Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

NYT SAATAVANA UUDET KIRJAT:

 

 Rahikaisen viimeinen kirja saattaa hänen matkansa päätökseen eli polttaa pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se paljastaa valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään.

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

”Alussa oli ilo” eli Elämän piiri Karkussa

 

Kutsun yhteiseen piiriin jakamaan, keskustelemaan ja kohtaamaan kaikkea sitä mikä meissä itsessämme estää meitä kokemasta ja ilmaisemasta sitä elämän viatonta ihanuutta, joka on niin Samavika-Rahikaisen kuin sinunkin perimmäisen olemuksesi.

Ytimessämme olemme jo yhtä, mutta maailmamme, yhteisömme ja oma mielemmekin on silti täynnä vihaa, pelkoa, ahdistusta ja yksinäisyyttä. Me olemme kaikki oppineet kuvittelemaan, että kaikki tuntemamme tummat eli raskaat tunteet johtuvat maailmastamme ja ympäristöstämme. Siksi me niin helposti syytämme toisiamme omista kohtaamattomista tunteistamme ja koetamme muuttaa toisiamme ja maailmaamme voidaksemme itse lopulta hyvin. Eikä kukaan koskaan onnistu tuossa epätoivoisessa pyrinnössä.

Koronavuosi on ollut näyttävä ja koko maailman kattava osoitus siitä, miten pelolla ja kuoleman uhalla hallitseminen saa yhä absurdimpia muotoja. Sekä pelolla hallitsevat että sillä hallitut jäykistyvät mekaaniseen jankutukseen yhdestä virkamiesten ja asiantuntijoiden julistamasta totuudesta. He alistuvat maailmansa eli toisten pelkäävien ihmisten muokattaviksi ja unohtavat sen Elämän ihmeen, joka heissäkin kaipaa iloista ja rakastavaa kukoistamistaan.

Kaiken Samavika-Rahikaisena kokemani kautta voin vakuuttaa sinulle kaiken kunniani ja omantuntoni kautta, että maailmani – eli noiden toisten ihmisten – muuttaminen ei koskaan tuota toivottua tulosta eikä se koskaan vie minua tai sinua perille siihen iloon, rauhaan ja rakkauteen, joka sinä jo olet – ja minäkin olen.

Alussa oli ilo, joka lauloi ja loi. Ja lopussa ja aina. Meidän ainoa tehtävämme on kaiken sen kohtaamisessa mikä minussa itsessäni estää tuon ilon ilmaisemisen juuri nyt. Mikä vanha kuva ja kuvitelma, tunnelma ja unelma, reaktio, pyrkimys tai pelko pitää minut erossa siitä Elämän ikuisesta ihanuudesta, joka armollisesti ja hellästi kantaa niin minua, sinua kuin kaikkea muutakin? Mikä ihme odottaa heräämistään ja kukoistamistaan niin meissä kuin maailmassammekin?

Mikäli tämän pohtiminen ja omien pelkojesi kohtaaminen kiinnostaa sinua, olet tervetullut yhteisen Elämämme piiriin jakamaan siihen liittyviä kokemuksia ja ymmärrystä.

Tapaamme ensimmäisen kerran Karkussa helluntaina 23.5.2021 klo 17, jolloin vietämme myös uusimman kirjani ”Alussa oli ilo” julkistamisjuhlaa. Tarjolla on kahvia, teetä, pientä purtavaa ja hyvää seuraa. Ilmoittaudu mukaan sähköpostiin iam@klausra.com niin voin kertoa tarkemman osoitteen kun tiedän kuinka moni on tulossa. Varaudu maksamaan 10 € oviraha kulujen peittämiseksi tai ostamaan uusi kirja ”Alussa oli ilo” 20 € ennakkohintaan (muuten 25 €). Ja muutaman pitkämatkalaisen on mahdollista yöpyäkin.

Mikäli kiinnostuneita riittää voimme jatkaa säännöllisiä tapaamisia esimerkiksi kahden viikon välein yhteisesti sovittavassa paikassa.

Ystävälle, ihmiselle ja vertaiselleni ilon ikuisuudessa!

 

Klaus Rahikainen

elämäntutkija, mielenmallittaja, kirjailija, FM