näin kattava ja yhtenäinen eikä sen viesti ole koskaan ollut näin yksinkertainen ja jankuttava: virus tulee ja tappaa, jos et tee sitä tai tätä…
 
Pelolla hallitsemisen räikeys ja yksituumaisuus paljastaa sen mielettömyyden erityisesti niille, joilla on hienoinenkin epäily tilanteen todenmukaisuudesta. Näin se pakottaa heräämiseen valmiit ihmiset luopumaan pelon ulkoisesti hallitusta unesta ja ottamaan askeleen kohti sitä omaa ja itsenäistä ymmärrystä, jonka olimme pelkojemme alle hetkeksi unohtaneet. Ihminen riisuu ulkoisen vallan pelottavat kahleet ja herää siihen itsenäiseen, iloiseen ja rakastavaan sisäiseen valtaan, joka jokaisen ihmisen sisällä odottaa kukoistamistaan. Eli kaikki on sittenkin hyvin ja juuri niin kuin pitää!
 
Sille, joka on tähän saakka kuvitellut johtajiemme vallankäytön olleen puhdasta ja hyväntahtoista, tällaisen räikeästi valheellisen johtamisen kohtaaminen ja näkeminen on varmasti vaikeaa. ”Älä puhu puppua! Siis, eiväthän meidän johtajamme tosissaan voi olla tällaisia! Kyllä he hyvää tarkoittaa ja ihan varmasti he tietävät mitä he tekevät...”
 
Tuo lapsellinen luottamus vanhempien eli johtajien hyvää tarkoittavaan johtajuuteen on pitänyt tämän maailman kasassa näihin päiviin saakka, mutta tästä eteenpäin meidän kaikkien on löydettävä oma johtajuutemme eli oma yhteytemme siihen meitä kantavaan todelliseen ykseyteen, joka sisällämme odottaa heräämistään. Elämä Itse meissä kaikissa on ainoa todella hyväntahtoinen johtajuus, jonka me kaikki voimme löytää sisältämme ja jossa me kaikki olemme yhtä, saman rakkauden lapsia.
 
Meidän johtajillamme on pitkä huijaamisen perinne. Johtajat ovat lähettäneet kansalaisiaan kuolemaan milloin minkäkin verukkeen vuoksi, joka loppupeleissä on ollut vain johtajien oma etu, ei niiden miljoonien ja taas miljoonien, jotka johtajiemme kehittelemissä sodissa ovat aikojen kuluessa kuolleet. Välillä olemme taistelleet vapauden, veljeyden ja tasa-arvon puolesta, välillä itsenäisyyden ja demokratian puolesta, mutta aina olemme taistelleet johtajiemme puolesta, heidän etujaan ajaen.
 
Nähtävästi viimeinen eurooppalainen kuningas, joka on itse ollut mukana taistelussa ja kuollutkin siinä on ollut Ruotsin kuningas Kaarle XII vuonna 1718 eli noin 300 vuotta sitten. Sen jälkeen kuninkaat, keisarit ja presidentit ovat siirtyneet kauemmaksi taistelukentiltä ja lähettäneet meidät kuolemaan omasta puolestaan. Ja hallitsijoitamme hallitsevat raharuhtinaat eivät noilla kentillä ole koskaan käyneetkään, sillä heille sodat ovat aina olleet paras ja tuottavin sijoitus, jonka voitot he ovat varmistaneet rahoittamalla kaikkia mahdollisia sodan osapuolia. Näin raha voittaa aina kaikki sodat!
 
Follow the money! Eli etsi se, joka hyötyy mistä tahansa inhimillisestä sodasta ja kriisistä niin löydät sen tahon, joka on luonut tuon tilanteen. Me kaikki olemme rahan vuoksi valmiit tekemään melkein mitä tahansa ja niin ovat myös ne, jotka tätä maailmaa rahojensa ja sijoitustensa kautta hallitsevat. Rahan ja voiton hankkiminen oikeuttaa ihmisen ja yhtiön tekemään mitä tahansa, mikä on jopa kirjattu lakiin, sillä osakeyhtiön ainoaksi päämääräksi on kirjattu voiton tuottaminen osakkeenomistajille. Ja kun suuret ylikansalliset osakeyhtiöt hallitsevat maailmaamme niin koko elämän tarkoitukseksi on niiden johdolla vähitellen tullut tuo voiton tavoitteleminen…
 
Kuka häviää kun ylikansalliset yritykset voittavat? Kuka häviää kaikissa sodissa riippumatta niistä kauniista ja koukuttavista sanoista, joiden puolesta me uskomme sotivamme? – Vapaus, demokratia, itsenäisyys, terveys ja hyvinvointi eivät ole minkään arvoisia siinä sodassa, joita nuo suuret yritykset on vapautettu käymään kaikkia kansalaisia, kaikkia eläviä ihmisiä ja kaikkea tällä kauniilla Maapallolla vielä elävää vastaan. Kaikki sota on pelkkää murhetta ja voitontavoittelua!
 
Niin myös tämä nykyinen sotamme näkymätöntä vihollista vastaan, joka tulee ja tappaa meidät jos emme käyttäydy niin kuin johtajamme kaikkialla maailmassa yhteen ääneen julistavat. He pelottelevat meidät tottelevaisiksi robottikansalaisiksi kuolemalla, joka on ihan vanha juttu ja kuuluu aina elämään. He eivät kerro, että kaikki ihmiset – ja myös he itse – kuolevat joskus. Eivätkä he kerro, että nykyinen näkymätön tappajamme ei ole tappanut yhtään enempää ihmisiä kuin normaalisti. Ei, sillä he haluavat hallita ja alistaa meitä tajuntamme pohjamutiin tungetun kuolemanpelon kautta. Ja he tekevät sen ihan vanhaan gansterimalliin eli voit kuolla ellet tee niin kuin me tahdomme!
 
Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta kun meitä huijataan ja viilataan linssiin! Mutta tämä tuntuu olevan kaiken huijaamisen huipentuma, se äärimmäinen valhe, johon on vähittäisen hivuttamisen kautta päädytty. Eli kyseessä on valtansa menettämistä pelkäävien viimeinen kouristuksenomainen yritys ottaa maailma ja kaikki sen ihmiset kokonaan heidän haltuunsa, heidän valheellisen valtansa alle. Mikä muuten ei voi onnistua, mutta on silti yrityksenä varsin vaikuttava!
 
Tässä muutama esimerkki valheista, jotka vallanpitäjät ovat myyneet meille totuutena tiukentaakseen omaa otettaan meistä ja maailmastamme sekä tehdäkseen lisää rahaa ja valtaa meidän kustannuksellamme. Ja niissä kaikissa medialla ja sen välittämillä uutisilla ja kuvilla on ollut olennainen osa, sillä meidän mieltämme ja maailmaamme hallitaan todellisuudessa juuri mielikuvilla.
 
Seuraavat kuvaukset ovat vain lyhyitä tiivistelmiä ja viittomia siitä mitä mahdollisesti tapahtui ja niiden takana on vuosikausien perehtyminen aiheisiin liittyvään materiaaliin. Tutki itse jos huvittaa, mutta juupas/eipäs -vääntö ei minua kiinnosta...
 
J.F. Kennedyn murha ei suinkaan ollut yksinäisen hullun suorittama, vaan Kennedyn halusivat pois ne maailman kulisseissa valtaa käyttävät, jotka Kennedy uhkasi paljastaa ja tehdä näkyväksi. L. H. Oswald ei ampunut sitä laukausta, joka osui Kennedyn otsaan ja tunkeutui hänen takaraivostaan ulos ym ym, mutta koska hallinnon omat rakenteet tilasivat hänen murhansa, ne myös tekivät kaikkensa itsensä suojelemiseksi. Siksi keksittiin termi ”salaliittoteoreetikko”, jolla leimattiin hulluiksi kaikki ne, jotka pääsivät liian lähelle totuutta. Ja Kennedyn kuoltua saatiin Vietnamin sota vauhtiin, mikä oli hyvä bisnekselle, mutta ei suinkaan niille joita siellä tapettiin.
 
Juuri ennen kuolemaansa Kennedy ehti julistaa, että kyllä me menemme Kuuhun ennen vuosikymmenen loppua. Näin vaikka häntä itseään hanke hieman epäilytti. Siitäkin hankkeesta tuli ihan äärimmäinen rahasampo siitä huolimatta, että lopulta osoittautui, että NASA ei pystyisikään lähettämään miehitettyä alusta Kuuhun. Maan maineen ja kansalaisten luottamuksen säilyttämiseksi tämä peiteltiin Hollywoodin avulla luotujen kuviteltujen kuumatkojen avulla, joista kertovat oli nekin helppo leimata ”salaliittoteoreetikoiksi.” Median mahti oli huima jo tuolloin!
 
Seuraava iso huijaus oli 9/11 eli kahden vanhentuneen ja hyvin vakuutetun pilvenpiirtäjän suunniteltu ja hallittu kerroksittainen räjäyttäminen, joka pantiin niihin lennettyjen terroristien kuulemma ohjaamien lentokoneiden piikkiin. Tuon huijauksen suhteen silmäni avautuivat kun näin samana päivänä Pentagonin kylkeen kuulemma ohjatun lentokoneen jättämän pyöreän reiän rakennuksen seinässä. Sen edustalla olevalla vihreällä nurmella ei ollut mitään lentokoneen osia, ei siipiä, ei moottoreita… Nähtävästi tuohon tyhjillään olleeseen rakennukseen osaan ammuttiin risteilyohjus. Kuka sen teki ja kuka tai mikä pystyi sen valheillaan peittämään? – Mutta joka tapauksessa 9/11 sai kansan intoutumaan ja lähettämään USAn joukot pitkään ja kalliiseen sotaan Afganistaniin ja arabiterroristeja vastaan, jota vasta nyt 20 vuoden päästä ollaan hiljalleen turhana lopettelemassa…
 
Enää ei tarvita suuria konkreettisia sotia ja tappotantereita, sillä aina suuria taloudellisia voittoja rahoittajilleen tuottava sotiminen on nyt siirtynyt suoraan ihmisten mieliin ja sisälle heidän kehoihinsa. Tämän nykyisen pelottavan vihollisen avulla ihmisten mieli otetaan haltuun ja meistä tehdään robottien kaltaisia käskytettäviä, jotka tekevät juuri niin kuin herramme haluavat. Ja pelon lievittämiseksi – mutta ei poistamiseksi – tarjotuilla rokotteilla myös kehomme joutuu aktiiviseksi sotatantereeksi, sillä sinne ujutetaan geenejä, jotka muuttavat kehomme rakennetta pysyvästi vallanpitäjien haluamaan suuntaan.
 
Niin, mutta johtajammehan ovat viisaita ja hyväntahtoisia – vai ovatko sittenkään? Nähtävästi suurin osa heistä ei todellakaan tiedä mitä he tekevät, vaan he antautuvat omien pelkojensa ja heitä ohjaavien asiantuntijoiden johdettaviksi. Mutta joku tietää tai omassa vallanhimossaan uskoo tietävänsä, mutta hänkin on omasta mahdistaan huolimatta omien pelkojensa vanki, niiden vietävissä aivan niin kuin sinä ja minä niin kauan kuin emme ole omia pelkojamme kohdanneet.
 
Siksi nostamalla sinun alitajuiset pelkosi esiin ja kohdattavaksi tämä pelottava maailma edessämme voi olla suurin lahja, jonka koskaan olemme saaneet. Se antaa sinulle mahdollisuuden lopultakin kohdata omat pelkosi eli ne ihan samat, jotka maailmasi johtajiakin vaivaavat. Me olemme kaikki matkanneet pitkään samassa vuotavassa pelonpaatissa, jonka pelkääviin kapteeneihin ja perämiehiin me olemme panneet kaiken uskomme. Nyt tuo paatti on kolahtanut oman alitajuntansa pelottavaan jäävuoreen ja on yhä nopeammassa tahdissa painumassa siihen kylmään kadotukseen, josta me sen kerran yhteisillä peloillamme nostatimme. Pelon sampo on jauhanut rahaa, valtaa ja mahtia pitkään, mutta nyt sen aika on ohi! Ja maailman kylmä kadotus oli vain kuvitelma, johon pelästyksissämme hetken uskoimme!
 
Meidän todellinen olentomme eli Elämä Itse meissä kaikissa on rakkauden lämmin ja iloluontoinen syli, joka on kantanut meitä koko ajan kaikista kylmistä peloistamme huolimatta. Ja kun pelkomme murenevat kohdattuina pois me heräämme siihen ikiaikaiseen rauhaan, hyvinvointiin, iloon ja rakkauteen, jota paratiisiksikin kutsutaan. Paratiisi on pelottoman mielen luonnollinen tila, se mikä niin sinulle minulle kuin johtajillemmekin kuuluu. Paratiisissa me kaikki olemme yhtä, me olemme rakkaus omien yksinäisten pelkojemme tuolla puolen.