Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

RAHIKAISEN UUSIMMAT KIRJAT:

"Elämän kirja" ilmestyi lokakuun lopussa 2023. Vuotta aikaisemmin tapasin kylämme avantosaunalla nuoren naisen. "Elämän kirja" kuvaa suhteemme välittömyyttä ja siihen liittyvää syvää nähdyksi tulemista, jonka valossa ihmisyyteni perimmäiset ja alitajuntaan tungetut piirteet nousivat esiin ja kohdattaviksi. "Elämän kirja" paljastaa kaiken mahdollisen ja jäljelle jää vain rakkauden kaikkialle vapaasti virtaava valo.  

Kirjan hinta on 22 euroa ja siinä on 252 sivua.

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

 

 Kirja sisältää tekstejäni vuosilta 2021-22 ja se huipentuu pääsiäisenä tapahtuvaan kuolemaan ja ylösnousemukseen eli hetkeen jolloin kohtaan yhden syvimmistä varjoistani. Se haastaa myös lukijansa tulemaan esiin omien pelkojensa peiton alta ja astumaan iloon ja rakkauteen, joka on meidän kaikkien perimmäinen olemus.

Kirjan hinta €22,00 ja siinä on 296 sivua. 

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

 Samavika-Rahikainen luuli tämän kirjan saattavan hänen matkansa päätökseen eli polttavan pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se kyllä paljasti valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään, mutta Rahikaisen matka ei vielä keväällä 2021 ollutkaan päätöksessään...

254 sivua

€22,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

96 sivua

€22,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

194 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

200 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Vain valhe kuolee

Lisätty 16.08.2022
Saatoit huomata tässä pari päivää sitten, kun kirjoitin että enää tiedä mitä kirjoittaa. Koin jonkinlaisen kuoleman tajutessani, että jokin kirjoittamisessani mätti eli ei ollut tasapainossa. Jäin pohtimaan – ja pian huomasin, että kirjoittamisessani oli viime päivinä ollut jokin vimmaisuus, jokin näyttämisen halu ja härnäyskin. Jokin valhe, jonka olikin syytä kuolla.
 
Sain näkyviin hienoisen halun tulla nähdyksi, kuin alitajuisen kaipauksen jäänteen. Ja kun ystäväni Timo eilen puhelimessa kertoi nähneensä, miten olin viime päivinä johonkin kriittisen kommenttiin reagoiden koettanut vimmaisesta tuoda näkyviin oman näkökulmani ja kirjoittanut enemmän kuin oli tarpeen, tuo oma valheeni nousi todella kauniisti esiin. Oma haluni kukkia toisten silmissä, mitä ei tarvita, sillä riittää, että kukin Elämän rakastavassa sylissä. Yksikään kukka Elämän ihmeellisellä kukkaniityllä ei koskaan kilpaile toisten kukkien kanssa, vaan tekee vain parhaansa avautuakseen täysin omaan ihanuuteensa ja voimaansa. Siinä se – ihmisenkin elämän tarkoitus.
Kiitos teille kaikille ystävilleni, jotka tekin hämmästyneillä kommenteillanne näytitte minulle, että Samavika-Rahikainen oli taas kerran erehtymässä eli eksymässä rakkauden iloiselta ja ihmeelliseltä polulta. Teidän huudahduksenne saivat minut lopulta tajuamaan, että paratiisiini oli luikertelemassa hienoinen valheen käärme, jota en itse vielä ollut huomannut. Kiitos! Kiitos! Kiitos!
 
Kaikki valheet kuolevat aikanaan ja juuri siksi me kaikki taistelemme niin raivoisasti ja sitkeästi omien valheittemme puolesta. Sisimmässämme tiedämme, että valheet eivät koskaan ole ikuisia ja juuri siksi me pidämme omiamme niin epätoivoisesti elossa. Me jopa kuvittelemme kuolevamme valheittemme eli uskomustemme eli rajojemme puolesta, me ikuisen Elämän lapset.
 
Totuus on ja pysyy, mutta valheen ylläpitämiseksi on tehtävä töitä, luotava tavoitteita ja hurjia unelmia. Totuus ei kaipaa uhria eikä kärsimystä, mutta valheen puolesta on raadettava ja kärsittävä, jotta lopulta saisimme sen lupaaman palkkion, joka ei koskaan kestä eikä kannata meitä, vaan vaati jatkuvasti uutta uhria valheen alttarille.
 
Valhe viettelee ja totuus antaa olla. Valheella on hätä ja totuus vähät välittää. Totuus odottaa kärsivällisesti kunnes tajuamme sen saatuamme valheistamme tarpeeksemme. Totuus on ikuinen, valhe hetken hulluus, joka saakin kuolla. Totuutta ei tapa mikään, ei yksikään valheistamme