Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

RAHIKAISEN UUSIMMAT KIRJAT:

"Elämän kirja" ilmestyi lokakuun lopussa 2023. Vuotta aikaisemmin tapasin kylämme avantosaunalla nuoren naisen. "Elämän kirja" kuvaa suhteemme välittömyyttä ja siihen liittyvää syvää nähdyksi tulemista, jonka valossa ihmisyyteni perimmäiset ja alitajuntaan tungetut piirteet nousivat esiin ja kohdattaviksi. "Elämän kirja" paljastaa kaiken mahdollisen ja jäljelle jää vain rakkauden kaikkialle vapaasti virtaava valo.  

Kirjan hinta on 22 euroa ja siinä on 252 sivua.

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

 

 Kirja sisältää tekstejäni vuosilta 2021-22 ja se huipentuu pääsiäisenä tapahtuvaan kuolemaan ja ylösnousemukseen eli hetkeen jolloin kohtaan yhden syvimmistä varjoistani. Se haastaa myös lukijansa tulemaan esiin omien pelkojensa peiton alta ja astumaan iloon ja rakkauteen, joka on meidän kaikkien perimmäinen olemus.

Kirjan hinta €22,00 ja siinä on 296 sivua. 

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

 Samavika-Rahikainen luuli tämän kirjan saattavan hänen matkansa päätökseen eli polttavan pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se kyllä paljasti valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään, mutta Rahikaisen matka ei vielä keväällä 2021 ollutkaan päätöksessään...

254 sivua

€22,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

96 sivua

€22,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

194 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

200 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Tee se mitä sinun täytyy tehdä

Lisätty 13.08.2022
Yksi tärkeimmistä jutuista, jonka olen lähimmäisteni kautta oppinut, on se, että vain tekemällä sen mitä sinun on sisäisesti pakko tehdä voit koskaan oppia sen, mitä Elämä Itse haluaa kukoistaakseen sinunkin kauttasi. Vain tekemällä omat virheesi ja lyömällä päätäsi omien väärinkäsitystesi kovaan tiiliseinään voit koskaan löytää myös ne sinun kauttasi kumpuavat teot, toimet, tunteet ja ajatukset, jotka käyvät rakastavan Elämän myötä niin sinussa kuin lähimmäisissäsikin.
 
Elämä Itse on Ykseyden ikuinen ja luova liike, joka haluaa sinun tekevän kaiken mahdollisen louhiaksesi esiin oman iloisen yhteytesi sen ikuiseen lauluun. Sinun on tehtävä näkyväksi myös omat erehdyksesi eli kaikki se rajallisuus mikä alitajuntasi kielletyistä syvyyksistäkin kumpuaa, jotta jonain hetkenä olisit valmis luopumaan siitä ja astumaan Elämän rakastavaan syliin ja Ykseyteen, joka sinua aina ja kaikkialla kantaa.
 
Sinä olet Elämä Itse, joka on vain hetkeksi eksynyt luomansa ajan ja pelon verkkoihin, joista voit irtautua kun näet itsesi niiden luojana, etkä enää vältä lapsen lailla vastuutasi syyttämällä vaivoistasi noita muita, kaltaisiasi. Eli tee mitä sinun täytyy tehdä, jotta oppisit vähitellen luopumaan menneen pelon, tuskan ja vaivan toistamisesta ja valitsemaan hetki hetkeltä sen ilon, rauhan, rakkauden ja hyvinvoinnin, jota sinä kaikkien muiden lailla kaipaat.
 
Menneisyyden muistojen, mallien ja rakenteiden kautta et koskaan voi luoda ja tuottaa kuin menneisyyden kaltaisena toistuvaa tuskaista tulevaisuutta eli juoksua maailmasi oravanpyörässä. Vain luopumalla menneisyytesi eli ajan pyörittämisestä voit löytää sen ikuisen itsessäsi, joka sinua aina ilossa ja rakkaudessa kantaa ja odottaa, että sinä luopuisit niistä pelon ja hädän leikeistä, joihin olet hetkeksi eksynyt.
 
Kaikkeus on tässä hetkessä. Ikuisuus on vain nyt, nyt, nyt… ja kaikki kaipaamasi onni ja rakkaus on jo sinun. Sinun on vain opeteltava luopumaan menneisyytesi vanhan kaman kierrättämisestä, jotta voit kokea Elämän ikuisesti uudistuvan ilon ja autuuden, sen ihanuuden, joka on sinun kunhan vain opit valitsemaan sen hetki hetkeltä uudestaan vanhojen vaivojesi sijaan. Elämä on vain tässä ihan uudessa hetkessä, jossa sinä saat vapaasti valita, mitä seuraavaksi haluat kokea. Sinä luot oman elämäsi.