Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

RAHIKAISEN UUSIMMAT KIRJAT:

Uusin kirjani "Ilo on elämän tarkoitus" sisältää tekstejä viimeisen 9 kuukauden ajalta ja huipentuu pääsiäisenä tapahtuvaan kuolemaan ja ylösnousemukseen eli hetkeen jolloin kohtaan yhden syvimmistä varjoistani. Kirja haastaa myös lukijansa tulemaan esiin omien pelkojensa peiton alta ja astumaan iloon ja rakkauteen, joka on meidän kaikkien perimmäinen olemus.

Kirjan hinta €25,00 ja siinä on 296 sivua. 

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

 Samavika-Rahikainen luuli tämän kirjan saattavan hänen matkansa päätökseen eli polttavan pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se kyllä paljasti valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään, mutta Rahikaisen matka ei vielä keväällä 2021 ollutkaan päätöksessään...

254 sivua

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

96 sivua

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

194 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

200 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

PUHEET, SOVITTELUT JA KOHTAAMISET
.

Isäni Kalevi Rahikainen oli Hämeessä syntynyt armoitettu runoilija, jonka teksti lauloi luonnon suurta rytmiä. Mutta hän ei osannut esiintyä julkisesti. Äitini Pirkko Kokko-Rahikainen taas oli Karjalasta kotoisin oleva armoitettu lausuja, joka oli Suomen mestarikin syntymäni aikoihin. Minä sekä kirjoitan että puhun vaivatta julkisesti.

Tulen mielelläni erilaisiin tilaisuuksiin puhumaan, kertomaan, keskustelemaan ja jakamaan ymmärrystä elämän perimmäisistä kysymyksistä. Tiedän, että kaikki on kohdattavissa ja siksi mikään inhimillinen ei ole minulle vierasta tai pelottavaa.

Olen toiminut useamman vuoden vapaaehtoisena sovittelijana niin rikos- kuin naapurusasioissakin. Iloitsen ihmisten saattamisesta yhteisen ymmärryksen äärelle niin, että mahdottomilta vaikuttaneet tilanteet avautuvat. Mikäli olet kumppanisi, naapurisi tai työyhteisösi kanssa sovittelua kaipaavassa tilanteessa, voin varmasti olla avuksi joko alla kuvatuin tai muilla yhteisesti sovittavin tavoin.

Muita ajankohtaisia aiheita ovat uusimpien kirjojeni teemat rakkaudesta, joka odottaa meidän kohtaavan omat pelkomme eli varjomme, jotta sen ilo ja valo pääsee esteettä kukoistamaan myös meidän kauttamme. Mutta voin lähteä liikkeelle myös monista muista lähtökohdista, jotka kulloinkin ovat kuulijoilleni tärkeitä ja ajankohtaisia. Kaikki on mahdollista! 

KESKUSTELU PUHELIMESSA

60 € (sis alv)

Noin tunnin keskustelu ja jakaminen elämän perimmäisistä kysymyksistä, pelosta ja rakkaudesta. Joko puhelimen tai Skypen tai muun sopivan välineen kautta. Kaikki on mahdollista ja kaikki kohdattavissa kun mieli on peloton ja avoin, iloinen viattomuudessaan. Siinä me olemme kaikki yhtä.

Jos sinulla on jokin erityinen aihe, mistä haluat keskustella, voit kertoa siitä maksamisen yhteydessä samalla kun annat puhelinnumerosi ja ehdotuksesi sinulle sopivasta ajankohdasta. 

 OSTA PALVELU 

2 TUNNIN LUENTO- JA/TAI KESKUSTELUTILAISUUS

160 € (sis alv)

Kaikki inhimillinen on minussa, kaikki näennäinen hyvä ja paha, kaikki inhimillisyyden ääret. Tunnustettuani tämän itselleni ja myönnettyäni kaiken mahdolliseksi vapauduin menneisyyteni alitajuisten reaktioiden pakonomaiselta toistolta ja opin valitsemaan ilon ja hyvinvoinnin tässä Elämän ainoassa tosiolevassa hetkessä. Tähän ihmeeseen olen valmis johdattelemaan kuulijani ja keskustelemaan kaikesta mahdollisesta mikä tästä yhteisestä Elämästämme kumpuaa.  Kaikki on mahdollista.

Kohtaamisemme voivat johdattaa meidät ikuisiksi uskomiemme pelkojen tuolle puolen, jossa meitä kaikkia odottaa se rakkaus, jota olemme iän kaiken kaivanneet. Rakkaus, ja siitä kasvava ilo, on meidän kaikkien perimmäinen olemuksemme. Niin sinun kuin minunkin.

Jos sinulla on jokin erityinen aihe, mistä haluat keskustella voit kertoa siitä maksamisen yhteydessä samalla kun annat yhteystietosi sekä ehdotuksesi sinulle sopivasta ajankohdasta ja paikasta.

 OSTA PALVELU 

2-3 TUNNIN JAKAMINEN LUONNOSSA

160 € (sis alv)

Luonnon harmonian tukema keskustelu ja jakaminen elämän perimmäisistä kysymyksistä, pelosta ja rakkaudesta. Voit tulla yksin tai muutaman ystäväsi kanssa ja tapaamme yhteisesti sovittavassa metsässä tai luonnonpuistossa täällä Pirkanmaan seudulla tai muuallakin kun korvaat kohtuulliset matkakulut.

Kaikki on mahdollista ja kaikki kohdattavissa kun mieli on peloton ja avoin, iloinen perimmäisessä viattomuudessaan. Siihen virittäytymisessä luonnon suuri ihme tukee meitä, johdattaa oikealle polulle.

Jos sinulla on jokin erityinen aihe, mistä haluat keskustella voit kertoa siitä maksamisen yhteydessä samalla kun annat yhteystietosi sekä ehdotuksesi sinulle sopivasta ajankohdasta ja paikasta. 

 OSTA PALVELU 

PUOLEN PÄIVÄN KURSSI PIENELLE RYHMÄLLE

360 € (sis alv)

Sinun ja ryhmäsi, yhdistyksesi tai läheistesi toiveiden mukaisesti suunniteltava tilaisuus, jonka teemana on pelkojen kohtaaminen – niin alitajuisten kuin tajuistenkin – ja elämäsi vapauttaminen siitä ikuiselta vaikuttaneesta vankilasta, jota omassa mielessäsi kannat. Vapautesi, ilosi ja rakkautesi on jo olemassa, vain ylläpitämäsi pelot ja muut tummat tunnot estävät Elämän kaikkea kantavan ihmeen laulun sinussa. Elämä Itse on aina läsnä – vaan oletko sinä?

Jos sinulla on jokin erityinen aihe, mistä haluatte keskustella voit kertoa siitä maksamisen yhteydessä samalla kun annat yhteystietosi ja ehdotuksen teille sopivasta tapaamisajankohdasta ja -paikasta. Mikäli tilaisuus on Pirkanmaan seutua kauempana, hintaan lisätään mahdolliset matka- ja majoituskulut. 

 OSTA PALVELU 

Tilaisuuksien suuruudesta tai maksajan maksukyvystä riippuen tapaamistemme hinta voi olla sopimuksen mukaan suurempi, tai pienempikin :) Ota yhteyttä joko linkin kaavakkeella tai suoraan iam@klausra.com niin suunnitellaan yhdessä sinulle ja ryhmällesi sopiva tapa kohdata ja jakaa Elämän ihmettä.

AJANKOHTAISTA

 

 

Lauantaina 20.3. Klaus puhui Kouvolan kansalaisopiston Kerho-X:n tilaisuudessa aiheesta "Pelon tuolla puolen olet rakkaus jota kaipaat". Video on nähtävissä  

täällä

 

 ♦

 

 REINO LEHTISEN HENGEN KEVÄT

Ystäväni Reino Lehtisen kirja HENGEN KEVÄT ilmestyy huhtikuussa 2021 IamBooksin julkaisemana. Se on äärimmäisen ajankohtainen, viisas ja lempeä kirja ihmisen astumisesta uuteen kevääseen ja hengen kukoistukseen. Kirja on tilattavissa
 
  
 ♦