Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

RAHIKAISEN UUSIMMAT KIRJAT:

Uusin kirjani "Ilo on elämän tarkoitus" sisältää tekstejä viimeisen 9 kuukauden ajalta ja huipentuu pääsiäisenä tapahtuvaan kuolemaan ja ylösnousemukseen eli hetkeen jolloin kohtaan yhden syvimmistä varjoistani. Kirja haastaa myös lukijansa tulemaan esiin omien pelkojensa peiton alta ja astumaan iloon ja rakkauteen, joka on meidän kaikkien perimmäinen olemus.

Kirjan hinta €25,00 ja siinä on 296 sivua. 

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

 Samavika-Rahikainen luuli tämän kirjan saattavan hänen matkansa päätökseen eli polttavan pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se kyllä paljasti valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään, mutta Rahikaisen matka ei vielä keväällä 2021 ollutkaan päätöksessään...

254 sivua

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

96 sivua

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

194 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

200 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Tulla nähdyksi vai nähdä itsensä?

Lisätty 14.08.2022
Istuin sohvassa aamujuoma kädessäni ja hiljennyin kuuntelemaan mieleni syvyyttä. Mitä tehdä tänään? Mistä kirjoittaa?
 
Hetken päästä mieleeni nousee ajatus monista avioliitoistani ja urastani aviomiehenä. Siitä voisin kirjoittaa ja joku lukijoistani oli jokin aika sitten nimenomaan pyytänytkin sitä. Se herättäisi varmasti huomiota, sillä olihan matkani vähän hurja. Jäin silti pohtimaan. Olisiko jotain muuta?
Herättäisi huomiota… Miksi minun pitäisi herättää huomiota? Mikä minussa kaipaa huomiota? Kaipaanko? Vaivuin mieleni hiljaisuuteen ja päädyin syvälle itseeni. Se tuntui kehossani suloisina värähdyksinä, jotka kävivät rytmikkäästi alhaalta ylös selkäpiitäni pitkin. Mitä minusta puuttuu – vai puuttuuko sittenkään?