Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

NYT SAATAVANA UUDET KIRJAT:

 

 Rahikaisen viimeinen kirja saattaa hänen matkansa päätökseen eli polttaa pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se paljastaa valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään.

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Vapauden koodi

Lisätty 15.04.2021
Kirjoitin parin viime päivän aikana kaksi tekstiä, jotka olivat äärimmäisen tärkeitä. Ensimmäinen oli otsikoltaan ”Olen pahoillani!” Siinä pyysin ensimmäistä kertaa tosissani anteeksi kaikkea sitä kärsimystä ja tuskaa, jota olen ymmärtämättömyydessäni tuottanut läheisilleni ja erityisesti lapsilleni. Ihan oikeasti ensimmäistä kertaa elämässäni tiesin mitä anteeksi pyytäminen ja pahoillaan oleminen todella tarkoittaa eli vastuun ottamista siitä mitä olen sokeudessani ja jääräpäisyydessäni tehnyt ihmisille, jotka ovat uskaltautuneet lähelleni. Ymmärsin lopulta tekojeni vaikutuksen ja suostuin myös myöntämään ne. Olin erehtynyt!
 
Toinen teksti oli nimeltään ”Minä rakastan sinua!” ja se kertoi siitä, miten itsellenikin yllätykseksi sanoin hyvälle ystävälleni lähtiessäni hänen luotaan: ”Minä rakastan sinua!” Sanoin sen täydestä sydämestäni ja todella tarkoittaen mitä sanoin. Se oli suuri liikahdus minun sydämessäni, joka ei ollut oikein tiennyt mitä rakkaus todella tarkoittaa. Nyt tiesin ja ymmärsin, vaikka mieleni ottikin siitä kiinni ja lähti heti kutomaan omia ihastumisen verkkojaan tuon tunteen varaan. Onneksi tunnistin sen varsin pian ja jäin rakastamaan vapaasti ja ilman odotuksia.
Eräs ystäväni kommentoi tekstejäni ja mainitsi havaijilaisen Ho’oponopono mantran, johon liittyy neljä lausetta tai sanaa, joilla koetaan olevan parantava vaikutus. Ensimmäinen niistä on ”Olen pahoillani”, jonka juuri tosissani tunsin ja kirjoitin. Toinen on ”Anna anteeksi”, joka toteutui yhdessä tuon edellisen kanssa. Ja kolmas on ”Kiitos”, jota olen aktiivisesti harjoitellut ja kokenut joulusta 2020 asti, jolloin luin Maria Nordinin kiitollisuuden lahjaan perustuvan kirjan ”Eroon oireista”. Neljäntenä ja viimeisenä ovat sanat ”Rakastan sinua”, jotka juuri koin lopultakin sanoneeni täydestä sydämestäni ja todella tarkoittaen.
 
Nuo neljä lausetta sisältävät ”vapauden koodin”, joka kuin sattumalta toteutui minun elämässäni. Koin lopultakin täysin ja todesti kaikkien noiden lauseiden merkityksen eli sen syvän tunnesisällön, joka niihin kuhunkin liittyy. Ja samalla koin ihmeellisen vapautumisen, kuin jotain syvää olisi liikahtanut sisimmässäni ja voisin toimia samassa suoruudessa ja viattomuudessa vastaisuudessakin. Kuin olisin kääntänyt uuden lehden elämässäni!
 
Sitten tajusin, että nuo neljä lausetta sisältävät myös koko Ihmeiden Oppikurssin ydinsanoman, jota olen viimeisten puolentoista vuoden aikana tutkinut. ”Olen pahoillani” johdattaa kokijansa tunnistamaan ja tunnustamaan kaiken sen harhaisen yrittämisen ja tavoittelemisen, johon ihminen on eksynyt luullessaan olevansa kehonsa ja siitä seuraavat toimet ja pyrkimykset. Ihminen on pahoillaan siitä harhasta, johon hän on itse eksynyt elämään.
 
”Anna anteeksi” on lause, jota tarvitaan kun tajutaan kaikki se kärsimyksen ja pelon levittäminen ja lisääminen, joka minun harhaisuuteni vuoksi on vaikuttanut lähimmäisteni mieliin. ”Kiitos” taas kuvaa sitä kiitollisuutta, jota koen herättyäni harhaisesta unestani.Voin olla kiitollinen kaikille niille ihmisille ja kaikille niille kokemuksille, joissa olen pelon harhassa eläessäni ollut osallisena. Voin olla kiitollinen kaikesta kokemastani, sillä kaikki se on tarvittu päästäkseni tähän nykyiseen kiitollisuuden tilaan.
 
Ja lopuksi kun kaikki pelon kaavut on näin riisuttu ikuisen ja puhtaan mieleni ympäriltä, voin lopultakin sanoa syvästi tarkoittaen ja tuntien: ”Minä rakastan sinua”. Olen perillä siinä ykseydessä, jossa kaikki kohtaamani on ”minä itse” eli Elämä itse, jonka tasavertaisia lapsia me kaikki olemme. Minä rakastan sinua, koska sinä olet minä itse, Elämä Itse meissä kaikissa. Minun rakkauteni on puhdasta ja viatonta, sillä en enää tarvitse mitään. Rakkaus ja rakastaminen on suurin palkintoni ja aarteeni, se mitä olen pelossani ja huolessani iänkaiken kaivannut noilta toisilta ja tuolta maailmalta tuolla toisaalla. Koskaan ei ulkoinen rakkaus ole minua täysin täyttänyt ja juuri siksi oman rakastamiseni täyttymykseen herääminen on Elämän suurin lahja, kaikki mitä tarvitsen. Minä rakastan!