Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

RAHIKAISEN UUSIMMAT KIRJAT:

Uusin kirjani "Ilo on elämän tarkoitus" sisältää tekstejä viimeisen 9 kuukauden ajalta ja huipentuu pääsiäisenä tapahtuvaan kuolemaan ja ylösnousemukseen eli hetkeen jolloin kohtaan yhden syvimmistä varjoistani. Kirja haastaa myös lukijansa tulemaan esiin omien pelkojensa peiton alta ja astumaan iloon ja rakkauteen, joka on meidän kaikkien perimmäinen olemus.

Kirjan hinta €25,00 ja siinä on 296 sivua. 

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

 Samavika-Rahikainen luuli tämän kirjan saattavan hänen matkansa päätökseen eli polttavan pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se kyllä paljasti valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään, mutta Rahikaisen matka ei vielä keväällä 2021 ollutkaan päätöksessään...

254 sivua

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

96 sivua

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

194 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

200 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Voiko mies rakastaa miestä?

Lisätty 26.05.2022
Kirjoitin aamulla seuraavan oivalluksen: ”Vasta koettuaan sekä naisen että miehen ehjän ja kokonaisen rakkauden ihminen voi tunnistaa saman iloisen eheyden itsessään.”
 
Tajusin eheytyneeni tultuani nähdyksi kaltaiseni ja vertaiseni miehen silmin. Tajusin kaivanneeni myös tuota katsetta ja rakkautta, vaikka olinkin miesoletettuna kohdistanut rakkauden kaipuuni naisiin, noihin rakkauden näkyviin kantajiin. Ja Elämän ihmeenä olin viime aikoina saanut tuta naisen viatonta ja rajatonta rakkautta, sellaista mikä käy yli meidän kehollisten hahmojemme. Tajuan todellakin olevani sekä miehuus että naiseus tässä samassa mieheltä näyttävässä kehossa. Olen koko’nainen enkä enää puutteen’alainen, kun ihmisyyden molemmat puolet ovat näin tulleet todeksi ja nähdyksi sekä yhtyneet minussa, minun mielessäni.
Voiko ihminen rakastaa ihmistä, miestä tai naista? Ihmisen on hyvä rakastaa, se on ihmisen suurin kaipaus, joka toteutuu silloin kun ihminen itse huomaa voivansa rakastaa ja erityisesti silloin kun hän huomaa, että hänen ei tarvitse rajoittaa rakkauttaan. Ihminen voi rakastaa kaikkia ja kaikkea, mutta silloin hänen täytyy riisua yltään ne rajat ja erillisyyden oletukset, joihin perustuvaa draamaa me rakkautta kaipaavat täällä Maan päällä elämme. Me siis kaipaamme rakkautta, mutta samalla rajoitamme ylitsevuotavaa rakkauttamme kertomalla itsellemme, keitä saamme rakastaa ja ketkä meidän on suljettava rakkautemme ulkopuolelle.
 
Luontaisen ja viattoman rakkautemme esteenä on se, että olemme sitoneet rakkauden ja rakkauden osoitukset lähinnä kehojen läheisyyteen ja yhtymiseen liittyviksi rituaaleiksi ja toimiksi. Eli mies rakastaa naista halutessaan naida häntä tai hänet, ja nainen rakastaa miestä halutessaan antautua hänen naitavakseen </div>
</div></div><div class=