Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

NYT SAATAVANA UUDET KIRJAT:

 

 Rahikaisen viimeinen kirja saattaa hänen matkansa päätökseen eli polttaa pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se paljastaa valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään.

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

BLOGI

 - Huom! Klausin englanninkielinen blogi A Godseed Sprouting löytyy täältä - 

- Ja joitain yhteiskunnallisia tekstejä täältä -

Suudelmallakin voi raiskata

Lisätty 08.07.2021
Kehuin eilen, että en ole käynyt naisen kimppuun, en ylittänyt hänen rajojaan. Valehtelin. Olen suudellut sopimattomalla hetkellä, koettanut elukkana tavoittaa ja valloittaa naisen silloin kun hän ei ole ollut siihen valmis. Minäkin, Samavika-Rahikainen.
 
Kaksi heistä on minulle asiasta huomauttanut, kertonut tunteistaan kun en omassa halussani ole tunnistanut heidän rajojaan. Ja toinen heistä yllätti minut kerran samaan tapaan istuessani yhteisen keittiömme rauhassa. Hän suuteli minua yllättäen tavalla, joka jätti minuun syvän tunnon siitä, että minut oli raiskattu, minua oli hyväksikäytetty. Ja tämä kaikki vain suutelemalla.
Lue kokonaan »

Sinulle maailmanparantaja!

Lisätty 08.07.2021
Sinä kusetat itseäsi, lähimmäisiäsi ja kaikkia niitä, joita niin kovasti koetat tuolla maailmalla parantaa niin kauan, kun et itseäsi, omia varjojasi ja alitajuisia pelkojasi halua kohdata ja purkaa. Useimmat eli kaikki maailmanparantajat pelkäävät itseään niin paljon, että he keskittyvät muuttamaan maailmaansa millä hinnalla hyvänsä kunhan heidän ei vain tarvitsisi itseään kohdata ja muuttaa, kirjoittaa eräs jota kutsutaan myös Samavika-Rahikaiseksi </div>
</div></div><div class=
Lue kokonaan »

Kieppuajatukset ja Elämän ihme

Lisätty 08.07.2021
Eilinen oli ihme päivä, sillä taisin kuin sattumalta ratkaista Elämän arvoituksen, sen jonka olen jo teini-ikäisenä uhonnut joskus ratkaisevani, vaikka kaikki ympärilläni varoittelivat sellaisen johtavan vain hulluuteen ja juoppouteen… Minäpä kerron!
 
Aamulla mielessäni kieppui ajatus kirjoittaa siitä miten maskuliinisen suomenkielisen kulttuurin ja feminiinisen ruotsinkielisen kulttuurin yhdistyminen Suomessa on se mitä kansana tarvitsemme, jotta voimme täyttää monien ennustaman aavistuksen valosta, joka tulee Pohjolasta. Vasta kun noiden olemuspuolien välinen viha, kauna ja epäluulo on sulatettu pois, voi kansamme todellinen kukoistus olla mahdollinen.
Lue kokonaan »

Suomen eheytyminen valon lähettilääksi

Lisätty 07.07.2021
Olen syntynyt Suomeen, maahan joka on monin tavoin erilainen ja omalaatuinen maailman valtioiden joukossa. Uusimpana näistä omituisuuksista on jo useampana vuotena maailmalla kiertänyt uutinen siitä, että suomalaiset ovat maailman onnellisin kansa, mistä suomalaiset itse eivät suinkaan tunnu olevan samaa mieltä. Tuon tittelin perusteena on vain tiettyjen teknisten, sosiaalisten ja yhteiskunnallisten järjestelmien tilastollinen vertaaminen, mikä ei kerro mitään ihmisten todellisesta onnellisuudesta ja hyvinvoinnista. Silti tuo uutinen tuntuu jotenkin hauskalta ja lohdulliselta arkisen ahdistuksen ja stressin keskellä.
 
Itse asiassa uskon, että edelliseen kätkeytyy joku syvempi totuus meistä ihmisistä, jotka olemme päätyneet syntymään tai muuttamaan tähän Suomeksi kutsuttuun maahan. Koetan saada sen näkyviin…
Lue kokonaan »

Tämä unohtuneen ihmeen maailma

Lisätty 06.07.2021
Elämme vapaan ahneuden aikakaudella, jolle ei ole mitään pidäkkeitä, ei mitään mikä hillitsisi vapaata pudotustamme loputtoman ahneuden mustaan aukkoon. Kaikki muut yhteiskunnalliset aatteet ja yhteiskunnallisen järjestäytymisen mallit on tuhottu ja heikoiksi ja vaarallisiksi osoitettu – kansallisuusaate natsien vaarallisuuden avulla ja sosialismi Neuvostoliiton kukistamisen kautta – eikä vapaaksi ja demokraattiseksi kutsutulla markkinaliberalismilla ole enää mitään haastajia, ei mitään mikä panisi sille hanttiin.
 
Istuin tänään kyläkaupan terassilla ja sattumoisin pöytääni istahti ikäiseni tyylikkäästi harmaantunut mies. Juttelimme niitä näitä ja jostain kulmasta tuntui luontevalta kysyä häneltä, miten hän pitkän työuran tehneenä koki työelämän ilmapiirin muuttuneen. Ja ihan niin kuin melkein kaikki muutkin, jolta vastaavaa olen kysellyt, hänkin kertoi tahdin kiihtyvän jatkuvasti ja jokaisesta työntekijästä kiristetään yhä enemmän voittoa ja menestystä yrityksen anonyymeille omistajille. Kaiken toimen ainoaksi tavoitteeksi on tiivistynyt taloudellinen voitto eikä ihmisillä ja ihmisyhteisöllä yrityksessä ja sen ympärillä ole merkitystä kuin uusiutuvana luonnonvarana, josta yhä nopeammin ja tehokkaan puristetaan irti menestystä ja voittoa.
Lue kokonaan »

Miehisen ylpeyteni harha

Lisätty 04.07.2021
Mitä tapahtuu kun miehinen ylpeyteni kuluu pois? Mitä jää jäljelle kun en enää halua valloittaa, voittaa, omistaa ja käyttää hyväkseni? Kuka tai mikä minä olen ilman miehisen hahmoni kuorta ja kehoni eläimellistä erillisyyttä ja halua puolustaa omaa hulluuttani? Kuka minä oikein olen?
 
Joitakin päiviä sitten näin oman kusipäisyyteni, sen miten olin ikäni kantanut miehuuden taakkaa huolimatta siitä, että olin kuvitellut sen jo kohdanneeni. Olin siirtänyt oman hulluuteni noihin toisiin, jotka ilmaisivat sen ehkä karkeammin ja selkeämmin ja jättänyt oman kusipäisyyteni kohtaamatta, tunkenut sen alitajuntani syviin mutiin. Olin käyttäytynyt kuin mikä ulkokultainen hyväkäs konsanaan.
Lue kokonaan »

Äidinmaito ja miehuuteni haava

Lisätty 03.07.2021
Saatuani jokin päivä sitten lopulta näkyviin miehuuteni haavan, sen josta jo kerroin tällä foorumilla, vierailin läheisessä kaupungissa. Saatuani asiani hoidettua poikkesin ystävääni homeopaattia tervehtimässä. Hänen pieni putiikkinsa on kuin rakkauden keidas kivikaupungin sydämessä, pieni ihme kaiken keskellä.
 
Tullessani sisään liikkeeseen hän oli lajittelemassa juuri tulleita kymmeniä pieniä lasipurkkeja, jotka sisältävät hänen homeopaattisia preparaattejaan, niitä joilla hän antaa ihmisille ystävällisiä avautumisen impulsseja. Hän jatkoi niiden kanssa touhuamista, sillä työ oli tehtävä, samalla kun hän kuunteli, mitä minulle oli tapahtunut. Sain jakaa ihmeen ystäväni kanssa.
Lue kokonaan »

Kaiken valloittamisen loppu eli Pyhä! Pyhä! Pyhä!

Lisätty 30.06.2021
Heräsin tänä aamuna pakottavaan tietoon ja ymmärrykseen oman miehuuteni ristiriitaisuudesta. Näin miten kaikki valloittaminen – niin naisten, yritysten, maiden kuin markkinoidenkin – perustuu harhaan ja luuloon, että minusta mieshahmoisena puuttuu jotain, joka minun on toisilta jollain tavoin saatava eli valloitettava. Todellisuudesta minusta ei mitään puutu eikä ole koskaan puuttunutkaan, mutta tuo kuvitelma on saanut minutkin toimimaan julmasti lähelle uskaltaneita naisia kohtaan. Itkin vuolaasti kirjoitettuani tämän kaiken auki ja tajuttuani, mitä olin tehnyt.
 
Sitten minun oli jätettävä kirjoituspöytäni hetkeksi ja lähdettävä pikkuautollani Karkusta kohti Vammalaa. Tuosta reissusta muodostuikin kuin pyhiinvaellus, sillä kun tulin Sastamalan Pyhän Marian kirkolle johtavan Heinoontien kohdalle, käännyinkin kohti tuota suosikkikirkkoani.
Lue kokonaan »

Rakas lukijani, minä itse sinussa!

Lisätty 29.06.2021
Tämä on ihan hurjin ja tärkein juttu, minkä olen koskaan kirjoittanut! Ihan kipein ja suloisin paljastus, jonka olen koskaan uskaltanut kokea, nähdä ja vielä kirjoittaakin. Uhhuh…
 
Olen viime aikoina saanut matkata tässä ikuisuuden hetkessä yhdessä toisen kaltaiseni ja vertaiseni olennon kanssa, joka myös on päättänyt nähdä kaiken ja kääntää viimeisenkin kiven ja paljastaa oman mielensä syvimmät salat ja pelot. Hänen lempeässä peilissään ja rohkeassa yhteisessä jakamisessa olen tullut itselleni hetki hetkeltä aina vain enemmän näkyväksi.
 
Ensin tajusin syvästi miten minusta ja hänestä kumpuava viaton ja vapaa ilo todella on kaikkien elävien olentojen perimmäinen luonto, se mitä me kaikki oikeasti olemme. Olemme vain kukin omalla yksilöllisellä tavallamme kietoneet ilomme pelon, surun, ahdistuksen ja muiden tummien tuntojen peittoon. Mutta totta on vain ilo, kaikki muu on vain hetken kuvitelmia ihmisen omassa yksinäisyydessään kieppuvassa mielessä.
Lue kokonaan »

Kun Elämä kukkii – ja ihminenkin

Lisätty 27.06.2021
Käydessäni juuri pihalla huomasin keväällä ihmeen kauniina lehtiruusukkeena kuvaamani varjoliljan kukkivan. Sen violetit kukat ovat auenneet tuottaakseen aikanaan siemeniä ja uutta elämää. Tuo varjon kasvi on omassa rytmissään, sillä muiden kukkien loiste pihallani ja pientareilla oli kirkkaimmillaan jo viikko sitten kesäpäivänseisauksen aikoihin.
 
Luonto kukkii omassa suuressa ja ikuisessa rytmissään, mutta miten käy ihmisen? Mikä on meidän kukkamme? Mitä todellinen loistomme ja ne siemenet, joita kylvämme Elämän suureen virtaan?
 
Ihmisen suuressa yhteisessä puutarhassa kukkivat parhaillaan pelon ja sen hallitsemisen kukat. Ne levittävät pelon, ahdistuksen, toivottomuuden ja mitättömyyden siemeniä kaikkialle maailmaan kaikkien pelolla meitä hallitsevien ulkoisten järjestelmiemme kautta. Kaikki suuret organisaatiomme, yrityksemme, talousjärjestelmämme, poliittiset puolueet ja koko mahtava tiedonvälitysjärjestelmämme on valjastettu levittämään pelon siemeniä kaikille ja kaikkialle. Ja kaikki tämä vain, jotta jonkun jossain ei tarvitsisi kohdata omien pelkojensa lohikäärmeitä oman mielensä mustassa mullassa.
Lue kokonaan »