Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

NYT SAATAVANA UUDET KIRJAT:

 

 Rahikaisen viimeinen kirja saattaa hänen matkansa päätökseen eli polttaa pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se paljastaa valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään.

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

BLOGI

 - Huom! Klausin englanninkielinen blogi A Godseed Sprouting löytyy täältä - 

- Ja joitain yhteiskunnallisia tekstejä täältä -

Tohvelisankarin nousu ja tuho

Lisätty 18.06.2021
Kuka meistä haluaisi olla tohvelisankari? Ei ainakaan kukaan kunnon mies ja kova jätkä! Ja silti me kaikki ollaan tohvelisankareita, oman pyhän ja iloisen tahtomme pelolle myyneitä helppoheikkejä ja itsemme kauppaajia sekä Samavika-Virtasia. Ihan kaikki! Minäpä kerron...
 
Tohvelisankariuus on perinteisesti ymmärretty alistumisena naisen tahtoon ja näin herkistymisenä toteuttamaan toisen tahtoa. Ja siihen meillä täällä Suomessa on vankat perinteet, sillä täällä naiset on Pohjolan Louhesta ja Niskavuoren Hetasta Sanna Mariniin saakka olleet niin domi’noita, että heidän puheensa nuottikin on paljon alempi kuin missään muualla maailmassa. Sodanjälkeisten rintamalla mieleltään ja keholtaan ruhjoutuneiden miesten hoivaaminen ja ylläpitäminen vain vahvisti tätä perinnettä.
Lue kokonaan »

Kiitos kun tulit lähelle

Lisätty 16.06.2021
Kiitos kun tulit lähelle
Kiitos kun sain koskea sinua
Kiitos kun koskit minua
        Elämää Itseään sinussa ja minussa
Kiitos kun sain nähdä silmissäsi taivaan syvyyden
Kiitos kun näit minut ajallisen hahmoni takaa
 
Kiitos kun tulit niin lähelle
    että herätit kaikki läheisyyteni haavat
        kaiken ajallisen pelkoni riittämättömyydestä
                hylkäämisestä
                torjumisesta
                ja turhasta kaipauksesta
Kiitos kun herätit rakkauden minussa
    sen ilon ahjon jossa kaikki aika palaa pois
        ja Elämä on ikuinen ja yksi
Kiitos kun muistutit minua rakkauteni kaikkivoipaisuudesta
    ja sylini suuruudesta
Kiitos kun herätit ikuisuuden minussa
 
Lue kokonaan »

Eilinen oli ihme päivä – ja tänäänkin on :)

Lisätty 14.06.2021
Aamupäivällä touhusin pihalla, niitin ja haravoin talon ympäryksen ja pohdin tuleekohan aamulla kutsumani ystävä talkoisiin niittämään kanssani takapihan kukkaniityn, joka muuten valloittaa koko puutarhan. Astelin rauhassa vehreyden keskellä ja kuuntelin lintujen lauluja, joiden joukosta oli viime aikoina erottunut myös uusi ja ihmeellinen kultarinnan liritys. Naapurini Lasse on lintumiehiä ja tunnisti tuonkin linnun.
 
Kun olin niittämässä kuulin Lassen ulko-oven avautuvan ja lähdin häntä moikkaamaan. Hän oli näet luvannut lainata raivaussahaa, jolla paksun heinän niittäminen kävisi nopeasti, mutta meluisasti. Hän laittoi koneen kuntoon minua varten ja tultuani takaisin kotiin huomasin ystäväni viestin: hän tulisi mielellään talkoisiin huomispäivänä., iltapuolella. Sehän sopii!
Lue kokonaan »

Sielujen kierrätyskeskus ja kristillinen viisaus

Lisätty 04.06.2021

Luin Ålandstidningenistä lähetyssaarnaaja Antti Hämäläisen eilen 3.6.21 julkaistun yleisönosastokirjoituksen. Hän oli huolissaan siitä, että ihmiset ovat Raamatun kiellon vastaisesti yhteydessä erilaisiin henkimaailman olentoihin. Tämä kristillinen näkökulma on aiemmin tuntunut minusta jotenkin rajoittuneelta ja rajoittavalta, mutta nyt yllätyksekseni ymmärsin sen vastaavan omaa näkemystäni. En näet ole halunnut ottaa yhteyttä ”sielujen kierrätyskeskukseen” eli erilaisiin astraalimaailman olentoihin, vaikka tiedänkin heidän olevan olemassa. Mutta tiedän myös heidän olevan riippuvaisia meidän ristiriitaisesta ja tasapainottomasta todellisuudestamme eli he ovat vain kuin välitilassa päästäkseen takaisin meidän hämmentävään maailmaamme. Ei mitään uutta senkään auringon alla!

Lue kokonaan »

Satu viisaista ja hyväntahtoisista hallitsijoista

Lisätty 28.05.2021
Olipa kerran eräs pieni itsenäinen valtakunta kaukana pohjoisessa missä aurinko ei kesällä koskaan laske eikä talvella koskaan nouse. Tuon valtakunnan vastuulliset johtajat kuulivat kerran, että kaukana idässä eräässä kaupungissa, joka oli yhtä täynnä pilviä piirtäviä rakennuksia kuin heidän maansa mahtavimmat metsät olivat täynnä mitä uljaimpia honkia, oli havaittu uusi vaaralliselta vaikuttava tauti, jolla näyttäisi voivan levitä laajemmallekin. Se saattoi olla uhka myös tuolle pienelle pohjoiselle kansakunnalle, jota voimme kutsua nimellä Ultima Thule.
 
Tuon pienen maan johtajat kutsuivat tuosta uhasta kuullessaan koolle Ultima Thulen kaikki viisaat ja monin tavoin kokeneet tutkijat ja viisaat kansanmiehet ja antoivat heille kehoituksen hankkia kaiken mahdollisen tiedon tuosta uudesta taudista, jotta sen mahdolliseen leviämiseen Ultima Thulen alueelle osattaisiin varautua. Koska maailman kaikki kansakunnan olivat lentävien koneidensa kautta läheisessä yhteydessä toisiinsa, tuo mahdollisesti vaarallinen tauti saattaisi levitä nopeastikin. Oli pidettävä hyvää huolta omasta kansasta ja sen terveydestä.
Lue kokonaan »

Tää ihmisen maailma on ihan feikki!

Lisätty 22.05.2021
Muistatko miten joskus lapsuuden, murrosiän ja aikuisuuden rajamailla tiesit ja tunsit syvästi, että ei sen näin pitänyt mennä! Ei tuo hiton maailma, johon sinua koulittiin, koulutettiin ja kasvatettiin ollut se, jota sinun sielusi odotti ja kaipasi. Se on ihan feikki!
 
Tuo hetki, muisto ja aavistus oli toisilla meistä lyhyempi ja toisilla pidempi, mutta olen varma, että jokaisen mielessä se on joskus välähtänyt. Ne, joilla se oli lyhyempi, sopeutuivat nopeammin osaksi maailman ja yhteiskunnan koneistoa eli sitä odotettua mallia, joka meille tarjottiin. He olivat kunnon ihmisiä niin omasta kuin maailmankin mielestä. He alistuivat maailmansa muokattaviksi.
Lue kokonaan »

Haluatko hallita vai tulla haliituksi?

Lisätty 22.05.2021
Meille tarjotaan tasan kaksi tapaa selvitä tässä maailmassa ennen kuin kaikki kuulemma kuolemme. Joko me hallitsemme toisia kaltaisiamme ja kuvittelemme heidät samalla jotenkin tyhmemmiksi ja alempiarvoisemmiksi tai sitten me alistumme toisten ylempiarvoisemmiksi kuvittelemiemme hallittaviksi. Eli me joko viemme tai tulemme viedyiksi.
 
Molemmissa tapauksissa antaudumme määrittämään itsemme toisten kautta ja joudumme siten loputtomaan kärsimykseen, koska nuo toiset eivät koskaan osaa täysin toiveitamme toteuttaa olivat he sitten orjiamme tai orjapiiskureitamme. Meidän osamme on murheellinen ja valitusta täynnä. Ja sitten me kaikki kuolemme.
Lue kokonaan »

Minä olen kaikki joukot

Lisätty 14.05.2021
Olet varmaan joskus joutunut pohtimaan kuulumista joukkoon eli oletko ensisijaisesti perheen, suvun, joukkueen, yhdistyksen tai muun ryhmän jäsen vai oletko ensin yksin itse? On selvää, että geneettisenä ihmisolentona me olemme aina jonkun ryhmän jäseniä eli mies, nainen, nuori, vanha, kaunis, ruma, musta tai valkoinen. Eli kehomme kuuluu aina johonkin joukkoon.
 
Vaan olenko minä kehoni? Olenko minä solujeni jatkuva muutos, kasvu ja kuolema? Olenko minä se solujen joukko, joka alkaa isäni ja äitini yhteen hakeutuvista sukusoluista, kasvaa aikansa maan antimia nauttien ja kuihtuu lopulta takaisin maaksi, josta se on hetkeksi noussut? Vai olenko minä jotain muuta?
Lue kokonaan »

Kohdistumaton autuus

Lisätty 07.05.2021
Olen etuoikeutetussa asemassa. Olen sukuni vanhin, eikä muu suku pienuutensa kautta aseta mitään sosiaalisia paineita, tai siis minä en kanna niitä. Monet eroni ja muuttoni ovat tavallaan karistaneet maailman pölyt taakseni ja olen yksin itseni kanssa. Asun yksin kissani kanssa ja nuorinkin lapsistani on jo muuttanut pois kotoa. Aikuiset lapseni pitävät minua enemmän tai vähemmän outona ja vähän vinksahtaneena, ja sen voin heille helposti suoda, sillä enhän ajattele ja käyttäydy niin kuin maailma odottaa ja vaatii...
 
Lapsillani on myös odotuksia siitä, mitä minun pitäisi olla, mutta miksi niiden pitäisi vaikuttaa, sillä tarkoitushan on, että he niin kuin vanhempansakin elävät omaa itsenäistä elämäänsä ja tekevät juuri niin kuin heille tärkeää on. Eivätkö totuudet ole aina samanlaisia kaikille ja kaikkiin suuntiin?
Lue kokonaan »

Viimeisellä tuomiolla

Lisätty 26.04.2021
Sotilas seisoo ja kohtaa Jumalansa,
mikä meitä kaikkia odottaa.
Toivoo kiillon saappaittensa
loistavan lailla messingin.
 
”Astu esiin sotamies,
mitä sinulla on kerrottavaa?
Oletko kääntänyt posken toisen?
Ollut kirkolleni uskollinen?”
Lue kokonaan »