Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

RAHIKAISEN UUSIMMAT KIRJAT:

Uusin kirjani "Ilo on elämän tarkoitus" sisältää tekstejä viimeisen 9 kuukauden ajalta ja huipentuu pääsiäisenä tapahtuvaan kuolemaan ja ylösnousemukseen eli hetkeen jolloin kohtaan yhden syvimmistä varjoistani. Kirja haastaa myös lukijansa tulemaan esiin omien pelkojensa peiton alta ja astumaan iloon ja rakkauteen, joka on meidän kaikkien perimmäinen olemus.

Kirjan hinta €25,00 ja siinä on 296 sivua. 

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

 Samavika-Rahikainen luuli tämän kirjan saattavan hänen matkansa päätökseen eli polttavan pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se kyllä paljasti valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään, mutta Rahikaisen matka ei vielä keväällä 2021 ollutkaan päätöksessään...

254 sivua

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

96 sivua

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

194 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

200 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Tee mitä sinun täytyy tehdä

Lisätty 22.08.2022
Jokaisen ihmisen ytimessä on Elämä Itse, joka haluaa vain leikkiä luomisen leikkiä ja kukoistaa jokaisen elävän olennon kautta. Jokainen ihminen on Elämä Itse, kaikkeus etsimässä suurinta mahdollista iloa, onnea ja hyvinvointia Ykseyden rakastavassa sylissä. Jokaiselle ihmisellä on kaikki valta oman elämänsä suhteen, yksinoikeus päättää kulloisistakin tunteistaan, ajatuksistaan ja luomisen suunnistaan. Jokainen ihminen on kaikkivaltias ja ainoa oman maailmansa valtias.
 
Jokainen ihminen on eksynyt, unohtanut oman suuruutensa, oman valtansa ja voimansa. Jokainen ihminen on lähtenyt etsimään kieltämäänsä iloa ja rakkautta noilta toisilta kaltaisiltaan itsensäkieltäjiltä. Jokainen itsensäkieltäjä kokee olentonsa vajavaiseksi, puolikkaaksi ja puutteenalaiseksi. Siksi hän koettaa kahmia valtaa, voimaa, kunniaa, arvostusta tai rakkautta noilta toisilta itsensä vajavaisiksi kokevilta. Kaikki koettavat eikä kukaan saa, sillä kaikki valta, voima ja kunnia on jo meissä kaikissa. Se on ihmeellinen Elämä Itse jokaisen ihmisen sisimmässä, jota ei etsimällä löydä eikä kaipaamalla tavoita. Elämän löytää vain sille antautumalla.
Elämä Itse on meissä kaikissa peitettynä ajan paksun peiton alle. Me olemme kukin itse kutoneet tuon peiton ja kieltäneet siten oman ihmeemme, oman yhteytemme Elämän ykseyteen. Ja kääntyneet tuosta kieltämisestä heijastuvan pelottavan yksinäisen ja erillisen maailman puoleen saadaksemme sitä rakkautta, iloa ja hyvinvointia, jonka itse ensin kielsimme omassa sisimmässä. Me haemme itse luomaltamme Elämän kuvajaiselta sitä ihmettä, jonka olemme ensin itsessämme kieltäneet. Ja me epäonnistumme.
 
On vain yksi tie eli toimi ulos tästä yhä ahdistavammaksi käyvästä tilanteesta. Ole rehellinen ja yksinkertainen. Ole läsnä jokaisessa elämäsi hetkessä ja opi valitsemaan se, mikä kussakin hetkessä avaa olentoasi ja maailmaasi, se mikä tuottaa iloa ja laajentumista juuri siinä hetkessä, missä valintasi teet. Luota itseesi ja Elämän haluun kukkia sinussa ja sinun kauttasi. Luota kaikkeuden suureen ja iloiseen älyyn, joka sinuakin kantaa rakastavassa sylissään. Luota Elämän ihmeeseen, jonka kantama ihmeellinen hedelmä sinäkin olet. Luota Elämään itsessäsi, siihen ihmeeseen, joka kaipaa kukoistustaan meissä kaikissa.
 
Tee vain se mitä sinun täytyy tehdä. Ei siksi, että muut eksyneet ympärilläsi sitä odottavat ja vaativat, vaan siksi että Elämän ilo sisälläsi sinua siihen johdattaa. Tee omat erehdyksesi ja tunnista niiden juuret supistavina ja pelottavina ajatuksina ja tunteina, joita sinä kaikkivaltias ilon lähettiläs olet hetkeksi erehtynyt kantamaan. Tee mitä sinun täytyy tehdä. Tunnista oma luova voimasi ja ne alitajuiset rakenteet, jotka sitä ohjaavat. Ja opi iloisten erehdysten kautta vähitellen valitsemaan vain iloa ja hyvinvointia, rakkautta ja rauhaa omaan elämääsi eli koko maailmallesi. Sitä Kaikkeus kaipaa, Elämä Itse meissä kaikissa. Tee se mitä sinun ilossa täytyy tehdä.
PS. Oheisessa Samuel Palmerin maalauksessa näkyy ihmisen perimmäinen olemus, henki miehen tai naisen takana...