Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

RAHIKAISEN UUSIMMAT KIRJAT:

Uusin kirjani "Ilo on elämän tarkoitus" sisältää tekstejä viimeisen 9 kuukauden ajalta ja huipentuu pääsiäisenä tapahtuvaan kuolemaan ja ylösnousemukseen eli hetkeen jolloin kohtaan yhden syvimmistä varjoistani. Kirja haastaa myös lukijansa tulemaan esiin omien pelkojensa peiton alta ja astumaan iloon ja rakkauteen, joka on meidän kaikkien perimmäinen olemus.

Kirjan hinta €25,00 ja siinä on 296 sivua. 

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

 Samavika-Rahikainen luuli tämän kirjan saattavan hänen matkansa päätökseen eli polttavan pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se kyllä paljasti valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään, mutta Rahikaisen matka ei vielä keväällä 2021 ollutkaan päätöksessään...

254 sivua

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

96 sivua

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

194 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

200 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

KIRJAT

Matkallani olen vuodesta 1988 lähtien kirjoittanut 18 omaa kirjaa ja ollut mukana kirjakätilönä monien muidenkin luomisessa. Kaiken kirjoittamiseni taustalla on aina ollut halu nähdä maailman kulissien taakse ja tavoittaa totuus – mitä se sitten onkaan. 

Kirjani ovat kuin askelmia sen vapahtumisen tikapuilla, johon ne ovat minut johdattaneet. Lopulta sain kokea, että minä olen se rakkaus, jota olen maailman kulissien takaa turhaan etsinyt. Minä olen se totuus, jota olen maailman turuilta etsinyt, se rakastava luoja, jonka olin omien alitajuisten pelkojeni taakse hetkeksi piilottanut. Sinäkin olet! 

Me olemme kaikki kuin lapsia, jotka kerran vetivät pelon peiton oman luovan voimansa päälle ja lähtivät piilosille kokemaan, miltä tuo pelottava erillisyys tuntuu. Se oli niin jännää, että unohduimme uskomaan tuon pelkojen peiton omaksi itseksemme ja todelliseksi minäksemme. Tuosta hetken erehdyksestä kasvoi kaikki murheemme ja sen kohtaamisesta kertovat kaikki kirjani. Ole hyvä!

Olen myös eri tavoin ollut mukana isäni Kalevi Rahikaisen, Mona Leon ja ystävieni Nanna Vänttisen ja Reino Lehtisen kirjojen julkaisemisessa, sillä ne kaikki kuljettavat samaa viestiä ja herättävät samaa ymmärrystä Elämän ihmeellisyydestä. Siksi niitä on myös saatavissa sivustollani. Reinon kirja Hengen kevät on äärimmäisen ajankohtainen eläessämme ihmisen ja hengen heräämisen kevättä 2021. Yhdessä uuden Alussa oli ilo -kirjani kanssa se muodostaa hienon voimakaksikon, joka viittoo voimakkaasti hämmentyneestä ja hajoavasta ulkoisesta todellisuudesta kohti sitä ikuista Elämän lähdettä, joka meissä kaikissa odottaa heräämistään.

Viimeisin kirjani Ilo on elämän tarkoitus on yhdeksän kuukauden matka, joka johdattaa niin tekijän kuin lukijankin läpi sen peloista ja syyllisyyksistä kudotun peiton, joka himmentää ja varjostaa jokaisen ihmisen perimmäistä ja puhdasta iloa, rauhaa ja rakkautta. Sitä joka on Elämä Itse meissä kaikissa. Kirja valmistui pääsiäisenä 2022 ja se johdatti kirjoittajansakin eli Samavika-Rahikaisen ihan uusiin oivalluksiin ja voi siksi johdattaa myös sinut syvälle todelliseen itseesi. Tilattavissa tuosta vasemmalta laidalta :) Tai tästä suoraan!

Ole hyvä ja herää! Nyt on sen aika!

.

Klaus Rahikainen: Ilo on elämän tarkoitus,
Iam Books, 2022, 296 s.

€25,00

Julkaisin 26.4.22 uusimman kirjani "Ilo on elämän tarkoitus". Se sisältää tekstejä viimeisen 9 kuukauden ajalta ja huipentuu pääsiäisenä tapahtuvaan kuolemaan ja ylösnousemukseen eli hetkeen jolloin kohtaan yhden syvimmistä varjoistani. Kirja haastaa myös lukijansa tulemaan esiin omien pelkojensa peiton alta ja astumaan iloon ja rakkauteen, joka on meidän kaikkien perimmäinen olemus.

Lue lisää kirjasta

.

Klaus Rahikainen: Alussa oli ilo, IamBooks, 2021, 254 s.

€25,00


Tämän kirjan kirjoittaminen teki Samavika-Rahikaisen lopulta näkyväksi Elämälle Itselleen, joka niin hänessä kuin sinussakin, odottaa hetkeä, jolloin me luovumme rakastavan ytimemme ympärillä kieppuvista pelottavista varjoista ja astumme siihen iloon, valoon ja rakkauteen, joka jokaisessa ihmisessä odottaa kukoistustaan. Elämä on ihme ja me kaikki ihmiset olemme sen ihmettelijöitä, sen rakkaita ja viattomia lapsia.

Kirja on kirjoitettu koronavuoden aikana, ja siinä nousevat esiin myös aikamme kysymykset terveydestä ja sairaudesta, asiantuntijoiden vallasta ja ihmisen vapaudesta. Tärkeää on totuuden ja valheen tunnistaminen ja kohtaaminen sekä erheiden tunnustaminen, anteeksianto, kiitollisuus ja rakastaminen. Kaikki kertoo siitä, miten eräs Rahikainen aina välillä kompuroiden opettelee elämään siinä valossa ja pyhyydessä, jonka hän perimmäiseksi luonnokseen aavistaa. Ja jos tuo ilon ja rakkauden lähde on Rahikaisessa, sen täytyy olla myös sinussa, rakas lukijani!

Alussa oli ilo, joka lauloi ja loi. Ja lopussa myös! Lue lisää kirjasta

 Reino Lehtinen: Hengen kevät, IamBooks, 2021, 262 s.

€22,00

 

Lempeä käsikirja sille, jota ihmisen sisäiseen ykseyteen herääminen tänä aikana kutsuu. Lähde mukaan lempeälle ja antoisalle matkalle itseesi! Monin esimerkein Reino rohkaisee meitä luottamaan maailmankaikkeuden hyväntahtoisuuteen ja osallistumaan uuden maailman rakentamiseen.

Reino Lehtinen on ikinuori luontaisterapeutti, matkaopas, luennoitsija ja syvällinen kirjoittaja. Kirjassaan Hengen kevät hän kokoaa yhteen sen, mitä ihmeellisestä maailmastamme on viisauden ja rakkauden silmin nähtävissä ja ymmärrettävissä.

Reino vaikutti aikanaan 1980-luvulla Voi Hyvin -lehden piirissä päätoimittajien Marika Brunila ja Arja Sihvolan kanssa. Hän tuli tunnetuksi myös suosittujen vaellusretkien vetäjänä.

Vuonna 1993 hän julkaisi kolme painosta ja useampia tuhansia kappaleita myyneen kirjansa Suuntana vapaus – opas sinulle joka etsit tietäsi. Viimeiset kolmekymmentä vuotta hän on asunut Ranskassa.

 Lue lisää kirjasta

Klaus Rahikainen: Olet rakkaus jota kaipaat, IamBooks, 2020, 192 s.

€20,00
 
Tässä kirjassa on kaikki! Se on koko 30-vuotisen elämäntutkijanurani tiivistelmä, eli kaikki se mitä elämästä ja sen varjoista on
sanottavissa ja kirjoitettavissa.
   Tämän kirjan saneli minulle Elämä Itse, joka lopulta kyllästyneenä loputtomaan venkoiluuni ja vitkutteluuni pysäytti minut katkaisemalla jalkani. Jalka kipsissä ja keppien varassa en päässyt enää karkuun, ja niin Elämä Itse sai viestinsä läpi minulle ja minun kauttani.
   Tiukkaa, rehellistä ja rakastavaa haastamista ja kuvitelmien paljastamista niin, että Rakkaus Itse, joka meitä kaikkia kantaa, voi lopultakin päästä Samavika-Rahikaisen pelokkaiden suojarakenteiden läpi. Toimii niin rahikaisille kuin muillekin elämäntutkijoille!

Klaus Rahikainen: Pelon tuolla puolen, IamBooks, 2020, 200 s.

€20,00
 
Tämä kirja haastaa kaikki pelkosi, ja ne viimeisimmätkin, jotka olet alitajuntasi pohjamutiin piilottanut. Se syntyi kauttani koronakriisin aikana keväällä 2020, kun olin ensin käynyt ottamassa kriisille pohjat käymällä Kiinan Wuhanista joulukuussa 2019.
   Mikään muu ei pidä sinua poissa siitä rakkaudesta, joka sinä olet, kuin omat pelkosi ja erityisesti ne pelot, joita et suostu omiksesi tunnistamaan. Kaikki ne on katsottava ja turhiksi huomattava, ennen kuin kaipaamasi ilo, rauha ja rakkaus voi täyttää sinun mielesi.
   Tämä kirja johdatti minut pelkojen tuolle puolen, sinne missä Elämä Itse kaikkea kantaa ja kaiken hyvinvoinnin antaa. Se voi saattaa sinutkin perille, mikäli sitä todella haluat.

Klaus Rahikainen: Kun miehen sydän avautuu, IamBooks, 2016, 173 s.

€15,00

Kun miehen sydän avautuu vuodelta 2016 on 20-vuotisen suomenruotsalaisen matkani lopputyö. Se avasi sydämeni ja johdatti minut Ahvenanmaalta Sastamalan Karkkuun, jossa olen jatkanut avautumistani Elämän suurelle ihmeelle.

Kaikki minun kokemukseni ovat myös sinun kokemuksiasi, ja päinvastoin. Siitä kasvaa kykymme oppia toinen toisiltamme, mikä on koko kulttuurimme peruskivi. 

Klaus Rahikainen & Kari Jokinen: Kissa kehrää ykseyttä, IamBooks, 2020, 96 s.

€ 25,00

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta. Miksi kissa kehrää rauhaa ja ykseyttä ja me taas kiepumme kuin päissämme mielemme monimutkaisessa levottomuudessa?

Kirjan teksteistä vastaa elämäntutkija Klaus Rahikainen ja kuvista graafikko Kari Jokinen. Teos on yhteinen hankkeemme ja samalla rakkaudenosoitus niin kissoille kuin Elämälle Itselleenkin. Lue lisää kirjasta

Mona Leo: Elämä rakastaa sinua (suom. Klaus Rahikainen), Imogen Books, 2014, 96 s.

€15,00

Elämä rakastaa sinua on   maailmankirjallisuuden helmi, jonka kirjoitti suomenruotsalainen nuori äiti Mona Leo talvisodan aikoihin vuonna 1940. Se on kaunein ja viisain kirja, jonka olen koskaan näppeihini saanut ja olen iloinen, että sain kääntää sen ja tuoda siten myös suomenkielisille lukijoille vuonna 2014.

Klaus Rahikainen: Alussa on ajatus, Basam Books Oy, 2013, 157 s.

€15,00

Alussa on ajatus vuodelta 2013 oli näkyjeni kaunis tiivistelmä ajalta jolloin olin juuri jäänyt leskeksi ja 7-vuotiaan tyttäreni yksinhuoltajaksi. Täynnä aavistuksia Elämän ihmeestä arkisen maailmamme kulissien takana. Suomeen palaamiseni ensimmäinen airut. Kirjan keskeinen teema on kaiken synnyttävä ajatus, jumalan ja ihmisen luova alkuajatus. Kaikki elämän leikit ja draamat alkavat yhdestä ajatuksen liikahduksesta.

Klaus Rahikainen: A Little Book of God, IamBooks, 2012, 148 s.

€15,00

A Little Book of God syntyi vuonna 2012 yhden pyhän viikon aikana, jolloin keskityin keräämään kaikki kauneimmat helmet ja tekstin pätkät englanniksi kirjoittamistani teksteistä.
Tekstien runonomainen kauneus viittoo arjen ohuen verhon tuolle puolelle, 
Elämään Itseensä meissä kaikissa.

Klaus Rahikainen: Ordning ur kaos, IamBooks, 2010, 128 s.

€15,00

Ordning ur kaos syntyi vuonna 2009 sikainfluenssa pandemian, jota ei silloin vielä saatu aikaiseksi, kolkuttaessa maamme porteilla. Ihmettelin maailman menoa, pelon syvyyttä ja niitä hätäisiä toimenpiteitä, joiden avulla kuvittelimme pääsevämme eroon peloistamme.

Kalevi Rahikainen: Itse metsäni pohjoinen - kootut runot, IamBooks, 2010, 442 s.

€20,00

Itse metsäni pohjoinen on isäni Kalevi Rahikaisen kootut runot sisältävä teos, jonka kokosimme vuonna 2010 yhdessä kirjallisuudentutkija Immo Pekkarisen kanssa. Kirjassa soi voimallisena rakkaus luontoon, metsään ja elämän ihmeeseen.

Nanna Vänttinen: Lennä, outo lintu! 

€20,00 

Nannan kanssa tapasimme pari vuotta sitten Tuhkimotarinoiden filmausten yhteydessä. Hän etsi apua kirjansa loppuunsaattamiseen ja minä istuin siinä vierellä. Siitä alkoi yhteistyö, jonka puitteissa minä loin kokonaishahmon Nannan herkille ja avoimille teksteille, jotka johdattelivat hänet hulluuden ja kuoleman rajoille, ja sieltä ylös. Kirja ilmestyi keväällä 2020. Tilaa kirja täältä.

MUITA KIRJOJANI JOISTA PAINOS TÄLLÄ ERÄÄ LOPPU:

 

Ajatuksen hatara maailma, 1988 – esikoisteokseni, joka käänsi elämän arkiset totuudet uudeksi ja tuoreeksi ihmetykseksi. Levisi laajalle.

Elämän outo kulku, 1988 – kuin historiallinen lähdeteos elämästäni tuota ennen. Romaani, jonka lukija sai luoda omassa mielessään.

Puheita pojalleni, 1988 – viittaus isäni samannimiseen runoon, jonka hän julkaisi ennen syntymääni aivan niin kuin minäkin tämän ennen toisen poikani syntymää.

Avoimet kirjeet,  1990 – kirjeitä maailman mahtaville Jumalasta Paavo Väyryseen. Sanojen julkisen valheen paljastamista. Helsingin Sanomien arvostelu kirjasta: Sanaton elämä ja elämätön sana.

Rakkauden äänetön laulu,  1992 – kauniita ja rakkaudellisia tarinoita ja kertomuksia Elämän mahtavassa sylissä.

EU vai elävä maailma?,   1994 – EU-vaalin aikainen näky siitä mihin meitä EUn avulla kuljetetaan, jolle tuolloin naureskeltiin, mutta ei enää.

Livet är!,  2005 – suloisia kolumnejani Ålandstidningen- nimisestä lehdestä. Nimessä vastaus kysymykseen siitä mikä on elämän merkitys: Elämä on!

Just a Thought,  2012 – tekstejä siitä miten se miksi itseämme kuvittelemme on vain ajatus. Käänsin kirjan suomeksi nimellä Alussa on ajatus.

Rakkauden ja kuoleman kohtaaminen eli kuinka vapautat syvimmät pelkosi,  2014 – Vielä keskeneräinen aavistus siitä vapaudesta, joka odottaa pelkojemme tuolla puolen.