Jo joutui sota suloinen…

Keskellä kauneinta kesää, vehreintä luontoa sekä suloisinta lämpöä ja linnunlaulua Suomea ollaan viemässä sotaan. Suomea valmistellaan taistelutantereeksi ja uhrilampaaksi isäntämaamme USAn pitkään suunnittelemassa sodassa Venäjää vastaan. Oletko sinä valmis lähtemään tähän sotaan tappamaan ja tulemaan tapetuksi? Oletko valmis lähettämään poikasi tai tyttäresi tähän ainoastaan USAn maailmanvalloituspolitiikkaa ja sen sotateollisuutta hyödyttävään sotaan, joka on meille myyty ”viimeisenä taistona” idän ikiaikaista vihollista vastaan? Ihan oikeesti?

Eilen kyläsaunan lauteilla edellisetkin sotamme nähnyt vanha mies kysyi asiasta julkisesti keskustellessamme, että ovatko tämän ajan nuoret valmiita lähtemään tarvittaessa rintamalle? Ovatko he valmiita uhraamaan itsensä sodan alttarilla niin kuin hänen lapsuutensa nuoret olivat? Silloinkin lähdettiin sotimaan oman mediamme pitkään manaaman vihakampanjan jälkeen ensin yksin ja sitten yhdessä läntisen tukijan eli Saksan kanssa itänaapurin tuhoksi suunnitellussa kampanjassa. Ovatko tämän ajan nuoret todella yhtä innokkaita taistelemaan ja kuolemaan nykyisen isäntämaamme propagandan vuoksi?

USAn politiikka on koko toisen maailmansodan jälkeisen ajan perustunut siihen, että se luo ”demokratian ja vapauden” nimissä sotia ympäri maailmaa, jotta sen maailmansodan aikana valtavaksi paisuneella sotateollisella kompleksilla, josta jopa presidentti Eisenhowerkin varoitti jäähyväispuheessaan, olisi edelleen mahdollisuus myydä valtavia määriä aseita ja näin kasvattaa omaa kassaansa niin amerikkalaisia sotilaita kuin muidenkin maiden ihmisiä tuhoamalla.

Siinä on USAn koko maailmanvalloituspolitiikan ydin, jonka uhriksi ovat joutuneet muiden muassa Korea, Vietnam, Afganistan, Irak, Libya, Ukraina ja nyt joukon jatkoksi on joutumassa Suomi. Sitäkö me todella haluamme? Jokaisen tällaisen sodan jälkeen ”vapautettu” maa on ollut täysin raunioina, sen luonnonrikkaudet on myyty USAsta käsin hallituille ylikansallisille yrityksille ja tuhannet ja jopa miljoonat maan kansalaiset ovat saaneet kuolla isäntiensä edun vuoksi. Tajusivatko johtajamme lainkaan, mitä he tekivät solmiessaan isäntämaasopimuksen USAn kanssa? Oliko heillä mitään hajua tekonsa seurauksista?

Tätä sotaa on suunniteltu jo pitkään. Suomen puolustusvoimia on muokattu NATO-kelpoisiksi jo vuosikymmeniä niin aseostojen kuin sisäisenkin muokkauksen kautta. Minulle on luotettavalta taholta kerrottu, että kun Suomessa vuonna 2013 lakkautettiin kuusi yksikköä taloudellisiin seikkoihin vedoten, niin tätä ennen suomenmielistä kantahenkilökuntaa oli siirretty juuri noihin lakkautettuihin varuskuntiin. Näin saatiin kätevästi karsittua ruodusta ne, jotka halusivat puolustaa omaa maataan. Ja jäljelle jäivät lähinnä NATO-mieliset.

Tiedän myös, että jo ennen nykyistä NATO-huumaa suomalaiset F-16 hävittäjät joutuivat ennen jokaista lentoonlähtöä pyytämään amerikkalaisilta isänniltään kertakäyttöisen koodin päästäkseen ilmaan. Niin, sopii kysyä, kenen joukoissa me oikein seisomme?

Jokainen sota tarvitsee vihollisen. Länsimainen valtamedia on lähinnä amerikkalaisten ylikansallisten yritysten hallinnassa ja vähintäänkin niiden johdettavissa. Se on taitavasti luonut jokaista tuhoista sotaa varten taitavan vihollis-koodin, jonka avulla kansat on saatu villittyä oikeamieliseen sotaan pahuutta vastaan. Näin aina Hitleristä alkaen, jonka valtaannousua Bushin presidenttisuku tuki pankkiensa kautta valtavilla summilla, jotta USA pääsisi sotimaan, valloittamaan ja myymään aseitaan.

Koko elämäni ajan maailmalla on sodittu näin luotuja pahuuden perikuvia vastaan. Vain valtavia taloudellisia voittoja saaneet amerikkalaiset sotayhtiöt ovat voittaneet näissä tuhoisissa taisteluissa. Näitä ”pahiksia” olivat myös Saddam Hussein ja Osama bin Laden, jotka molemmat USA ensin rahoitti ja nosti valtaan, ja käytti sitten hyväkseen tuottoisana vihollisena. Muita tuottoisia vihollisia ovat olleet mm. Libyan Muammar Gaddafi, Syyrian Basar al-Assad sekä viimeaikoina erityisesti Venäjän Vladimir Putin. Kukin näistä puolusti tai puolustaa omaa itsenäistä maataan amerikkalaisten selkeästi ilmaisemilta valloitussuunnitelmilta. Siksi he ovat vihollisia.

Ukrainan sota, jonka avulla koko Eurooppa on ajettu kolmannen maailmansodan partaalle, on amerikkalaisen maailmanvalloitussuunnitelman kruununjalokivi. Sen vuoksi on jo ajettu Euroopan ja Suomenkin talous polvilleen, kun ei enää ole sopivaa ostaa edullista energiaa Venäjältä. Ja sen avulla USAn sotateollisuus on päässyt ennenkokemattomaan kukoistukseen.

Kaikista Ukrainan kansan tueksi lähettämistämme varoista 90% on mennyt suoraan USAn sotateollisuudelle. Lisäksi Euroopan maiden Ukrainaan lähettämien aseiden korvaamiseksi on tehty miljardien ja miljardien kauppoja samojen tahojen kanssa. ”Follow the money” niin kuin Amerikassa sanotaan, niin löydät sen joka on sotien ja muidenkin markkinailmiöiden takana. Sotien luominen sotateollisuuden normaalia markkinointityötä. Nykyään niin sodassa kuin rauhassakin kaikki on oikeutettua yritysten voittojen maksimoimiseksi.

Ukrainan sota luotiin lännestä käsin tietoisesti rikkomalla annettuja lupauksia siitä, että NATO ei leviäisi itäisen Euroopan entisiin kommunistimaihin. Jo vuonna 1997 julkaistussa USAn presidentin neuvonantajan Zbigniew Brzezinskin kirjassa ”The Grand Chessboard” näytetään, miten USA on jo silloin tähdännyt Ukrainan haltuun ottamiseen ja sitä kautta tapahtuvaan Venäjän karhun mahanahkojen ärsyttämiseen. Näin tehtiinkin kahden (vuosina 2004 ja 2014) USAn masinoimien vallankaappauksen avulla. Ukraina saatiin näin lännen eli USAn valtapiiriin ja sitä voitiin käyttää kuin sillanpääasemana Venäjän ärsyttämiseksi ja tuottoisan sodan luomiseksi.

Kun Ukraina on nyt jo lähes tuhottu USAn etujen vuoksi ja sen miehet on tapettu tai telottu muuten, niin suunnitelmissa on laajentaa tuota tuhon rintamaa Suomeen. Täällä USAn on hyvä sotia tuottoisaa ”perivihollistaan” vastaan kaukana omista rajoistaan ja kodeistaan. Olemmeko me suomalaiset todella valmiita uhraamaan rakkaan maamme sekä isämme, äitimme, poikamme ja tyttäremme tämän turhan, mutta tuottoisan, sodan alttarilla? Oletko sinä?

Jo joutui armas aika

ja suvi suloinen.

Kauniisti joka paikkaa

koristaa kukkanen.

Nyt siunaustaan suopi

taas lämpö auringon,

se luonnon uudeks luopi,

sen kutsuu elohon.