Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

RAHIKAISEN UUSIMMAT KIRJAT:

Uusin kirjani "Ilo on elämän tarkoitus" sisältää tekstejä viimeisen 9 kuukauden ajalta ja huipentuu pääsiäisenä tapahtuvaan kuolemaan ja ylösnousemukseen eli hetkeen jolloin kohtaan yhden syvimmistä varjoistani. Kirja haastaa myös lukijansa tulemaan esiin omien pelkojensa peiton alta ja astumaan iloon ja rakkauteen, joka on meidän kaikkien perimmäinen olemus.

Kirjan hinta €25,00 ja siinä on 296 sivua. 

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

 Samavika-Rahikainen luuli tämän kirjan saattavan hänen matkansa päätökseen eli polttavan pois sen pelon suojakuoren, jota hän on ikänsä kantanut. Se kyllä paljasti valon, joka meissä kaikissa on valmiina heräämään, mutta Rahikaisen matka ei vielä keväällä 2021 ollutkaan päätöksessään...

254 sivua

€25,00

TILAA KIRJA

TÄÄLTÄ! 

 

Viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisia pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta.

96 sivua

€25,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus jota kaipaat odottaa, että saat kaipuusta tarpeeksesi ja annat lopulta rakkauden käydä lävitsesi. Rakkaus on sinä itse!

194 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

Rakkaus läpäisee ja kantaa kaiken, sinutkin. Vain sinun omat pelkosi estävät sinua kokemasta sen ikuista iloa.

200 sivua

 €20,00

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

 

BLOGI

 - Huom! Klausin englanninkielinen blogi A Godseed Sprouting löytyy täältä - 

- Ja joitain yhteiskunnallisia tekstejä täältä -

Miksi haluamme valloittaa maailman?

Lisätty 01.06.2022
Sinä haluat valloittaa rakastettusi. Hän haluaa valloittaa ihailijansa. Me haluamme valloittaa mestaruuden. Te haluatte valloittaa koko maailman. He haluavat valloittaa meidät. Vaan mitä minä haluan?
 
Valloittaminen on haltuun ottamista, omaksi julistamista, orjuuttamista, voittamista, sotimista, hyväksikäyttämistä, hallitsemista ja laajentumista. Yritys valloittaa markkinat, laulaja valloittaa yleisönsä, isompi valloittaa pienemmän, minä valloitan ihastukseni ja joku valloittaa itsensä.
Lue kokonaan »

Pelottomien ihmisten maailma

Lisätty 31.05.2022
Haluan kertoa sinulle pelottomien ihmisten maailmasta, joka on syntymässä maailmamme ylle levitetyn pelon peiton alla. Haluan kertoa sinulle salaisuuden sinusta itsestäsi eli siitä, että sinulla ei ole muuta pelättävää kuin ne pelot, jotka olet itse kätkenyt oman luovan mielesi kiellettyihin eli alitajuisiin onkaloihin. Vain niiden kautta maailmasi pelkäävät johtajat pystyvät hallitsemaan sinua ja johtamaan sinua kohti heidän omia pelottavia maailmojansa. Vain itse kantamasi ja kieltämäsi pelot, jotka olet kätkenyt mielesi pyhään Graalin maljaan, pitävät sinut pelossa ja maailmasi pelottavana. Kohtaa ne ja olet todella vapaa osallistumaan syntymässä olevan pelottomien ihmisten maailman luomiseen. Kiinnostaako?
Lue kokonaan »

Kuolemalla on asiaa

Lisätty 31.05.2022
Tapasin tässä eräänä päivänä Kuoleman eli kävin hänen portillaan. Hän oli iloinen, kun en rynninyt pysähtymättä portista läpi vaan pysähdyin hänen viittoessa ystävällisesti viikatteellaan. Kuolemalla oli asiaa. Ja minulla oli rohkeutta jäädä kuuntelemaan häntä...
 
Kuolema halusi kertoa minulle uudesta kevytkuolemasta, jonka hän oli kehitellyt näinä kiireisinä aikoina, jolloin vaaditaan aina vaan nopeampia ja tehokkaampia ratkaisuja kaikkiin elämän ja kuolemankin haasteisiin. Hänen vanhoja niveliään oli alkanut vaivata portin jatkuva aukominen ja sulkeminen yhä useampien kuolemaa kaipaavien hakeutuessa jatkuvana virtana hänen portilleen. Siksi Kuolema halusi kertoa minulle tuosta uudesta tuotteestaan, josta hän oli selkeästi varsin ylpeä ja innostunut. Hän aloitti kertomuksensa seuraavasti:
Lue kokonaan »

Kun rakkaus peittyy kivun pilveen

Lisätty 30.05.2022
Näin sinut, näit minut. Rakkaus välillämme aukeni puhtaana ja pyhänä. Olimme yhtä pyhässä katseessa, joka muutti kasvosi ylimaallisen kauniiksi. Maailma hiljeni ja kaikki oli valmista ja rakkaus jytisi koko olemuksessani, läpi koko olentoni, kehoni ja kaikkeni. Olimme yhtä.
 
Aurinko paistoi ja kaikki oli valmista ja selkeää. Sitten kieppuajatuksesi eli pilvesi lähtivät liikkeelle ja peittivät yhteisen taivaamme pilvillään. Muistit kaiken sen mitä uskot ja kuvittelet, että sinun on vielä tehtävä ja suojeltava, taisteltava ja voitettava tässä pelissä, jota ihmiselämäksi kutsutaan. Pyhyys katosi ja arjen pyöritys lähti liikkeelle…
Lue kokonaan »

Näen sinut

Lisätty 29.05.2022
Näen sinun ylimaallisen kauneutesi, kun antaudut tälle elämän ainoalla tosiolevalle hetkelle, nyt. Näen sinun ihmeellisen voimasi, jolla olet kääntänyt elämäsi arkisen tylsyyden vaikuttavaksi kaikkeuden tutkimiseksi. Näen sinut Elämän ihmeenä, joka on kauniisti aukeamassa ikiaikaisesta nupustaan. Näen sinut.
 
Näen myös ne kieppuajatukset, joiden taakse ihanuutesi niin kovin helposti kätket. Näen sen vauhdikkaan oravanpyörän, joka edelleen kieppuu mielessäsi, vaikka oletkin kääntänyt kiinnostuksen kohteesi arkisista henkisiin. Näen hallitsemisen tarpeesi, jonka taakse kätkeytyy suuri pelko omasta mitättömyydestä, pelko tulla jonkun tai jonkin hallitsemaksi. Näen ne menneisyytesi haavat, joita et vielä ole valmis kohtaamaan, ne joiden suojelemiseksi olet valmis tekemään vaikka mitä. Näen sinut.
Lue kokonaan »

Hyvän ja pahan keinu

Lisätty 27.05.2022

Rakas ystävä! Näen suuren sydämesi ja viattoman halusi olla hyvä ja rakastava ihminen. Näen myös, miten roikut edelleen hyvän ja pahan keinussa eli uskot joidenkin moraalisten sääntöjen pelastavan ihmiskunnan kadotuksesta. Uskot oikeiden ja hyvien sääntöjen oikeutukseen eli siihen että meistä tulee hyvä ihminen, kun teemme oikein jonkin hyväksi katsotun mallin mukaisesti.

Ihminen taistelee hyvän puolesta ja pahaa vastaan, mutta ei koskaan saa rauhaa tuossa vastakohtien keinussa roikkuessaan. Ihminen yrittää tavoittaa hyvää, mutta ei koskaan onnistu siinä täydellisesti, sillä aineen loputtoman vastakohtainen keinu heittää hänet väistämättömästi hyvästä pahaan, kauniista rumaan ja päivästä yöhön. Se on aineen maailman laki, jota mitkään säännöt – moraaliset, tieteelliset tai muut – eivät koskaan pysty ottamaan täysin haltuunsa. Tämän näen.
Lue kokonaan »

Voiko mies rakastaa miestä?

Lisätty 26.05.2022
Kirjoitin aamulla seuraavan oivalluksen: ”Vasta koettuaan sekä naisen että miehen ehjän ja kokonaisen rakkauden ihminen voi tunnistaa saman iloisen eheyden itsessään.”
 
Tajusin eheytyneeni tultuani nähdyksi kaltaiseni ja vertaiseni miehen silmin. Tajusin kaivanneeni myös tuota katsetta ja rakkautta, vaikka olinkin miesoletettuna kohdistanut rakkauden kaipuuni naisiin, noihin rakkauden näkyviin kantajiin. Ja Elämän ihmeenä olin viime aikoina saanut tuta naisen viatonta ja rajatonta rakkautta, sellaista mikä käy yli meidän kehollisten hahmojemme. Tajuan todellakin olevani sekä miehuus että naiseus tässä samassa mieheltä näyttävässä kehossa. Olen koko’nainen enkä enää puutteen’alainen, kun ihmisyyden molemmat puolet ovat näin tulleet todeksi ja nähdyksi sekä yhtyneet minussa, minun mielessäni.
Lue kokonaan »

Elätkö elimesi armoilla?

Lisätty 23.05.2022
Kaipaako elimesi kiivas kovuus toisen elimen pehmeää suloisuutta ympärilleen saadakseen rauhan? Kaipaako sylisi herkkä pehmeys toisen elimen kovuutta täydentyäkseen ja tullakseen koko’naiseksi? Eli elätkö puutteessa ja kuvitellussa puolinaisuudessa, uskossa että vain toisen kautta voit koskaan tulla kokonaiseksi mieheksi tai naiseksi?
 
Tuo kaipaus on elukan kaipuuta, elukan vaistomaista pyrkimystä lisääntyä ja jatkaa sukua. Ihmisessä tuo suvunjatkamisen leikki on saanut erityisen merkityksen, sillä useimmista muista nisäkkäistä poiketen sukukypsä nainen on hedelmällinen kuukausittain eli melkein koko ajan lukuun ottamatta raskauden aikaa. Muiden elukoiden naaraat ovat hedelmällisiä eli kiinnostuneita näistä yhtymisen leikeistä kerran tai kaksi vuodessa, mikä estää tällaisen puutteenalaisuuden kuvitelman kehittymisen. Muut elukat ovat ehjiä ja kokonaisia ilman toistakin, mutta ihminen kuvittelee jotain muuta ja kärsii siitä.
Lue kokonaan »

Kieppugalakseista kieppuajatuksiin

Lisätty 21.05.2022
Kaikki kieppuu! Jokaisen atomin ympärillä kieppuu elektroneja, mikä synnyttää aineen kiinteyden vaikutelman. Jokainen kasvi kasvaa hitaasti kieppuen, tavoittaa taivaan korkeuksia. Jokaisen puron vesi kieppuu, synnyttää luovia pyörteitä. Jokaisen auringon ympärillä kieppuu planeettoja, joiden ympärillä taas saattaa kieppua kuita. Jokainen galaksikin kieppuu, mutta kaikkein eniten kieppuvat ihmisen ajatukset, nuo oravanpyörän näkymättömät moottorit!
 
Kieppuajatukset ovat luovia ajatuksia. Ne kieppuvat ihmismielen Pyhässä Graalin maljassa tuottaen kullekin ihmiselle hänen omien kieppuajatusten ja -tunteiden mukaista todellisuutta. Mielen Graalin malja on kuin taikakalu, joka tekee todeksi eli aineen maailmaksi kaikki siinä kieppuvat eli sinne säilötyt ajatukset. Mieli on kuin toiveiden lähde, joka antaa kantajalleen kaiken sen mitä hän kieppuajatuksina mielessään kantaa.
Lue kokonaan »

"Sama kaiku on askelten"

Lisätty 18.05.2022
USAn tarkoituksena on Venäjän tuhoaminen. Siihen se käyttää NATOa ja kaikkia niitä innokkaita kansoja ja yksilöitä, jotka se saa houkutetuksi taisteluun idästä tulevaa uhkaa vastaan. Niitä, jotka se saa taistelemaan USAn etujen puolesta USAssa valmistetuilla aseilla. Niitä, jotka eivät halua nähdä lännestä tulevan maailmanvalloittajan toimia.
 
USAn julkisesti ilmaistu pyrkimys on Rooman valtakunnan perinteen mukainen koko maailman valloittaminen ja hallitseminen. Tähän se pyrkii tuhoamalla ja alistamalla kaikki ne valtiot ja kansat, jotka edes jollain tasolla uhkaavat USAn kaikkivaltiasta voimaa ja kunniaa. Tätä politiikkaa USA on tietoisesti ja näkyvästi harjoittanut kaikkialla maailmassa erityisesti Toisen maailmansodan jälkeen.
Alkuun USA lähetti omia joukkojaan taistelemaan ”kansallisen turvallisuuden” puolesta muun muassa Koreaan ja Vietnamiin, mutta koska suuret miestappiot herättivät kansalaisten vastarinnan, tuota valloitussotaa on viime aikoina käyty ovelammin ja enemmän kulissien takana kuin omin joukoin vihollisen maaperällä. Toki esimerkiksi Irakiin ja Afganistaniin lähetettiin omiakin joukkoja, joiden avulla nuo valtiot tuhottiin ja niiden taloudelliset resurssit otettiin amerikkalaisten haltuun. Mutta suurin osan tuhotöistä ja verenvuodatuksesta on viime aikoina delegoitu erilaisille USAn rahoittamille ja varustamille sissijoukoille ympäri maailmaa sekä NATOlle, joka on USAn valloitussotien käsikassara.
Lue kokonaan »